Moj mini svet kartice za fotografiranje

Živjooo! Upam, da se imate kljub temu sivemu, deževnemu vremenu super. Jaz sem se odločila navkljub vremenu malo popestrit današnji dan in vam predstavit luštkano trgovinico z imenom "Moj mini svet."


Če me spremljate že od vsega začetka, ste verjetno že zasledile da mi je nadvse v veselje sodelovati s slovenskimi podjetji, ki se razvijajo. Sem namreč mnenja, da je treba podpirat in cenit tisto kar se izdela in naredi pri nas, na naših tleh. In oh in sploh sem vesela, ko vidim, da je nekdo zbral toliko poguma, da se je odločil za svojo poslovno pot, za katero upam, da bo zapisala več kot uspešno zgodbo... In ravno ena izmed teh je čudovita mamica, dekle in podjetnica z imenom Maja, za katero nisem rabila niti dvakrat pomisliti, da bi jo podprla. Pa še isto ime nosi kot moja sestra, hehe. :D Njeno trgovinico si lahko ogledate tukaj -> KLIK

Kaj vse lahko najdeš v trgovinici "Moj mini svet"


Personalizirane otroške ali družinske grafike, kartice za fotografiranje nosečk ali novorojenčkov, mini špangice iz umetnega usnja, elastike za lase z luštnim motivom mašnjice, grafike za rojstne dni, nalepke za ozimnico, foto kartice.... Skratka vse, kar lahko v prihajajočem božičnem času uporabimo tudi kot super idejo za darilo. Jaz sem namreč teh kartic za fotkanje bila več kot vesela, za nameček pa sem kot darilce prejela tudi luštno elastiko s srebrno mašnjico iz umetnega usnja. In o moj bog kako je luštna. Maja ima res oko za estetiko in njene grafike izgledajo čudovito.





Kartice za fotografiranje nosečk


Danes se bom dotaknila teh elegantno in moderno izdelanih kartic za fotkanje, saj sem se že v začetku nosečnosti odločila, da bo pa treba ustvariti nekaj utrinkov in spominov iz nosečnosti. In te kartice so kot nalašč za popestritev le teh. Vem, da boste nekatere rekle, kakšna bedarija, pa saj lahko z raznimi programi dodajam zapise in takve in onakše grafike na fotke... Ampak jaz imam raje zadevo v rokah, plus tega je to super zadeva za beleženje pomembnih datumov skozi nosečnost, saj kartice vsebujejo tudi črtice na katere lahko zapišeš različne datume, kot so npr. datum prvega pregleda, kdaj si izvedela spol, kdaj si izvedela da boš postala mamica...vbistvu je tega ogromno, zato vam bom komplet kartic kar opisala. 


Kaj vse sestavlja komplet kartic? 

Komplet je sestavljen iz 15 različnih kartic za fotografiranje in vsebuje tisk na obeh straneh, tako da vsebuje kar 30 grafik. Kartice ti bodo na krasen način pomagale spremljati rast tvojega trebuščka iz meseca v mesec in vse pomembne dogodke v nosečnosti... kot pa sem omenila že zgoraj, so datumi odlični dodatek za beleženje le-teh. Za še večjo popestritev pa so zraven tudi prav posebne kartice z napisi kot so npr. Mami + Ati, LOVE, Kjer se življenje začne in ljubezen nikoli ne konča in še nekaj drugih. Seveda pa pri "Moj mini svet" niso pozabili na rojstvo otročka, ki ga nosiš pod srcem in so tudi zanj izdelali nekaj kartic za fotografiranje novorojenčka in lepih spominov. 




Kot dodaten plus bi rada omenila tudi to, da v primeru, tako ko jaz, spola še ne veš.. .Ne brini! Saj so kartice izdelane tako za dečka, kot deklico. Super kajne? 


Pa da ne pozabim omeniti tega luštnega črno-belega videza kartic z zaobljenimi robovi, ki so ravno pravšnje trdote tako da se ne morejo hitro uničiti ali zmečkati.



Seveda pa se spodobi, da ne samo da vam komplet opišem ampak vam predložim tudi fotografije, ki sem jih uspela posneti. Obljubim pa, da seveda tekom trajanja rasti trebušča, seveda Instagram in blog popestrim še s kakšnimi fotkami na katerih bodo ziher prisotne kartice, ker imam v glavi že tisoč in eno idejo, še za profesionalno fotografiranje... Le čakam še, da se mi trebušček začne malo bolj poznati. In mimogrede, če ima morda katera kakšno fotografinjo ali fotografa na zalogi, ki se profesionalno ukvarja z nosečniškim fotografiranjem, se priporočam, saj bo trebušček hitro zrasel. Hehe :D.

Ne smem pa pozabiti prilepiti linka, kjer si lahko kartice tudi podrobno ogledaš in se morda odločiš za nakup :D klik, klik -> https://www.facebook.com/commerce/products/1062508683849496/






Comments

back to top