Ampak, kaj pa je to? Nekaj dišečega... sem ji odgovorila.

Svetloba, toplina in lepota. To so le tri besede z katerimi lahko do potankosti opišete prečudovite svečke SVICHKA - čudoviti plod dveh mladih, ustvarjalnih oseb, Martine in Aleša. Oba svečke doživljata kot predmete z izredno simbolno močjo in jaz se tukaj z njima popolnoma strinjam.

Že od nekdaj sem bila ljubiteljica dišečih svečk, ker pričarajo takšno sproščeno in mirno razpoloženje, vonj pa te ponese nekam daleč stran. Seveda navdušenja nad svečkami SVICHKA že zaradi samega izgleda nisem morala skriti in zato me je prekleto zanimalo kakšne so v praksi.

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu




Svichke Nekaj dišečega so ročno izdelane sveče iz 100% naravnega sojinega voska, brez gensko spremenjenih organizmov, cinka ali svinca. Izdelane so iz skrbno izbranih dišav, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov.

V kolekciji Nekaj dišečega najdeš 4 različne vonje in sicer:

  • vonj lipe(ki ga je soblogerka Neža opisala tukaj-> KLIK)
  • vonj manga
  • vonj božiča
  • vonj fige z rjavim sladkorjem

Jaz sem se odločila za vonj božiča (kako pa se nebi, ko smo ravno v tem času, hehe) in pa za vonj fige z rjavim sladkorjem.

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

Svichke se nahajajo v prelepi embalaži iz trdega kartona valjčaste oblike, ki svečko zaščitijo med transportom. Embalaža je potiskana tako, da sovpada skupaj z vonjem svečke. Design mi je res všeč in super primeren za dekoracijo. Jaz imam "škatlici" postavljeni kar zraven svečk, saj skupaj izgledajo zelo simpatično.V embalaži se nahaja tudi listek z navodili za ravnanje s sojinimi svečkami, z njimi pa lahko svečkam zagotovimo daljšo življensko dobo. Prevzela pa me je tudi tista embalaža oz. kozarček v kateri se svečka dejansko nahaja. Zelo mi je všeč to, da lahko svečko po uporabi zapreš s pokrovčkom, saj se potem posledično ne more razdišati.

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

 SVICHKA Nekaj dišečega - Božični vonj

Vonj božiča zadiši po podarjenem času, toplih objemih in sladki sreči. Mislim, da ne rabim poudarjati, da sta osnovna božična vonja cimet in pomaranča prisotna tudi v tej svečki. Ko odpremo pokrovček svečke, nas vonj popolnoma prevzame in če za trenutek zaprem oči si lahko predstavljam tisti čaroben božični večer, ki sem ga doživljala kot majhna v krogu celotne družine.

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

SVICHKA Nekaj dišečega - Vonj fige z rjavim sladkorjem

Figa z rjavim sladkorjem bo vaš dom napolnila s svežino. Eksotična in zanimiva mešanica ter neverjeten sproščujoč vonj. Če svečko z vonjem fige in rjavega sladkorja primerjam z vonjem božiča, je ta vonj dosti bolj mehak in nežen. Nekje v ozadju se vonja sladkost tistih zrelih, finih fig, ki smo jih z mamo, očetom in sestro, ko sem bila še mlajša, vsako leto rabutali na morju. Rahel, nežen sladkast vonj, ki me popelje v tisti brezskrbni čas, daleč nazaj. 

Je SVICHKA očarala tudi tebe? Potem hitro pokukaj na http://www.svichka.si/kjer so za vas pripravili tudi Ponovno dišeče svichke, ki so polne mladosti in aromatičnosti, izdelane iz vinskih steklenic.  Nadgrajene in ponovno uporabljene vinske steklenice nosijo zgodbo o identiteti, opojnosti in času. Našem času, ki ga moramo ceniti in doživljati v polnosti.

SVICHKA_www.frenchvanilla.eu

Je SVICHKA očarala tudi tebe? Potem hitro pokukaj na http://www.svichka.si/, kjer so za vas pripravili tudi Ponovno dišeče svichke, ki so polne mladosti in aromatičnosti, izdelane iz vinskih steklenic.  Nadgrajene in ponovno uporabljene vinske steklenice nosijo zgodbo o identiteti, opojnosti in času. Našem času, ki ga moramo ceniti in doživljati v polnosti.

Comments

back to top