Spet sem šopingirala... online..

Ker se enostavno ne morem sprehoditi po spletni strani "Ličila.si" brez, da bi kaj kupila, sem se tokrat spet pregrešila in si privoščila nekaj "drobnarij" iz njihove ponudbe :)

Te zanima, kaj sem si podarila tokrat ? Potem samo beri dalje... :)



Prva stvar, ki sem jo dodala v košarico je bila znamke Make Up Revolution! In sicer tale zloglasna, popularna in nepogrešljiva Ultra Contour Palette. Popolna paletka za senčenje in osvetljevanje obraza! Paletka vseguje 8 odtenkov v kamnu za usvarjanje kontur ter dva baked osvetljevalca. Ker pa paletka nebi bila popolna brez ogledalca so poskrbeli tudi za nas, ki imamo ličila vedno s sabo in tako je tole ogledalce res priročno. Pa še veliko je :)

V pošiljki sta se skrivali tudi dve paletki za obrvi... Saj se tako kot je ponavadi značilno zame, nisem mogla odločiti med znamkama Make up Revolution in Freedom.. Pa sem potem vzela kar obe. Trenutno uporabljam paletko od  Makeup Revolution - Focus & Fix Brow Kit - Light Medium
 in moram reči, da mojim obrvem, kar odgovarja. In trenutno je to vse, kar potrebujem za urejene obrvi(nisem ravno preveč zahtevna :P). Paletka vsebuje 3 barvne senčke za obrvi, kremni fiksator, mini pinceto in aplikator(pinceta vedno pride prav, kljub temu da jih imam že mali milijon :) ). Tudi tukaj je Make Up Revolution posrkbel za to, da imamo vedno vse pri roki, kajne ? :) Pa da ne pozabim omeniti še paletko za obrvi od že zgoraj omenjene znamke Freedom - Pro Eyebrow Kit Pro Medium - Dark, ki ravno tako kot paletka od Make Up Revolution vsebuje vse potrebno za urejene obrvi. V paletki najdeš 3 odtenke v kamnu, fiksator za obrvi, mini čopič in pinceto, notri pa se tudi tukaj skriva priročno ogledalce, tako da imaš vso opremo za na pot :)

Odločila sem se preizkusiti tudi puder od znamke Freedom. Pro Matte Foundation . Je zelo cenovno dostopen, saj stane le pičla 2,95€. (ampak je trenutno razprodan na ličila.si :/)To je torej puder, ki ustvari naravni mat finiš. Jaz ga nanašam z Oriflame profesionalno gobico za ličenje in tako je nanos še lažji. Podlaga je lepo nadgradljiva v večih plasteh. Sama si ga nanesem dvakrat ali včasih celo trikrat za večjo prekrivnost(jaa, zelooo me motijo moje pegice).

Potem je tukaj še vodoodporno Make up Revolution tekoče črtalo oz. Eyeliner, ki ga še nisem uspela preizkusiti. Črtalo je super pigmentirano, dolgoobstojno in povsem preprosto za nanos. Ima klasično oblikovano konico s katero boš natančno narisala črto na zgornji veki.. In ker se črtalo izjemno hitro suši, lahko pozabiš na packanje. Že čez pet minut po naročilu pa sem na blogu zasledila objavo od blogerke Neže (Rose Touch Make Up), kjer piše o črtalu za oči znamke Freedom.. In moram reči, da mi je kar malce žal, ker si nisem raje nabavila tistega, saj je po zapisu sodeč zelooo super.







Ker pa nakup ne bi bil popoln brez šmink, tudi te niso manjkale.Po pomoti sem si naročila še enkrat odtenek Mystify od Make Up Revolution(očitno mi je bil tako všeč, da sem ga ponovno kliknila :) ).. a nič zato, sestrična pravi, da je šminka super pasala k njenemu rojstnodnevnemu darilu.


Ostali dve šminki pa sta znamke Freedom in sicer odtenka Game on in Tell your friends.
Šminke za ustnice od Freedom Makeup so zelo intenzivne in noro barvite. Že od nekdaj mi bolj pristajajo svetli odtenki šmink, zato se večino časa poslužujem takšnih bolj nude barv, pa še pri teh večino časa uporabljam črtala za ustnice (razeen, če se mi reeees mudi.) 



Freedom MakeUp šminka - Pro Lipstick Pro Pink 105 - Tell you friendsin
Freedom MakeUp Šminka- Pro Lipstick Pro Now 116- Game on!


Končno sem le prišla do koščka časa, da lahko tole objavico delim z vami lepotičke. Tile prazniki so res ena velikaaa "norišnica" za tiste, ki ustvarjamo. Kaj počnem lahko prečekiraš na facebook strani -> Skodelice Tina.

Jutri pa končno malo sprostitve in materiala za novo objavicooo, medtem pa lahko malo poklikaš moj Instagram in malo pomahaš :P 















Comments

  1. Super objava <3 Zelo zelo dolgo oklepam že z nabavo Make Up Revolution Brow kit paletke ampak mislim, da bom jo, kar hitro mogla naročiti ;P xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaaa :) ❤️Men je trenutno suuuper :) Jo bom imela en cas. Sem pa prej uporabljala tisto od essence, pa tudi ni bila tako slaba... razen embalaže... za pop***** nepriročna 🙈😂

      Delete
  2. Ooo ja, te čisto razumem, zato se trudim da ne gledam novosti na ličila... :P Vse bi imela.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, jaz se moram fajn štopaaat :) Pa tole žicanje z darilci preko mailaaa me vednooo zavedee oz. prepriča... rabim protistrup :P

      Delete
  3. Aaaaaaaaaaaaaa, kok maš kjut blog <3 thank god u commented at my post so i found you <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa ! ❤️ Moram malo bolj zalaufat zdaj :P Ko bo več časa 😄

      Delete
  4. Joj ta make up :D mene tudi čist odnese, ko pridem na ličila. In potem bi kupila vse kar vidim. :D
    J.

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top