Vpadljivo: ORIFLAMOVA PRVA TEKOČA ŠMINKA

Pozdravljene drage moje lepotičke!

Ste že opazile, da je končno tudi švedski proizvajalec kozmetike, Oriflame podlegel trendu tekočih matte šmink ? Pa ravno zdaj, ko so ob sončkastih in vročih dnevih čudovite in seksi ustnice v živih in vpadljivih odtenkih resnično nepogrešljive in trendi. Si tudi ti ljubiteljica vpadljivih odtenkov rdečil za ustnice ? Potem moraš definitivno brati dalje, saj te bosta ta dva odtenka navdušila :)

Oriflame_LipSensation_FrenchVanilla_Swatch

Dva izmed desetih prečudovitih odtenkov, ki so na voljo v Oriflamovem katalogu.
Pink Velour & Raspberry Cloud


 The One "Lip Sensation" Matte Mousse so torej Oriflamove prve tekoče šminke, ki jih je mogoče dobiti v 10 vpadljivih, čudovitih in prekrivnih odtenkih. Tekoča šminka Lip Sensation ima prav posebno formulo iz negovalnih sestavin, ki bodo poskrbele za to, da bodo vaše ustnice kljub temu, da je šminka matte, navlažene.

Moram pa vam povedati tudi to, da to niso samo Oriflamove PRVE tekoče šminke, ampak so PRVE tudi v moji " ne tako majhni " zbirki šmink in zato sem bila še toliko bolj vesela, da imam možnost končno preizkusiti tudi tekočo šminko.

Odtenek Raspberry Cloud me je prejšnji teden pričakal v poštnem nabiralniku, potem pa se mu je v soboto na našem blogerskem dogodku SummerMBeauty za dobrodošlico pridružil še čudovit nežnejši odtenek Pink Velour.

Oriflame_Lip_Sensation_RaspberryClous_PinkVelour_FrenchVanilla

Meni sta oba odtenka red čudovita. Kateri pa bolj v oči pade tebi ? Pink Velour ali Raspberry Cloud ? 

Občutek ob nanosu šminke na ustnice je zelo lahek. Tekstura je "penasta" in zračna, zaradi česar sta šminki tudi obstojni. Sama sem ju testirala kar doma za štirimi stenami (preventiva, ker se mi je že zgodilo, da sem šminko testirala za ven, pa sem imela potem polna usta grudic in je vse skupaj izgledalo grozno) in moram reči, da me je obstojnost kar presenetila, saj sem bila prepričana da bo povprečna. Šminko sem nanesla ob 14.00 in mi je brez problema držala do večera, kljub temu da sem vmes popila 20 kozarcev vode in pojedla komplet kosilo, pa tudi kakšen cigaret ni manjkal. Zvečer ob sedmih je šminka še vedno bila na svojem mestu, ni se razmazala, morda je le malce zbledela na sredini zgornje in spodnje ustnice - krivim cigarete ;).. No,  tako da lahko pohvalim tudi obstojnost, ki me je zraven prekrivnosti prat tako zelo presenetila.

 Šminka ima tudi nežen, mehak, aplikator, ki nam omogoča, da je nanos šminke čisto enostaven in prekriven. Nekje na internetu sem prebrala, da bi se naj pri določenih odtenkih šminka na določenih delih luščila nabirala v kotičkih ustnic, vendar na srečo pri teh dveh odtenkih tega nisem zasledila.Raspberry Cloud

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud
Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud
Dodajte napis

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_RaspberryCloud Pink Velour

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour

Oriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour_RaspberryCloudOriflame_LipSensation_www.frenchvanilla.eu_PinkVelour_RaspberryCloud
Šminkici lahko naročiš tukaj ->  http://si.oriflame.com/products/product?code=31946
Cena: 10,99€Že imaš kakšne izkušnje z temi tekočimi šminkami ? Kateri odtenek ti je najbolj všeč ? :)

Poljubček :*
Comments

 1. Čudovita izgleda in ful ti paše :) <3

  ReplyDelete
 2. Raspberry Cloud je vauuuuu lep,tako ti paše:), jaz še nsiem nič probala kako izpade na ustnicah. So pa mi super Milanijeve, Pupa ima tudi zanimive, Nyx, The Balm, vau, vau so od Makeup Factory (te so mi res hude po kvaliteti:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Milani je na moji wishlisti! :D Sploh tiste metallic, i'm in love <3.

   Delete
 3. Wau šminke (nora pigmentacija) in wau ti :)

  ReplyDelete
 4. Oba odtenka ti zelo pristajata <3 Jaz imam Satin rose in sem tudi navdušena, samo dodobra še morem stestirati obstojnost :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! <3 Ja Satin Rose izgleda tudiii prelepo :D ahh,jaz bi imela kar vse odtenke :P

   Delete
 5. Čudovita odtenka, se mi zdi, da sta čisto tvoja, ker ti paše nekaj živega :) Jaz pa kar ne vem, če bi bila za tekoče šminke, ne vem :D Mogoče bi morala preizkusiti, pa bi se lahko zgodilo, da bi spremenila mnenje, ampak me trenutno ne vleče :D Drugače pa vse pohvale za fotografije. Se mi zdi, da so zelo izboljšane in lepe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :D Prej sem bila bolj za nude, zdaj pa se vedno bolj nagibam k živahnejšim odtenkom, ker se mi zdi, da so mi bolj pisane na kožo :D Sicer sem jaz tudi imela malce straha pred tekočimi šminkami ampak sem ugotovila zdaj, da niso bavbav in se obnesejo prav super :D Joooj, če primerjam fotke iz prve objave, je razlika kar očitna ne ? Hvala <3

   Delete
 6. Krasne fotke, odtenka ti pa ful pašeta! <3

  ReplyDelete
 7. Raspberry Cloud mi je zelo všeč in odlično ti pašeta oba odtenka :). Jaz sem tudi že preizkusila Pink Velour (sicer samo enkrat) in se mi je nabral v sredino ustnic. Je izgledalo prav čudno, ampak mogoče sem kriva sama, ker sem preveč nanesla. Vsekakor moram še boljs testirat. Obstojnost pa je tudi meni všeč :).

  ReplyDelete

Post a Comment

back to top