DRAMA for CHRISTMAS? Yes, but in MAKE UP way, please.

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way...Ne ne, nismo še tam. Za nami je že polovica adventa in tisti najmlajši že pridno odštevajo dni do božiča. No, priznam, da jih tudi jaz... Letos še posebej, saj je to z unikatnim ročno izdelanim adventnim koledarjem prav zabavno.

Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu


Mesec december pri meni na blogu res ni mesec produktivnosti, vsaj kar se tiče objav tukaj, na Facebooku in Instagramu. Z tem se strinja tudi moja statistika, ki je ob pričetku tega meseca kar pošteno padla. Ampak ne ... Jaz se ne sekiram, saj je to mesec, ki ga rada preživim v krogu družine, prijateljev ... Nobeno sodelovanje, nenehno objavljanje fotografij na Instagramu, Snapchatu in Facebooku namreč ne more nadomestiti tistih pristnih trenutkov na drugi strani telefona in fotoaparata, ki so širši javnosti skriti. Nič ne more prekositi tistih pristnih trenutkov, ki pa jih "face it", dostikrat ravno zaradi telefonov, ker je pač to nujno potrebno deliti s svetom, zamudimo. Medtem, ko se ti na božični večer ukvarjaš s Snapchatom, da boš ujela vse pomembne trenutke, ti čas počasi polzi skozi prste in noben trenutek več ni pomemben. Medtem, ko za novo leto snemaš ognjemet in se sekiraš, da bo na posnetku vse tako kot mora biti,  ti prijatelj zraven pokvari celoten posnetek in ga na koncu itak ne objaviš... glej, postoj, uživaj v trenutku. Prehitro mine... Seveda tudi jaz rada poskrbim za svoje sledilce, jim pokažem kaj iz zakulisja svojega življenja... a bombardiranje z nenehnim objavljanjem lahko naredi več škode kot koristi. Joj, da sploh ne začnem naštevat, koliko sem jih zaradi tega nehala sledit. :P Upam, da vas nisem malo zavedla z tem začetkom... misli so se mi tako potiho prikradle pod prste, da je joj. 

Ta objava je seveda nastala iz čisto drugega razloga, kot pa je naveden zgoraj. Za vas sem pripravila en tak prekrasen "božično/novoletni" make up look z malce bolj dramatičnim učinkom. 

Dramatic Christmas Makeup Look 


Za ustvarjanje tega dramatičnega looka sem uporabila naslednje izdelke:

BH Cosmetics Carli Bybel - 14 Color Eyeshadow & Highlighter
- Catrice HD Liquid Coverage 020 Natural Beige



Najprej sem seveda očistila obraz in nanesla podlago znamke Catrice HD Liquid Coverage. Ker mi le-ta na obrazu malce oksidira in je za odtenek temnejša od moje polti, jo sama kombiniram z Dermacolovo podlago. Potem sem pričela z očmi. Najprej sem v kotičke oči nanesla shimmer senčko iz paletke Carli Bybel, zatem sem na rob veke nanesla vijolično senčilo z bleščicami, ravno tako shimmer, in ga zasenčila proti sredini. Na sredino veke sem nanesla roza senčilo iz paletke The One Bold Intensity ter ga lepo zabrisala z vijolično senčko. Ličenje oči sem nato malo popestrila in zaključila z roza linijo po zunanjosti veke na zgornji in spodnji strani. 

Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu

Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu



Pravilo, ki pravi, da če močno poudariš oči se moraš nujno izogniti močnemu rdečilu za ustnice... No, jaz sem se tokrat na to pravilo požvižgala in naredila po svoje. Za ustnice sem uporabila Power Shine šminko znamke The One, ki je celotni podobi dodala odtenek več dramatičnosti in vse skupaj povezala v celoto, z uhančki vred. Saj veste, december je #časzableščice. No, pa ko smo ravno pri bleščicah... Za osvetljevanje sem uporabila najsvetlejši in najtemnejši highlighter iz Carline paletke. (o tej paletki sem že pisala tukaj -> KLIK)


Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu


Kot sem povedala že v videu, je ta Power Shine šminka prava osvežitev za mojo zbirko šmink, ki je sestavljena večinoma iz matte odtenkov. Še en razlog, zakaj se ji nisem mogla upreti pri izboru za ta look in zakaj sem kršila pravilo. Hehe.

Kako pa se končen videz zdi tebi? Bi ga nosila?

Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu

Christmas_Drama_Makeup_www.frenchvanilla.eu



Comments

Post a Comment

back to top