Mirati izziv - #miratiambasadorka


Pozdravljene drage moje ! :) 4- maja sem bila iz strani MIRATI Cosmetics kontaktirana po e-mailu, da se pridružim njihovemu izzivu in postanem MIRATI Ambasadorka. A ni to naravnost čudovito ? Seveda sem takoj bila za to in sem jim takoj odgovorila. Odločila sem se lahko popolnoma sama kateri njihov izdelek želim preizkusiti in ga fotografirati za izziv. Ker sem večinoma testirala samo dnevne kreme, sem se tokrat odločila preizkusiti njihovo naravno nočno kremo.

Za ta izziv je bilo potrebno - Ustvariti res zanimivo, kreativno in zabavno fotografijo z izdelkom in jo objaviti na svojih socialnih omrežjih z heštegom #miratiambasadorka. Ter kasneje tudi poslati linke do fotografije na njihov e-mail.

Prejet izdelek bom sama seveda  izkoristila tudi  za testiranje oz. review, ki ga boste lahko kmalu prebrale tudi na blogu, kjer bo izdelek tudi podrobneje opisan.

No, pa preidimo k današnji stvari ...

Ker je Mirati kozmetika in tudi tale nočna krema, narejena iz naravnih ali naravno pridobljenih sestavin, bi fotografijo kreme bilo greh narediti za štirimi stenami v umetnem okolju, zato sem jo pograbila, vrgla v torbico in peljala na kratek "sprehod"( se je bilo vseeno potrebno do določene točke peljati z avtom, zato narekovaji :P ). 

Izziv_Mirati_Ambasadorka

Iskanje primernega kotička za super fotko. 


Prihajam iz Pohorja (šumskaaaa :P ), zato kakšnega prijetnega naravnega kotička res ni bilo težko najti, je pa zato bilo malce več težav s svetlobo in luštnimi težko dostopnimi kraji, za kar mi je prišel prav moj ljubki asistent iz katerega ideje za fotografiranje kar skačejo :P Samo jaz sem včasih preveč perfekcionistična in zahtevna :) Tako da dragi, se ti zelo zahvaljujem, ti moraš zraven mene imeti res jeklene živce  :*




Ja, takole se je dragi trudil...
Čeprav sem sama ob tem bila kar malce živčna,
saj je bila velika verjetnost da kremica z embalažo vred odleti v vodo. :).. No, samo da je zdaj mimo :P



Krema vlaži, blaži in pomirja našo kožo, zato se mi je takšna scena, kot jo vidite na fotografijah zdela več kot primerna...Narava, rastlinje, slap, voda... Super za pomiritev in sprostitev kajne?. Fotografij sem naredila kar veliko in težko se mi je bilo odločiti, katera je najprimernejša, zato sem za mnenje povprašala tudi svoje Facebook sledilce... te zanima kakšni so rezultati in katera fotografija bo zmagovalno nosila hešteg #miratiambasadorka ? ....


Izziv_Mirati_Ambasadorka

Izziv_Mirati_Ambasadorka2








In...Katera je zmagovalna? :)

Odločitev je bila namreč zelo zelo težka... na koncu sem se odločila, da vam bom popolnoma zaupala in tako sem izbrala številko za katero je bilo največ glasov. Številka 2 in 3 sta si z glasovi bili kar blizu. Za njima je sledila številka 6 ...

Zmagala pa je fotografija številka 2 :) ...

Z to fotografijo sodelujem v izzivu #miratiambasadorka :)



Pa tebi ? Katera fotografija ti je všeč ? Imaš morda že kakšne izkušnje z njihovo kozmetiko ? Jaz komaj čakam, da svoje delim z vami. Zdaj pa držimo vsi skupaj pesti, da mogoče izberejo tudi mene, saj je konkurenca zares močna :) 

Poljubček :*









Comments

  1. Uaau, kako si se lepo potrudila! :) Super zgledajo vse! ;)

    ReplyDelete
  2. Meni je tudi druga najlepše, čeprav so mi vse všeč :) držim pesti, da ti uspe!

    ReplyDelete
  3. Stiskam močno pesti zate, čeprav tudi sama sodelujem si se res zelo potrudila..temu se reče strast, ko mora za tvoj hobi, delo dati roko še tvoj fant:), imamo res srečo, da imamo take super fante, ki nas podpirajo in ne slikajo več samo nas, ampak še naše kreme :):):) moja izbira št. 3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa <3 Ja, res je, hvalabogu mi vedno z veseljem priskoči na pomoč :D

      Delete
  4. Super lepe slike :) <3

    Hudi tatujčki :*

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top