Kylie Cosmetics Birthday Edition LORD

Drage moje, upam si trditi, da med vami lepotnimi navdušenkami, ni nobene takšne, ki ne bi vedela kdo je famozna zvezdnica Kylie Jenner ? In tega, da je letos po dooolgih dveh letih sanj o lastni kozmetični znamki, le-te tudi uresničila in predstavila širnemu svetu. Pa ne samo to, njeni lip kiti, katere je predstavila najprej, so postali prava senzacija med dekleti. 

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

Seveda je vse skupaj pritegnilo tudi mene in moram priznati, da sem tudi sama po tiho upala, da bom imela kdaj priložnost preizkusiti kakšno njeno šminko. Pa ne zato, ker bi bila njena fenica oz. oboževalka, ampak zgolj zato, ker me zanima, če so res tako super duper...Pa kljub temu, mi je težko bilo seči tako globoko v denarnico za en gloss oz. šminko, zato seveda nisem smela manjkati pri nobeni nagradni igri, kjer je bila nagrada znamke Kylie Cosmetics. 

Pa se mi je potem le nasmehnila sreča...In v "Giveawayu" na Joy Of Beauty By Nadja se je sreča obrnila k meni in prejela sem Kylie Cosmetics Birthday Edition Metallic šminko v odtenku "Lord". Reeees sem jo želela imeti in preizkusiti, ker je ravno prav norega nevsakdanjega odtenka. Zlata, ki te ljubim zlata :P  

Damn I'll wear fc***n gold o my lips :D 

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu


Šminka "Lord" je toplejšega in svetlejšega odtenka zlate barve(v kakšnem kotu svetlobe mi deluje kar z bolj oranžkastim tonom). Prebrala pa sem celo, da naj bi bila njena celotna rojstnodnevna kolekcija prežeta z pravim zlatom, vse od formule produkta pa do embalaže. A ni fancy ?  <3

Pri embalaži v kateri se nahaja šminka je resnično videti, da ne gre ravno za neko "cheap" zadevo, pokrovček ni plastičen, ampak ima kar za šminko, presenetljivo težo. Embalaža mi je všeč ker je prefinjena in stajliš.

Tekstura šminke je kremasta in zelo lahka, zdi se mi da celo žametna, kar mojim ustnicam da čudovit občutek. Za prekrivnost po moji oceni, en sam nanos žal ni dovolj, formula deluje pretanko, zaradi česar sem gloss nanesla dvakrat. Sam rezultat mi je všeč, še isti dan, ko sem jo prejela, sem jo potem zvečer uporabila za ven, bi rekla da je v publiki kar zelo opazna. 
Šminka mi je zdržala nekje 4 ure, nakar je po sredini ustnic, več ni bilo videti in potreben je bil nov nanos. 

Gloss mi ustnic ne izsuši, kljub temu da je najprej občutek kremast, potem pa se lepo "ustali" na ustnicah. Sprva se odtis ustnic pozna, a ko je šminka posušena, ga ni niti na cigaretu(yeah, i'm a bad girl). Ustnice po nanosu prav tako niso lepljive, šminka pa se ne maže sem ter tja. 

No, kakorkoli, od dražjih šmink bi pričakovala še najmanj enkrat večjo obstojnost... pa da se po nanosu šminke nebi rabila skozi smejat :P Se mi zdi, da čim se neham, imam šminko med gubicami.

Zdi se mi, da je to bolj kot ne nekakšna evforija, modna muha, pri kateri se plača predvsem ime...No, a kljub temu, vesela sem, da sem jo imela možnost preizkusiti...Pa tudi uporabljala jo bom še naprej. 

Si tudi ti ena izmer uporabnic Kyliejine kozmetike ? Kako so ti všeč njeni produkti ? Vsakega komentarja bom vesela, zato kar pogumno deli z nami svoje izkušnje. 


KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu


KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

KylieCosmetics_BirthdayEdition_Lord_www.frenchvanilla.eu

Sweater: Ash The Reference 






Comments

  1. Odtenek je res hud.

    Sicer nevem kako bi ga kombinirala, verjetno k črni kot ti :)

    Mi pa sicer tole prodajanje kylie kip kitov itd. ni prav nič pri srcu, zato načeloma taknih strani ne podpiram, ker je ziher neka korist zadaj ali pa prodajanje fejkov itd. itd.

    Pa brez zamer :)

    Šminka je luda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je :D Se povsem strinjam z tabo. Pozabila sem izpostaviti še fejke ja.. in ap tisto slovensko stran, kjer jih bi naj prodajali (ne vem če jih še)
      Odtenek je pa res lud ja :D

      Hvala <3

      Delete
  2. Jooj jaz si ful zelim Kylie lip kit ✨🙈 Cudovito izgleda 💕 In prelepe fotografije si naredila! xx

    ReplyDelete
  3. Res zgleda zlata z oranžnim podtonom. Jaz imam drugače Koko K in pa Kourt K pa je obstojnost res neverjetna. Mogoče je pri tej drugače, ker ima metalik finis. :) Jaz bi še imela True Brown kit pa res dosti stane, verjetno res prevec. :D
    J. ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tistih še nisem preizkusila, tako da ne morem reči, je pa možno, da je razlika v obstojnosti ravno zaradi tega finiša. :D

      Delete
  4. Jaz sem preizkusila Kirsten, Posie K pa Literally (originale; moja sestra, drugače ludo varčna, je čist nora na njih:D). Sama sem se po dolgem premisleku odločila za Dolce K (me pa mika še Candy K pa teh pet novih jesenskih edicij ki so VSE TOP). Preizkusila sem jih drugače na morju; ves dan kopanje, plavanje, sonce, koktejli in ko sem prišla v apartma, bi lahko v istem momentu brez popravka šla ven taka kot sem bla. Hype al ne, kvaliteta je kvaliteta, mene so prepričale (ok Literally je glos; mogoče manj zdrži; od mattk je pa baje Kourt K edina, ki ne zdrži dolgo).
    P.S. Te zlate se ne bi branila, looks gorg on you :*

    ReplyDelete
  5. Tale look je pa res nekaj posebnega, zlo ti paše tale odtenek, meni nikakor ne bi pasal :(

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top