Po dolgem času jih imam spet ! Tokrat, decemberske!

Hejlaa bejbike! Danes sem imela v Oazi Miru terminček za podaljševanje nohtov. Od mojega zadnjega podaljševanja je minilo že kar nekaj časa in tale prazničen čas je naravnost za to, da sem se odločila, da mojim nohtom vlijem malo življenja(če so že drugače brez :)).


Oazo miru sem obiskala prvič in moram reči, da se bom vračala redno. Ambient je odličen... bi lahko kar cel dan preživela tam :D :D Že ko vstopiš v prostor začutiš tisto pozitivno energijo. Osebje je nadvse prijazno in ustrežljivo. Vse je urejeno tipi topi in res je kozmetični salon na nivoju! ❤️ Moram omeniti tudi, da sem se zaljubila v njihove tapete v čakalnici in v salonu! Topshit! Točno takšne bi enkrat rada v svojem stanovanju! Morda ... nekoč... :) Upam...
Nohtke sem si najprej zamislila bele, s snežinkami.. Vendar sva se z mojo kozmetičarko Sašo odločili, da malo improvizirama :) Na bel lak sva potem dodali še malo Indigo Mermaid efekta in na prstanec ter palec mi je naredila tako luštno smrekico z netkom na vrhu. Res se je potrudila in iz salona sem šla več kot zadovoljna :) ... Plus tega sva se dogovorili tudi za terminček za zakup VIP wellnesa čez dva tedna,. Komaaaaaj čakam malo sprostitve med vsem tem delom in vrvežem. :) Tako.. pa imam tudi jaz sedaj nohtke urejene temu prazničnemu času primerno :)
Pa ve ? Katerih odtenkov lakcev se največ poslužujete v tem prazničnem vzdušju? :) Delite z nami...Comments

Post a Comment

back to top