Jedilnik peti tedenja uvajanja goste hrane in Free on stolcek za hranjenje

Ker mi ocitno ponedeljki za objavljanje jedilnikov izgleda res niso sli, so se pa prijeli v sredo. Hehe. Tako da bom tudi to sredo z vami delila jedilnik za peti teden, hkrati pa bom na hitro obrazlozila kako nam je z uvajanjem slo prejsnji teden. 

Bucke, korencek, polenta, gres, koromac, riz.... vbistvu je prejsnji teden na jedilniku bila mesanica vsega, kar je bejbi do takrat pac poskusila. Tako smo recimo v ponedeljek imeli za kosilo bucke, korencek in polento... Bucke ima res rada in zato jih imamo po vecini nonstop doma. Sem pa ugotovila, da so vbistvu zaradi svoje vodenosti, ko jih soparis, odlicne za dodajanje k razlicnim kasicam in so ocitno super za prebavo, ker nasa mini tezav z njo nima. In kolikor sem se pogovarjala so mi res vsi priporocili bucke, zato se vbistvu vsi jedilniki nekako na bazi buck. Tako da ja, bucke approved ze od prvega tedna uvajanja, hehe. 

Bom pa to objavo izkoristila se za to, da vam tako na hitro predstavim ta stolcek za hranjenje, ki ga imamo. Kar nekaj mamic se je namrec javilo v inbox z vprasanji glede njega. Danes zjutraj pa sem slucajno zasledila, da lahko stolcek na Free on spletni (klik) strani dobis 13% ceneje in zato se mi to, da ga vkljucim v objavo zdi kot nalasc, hehe.



Stolcek za hranjenje je torej Free on modela Exclusive  270° in odkrito lahko priznam, da smo se na koncu zanj odlocili zato ker zraven tega da je funkcionalen tudi lepo pase k jedilni mizi, stolom in ostalemu pohistvu. Res mi je namrec vsec ta skandinavski stil pohistva... ceprav bi mi morda kdo rekel, da pri treh otrocih ni sans da mam u stanovanju karkoli belega. Sploh zdaj ko je pri hisi dojencek, ki ga bo kmalu vsepovsod polno, hehe. Ampak ja, me ne gane, takle mamo, haha. Beloooo. No, pri stolcku pa ne morem zanemarit tudi tega, da smo vbistvu iskali nekaj taksnega, kar ne bo zavzelo  vec prostora, kot pac en navaden stol... ker roko na srce, eni so res fuuul ogromni. Imela sem sicer se v mislih stolcek Froc ali pa neko trip trap varjanto, ampak ja, smo se pol zaradi njegove posebnosti odlocili zanj. Stol se namrec vrti za 270° stopinj in tako je lahko v enem trenutku otrok obrnjen k mizi, v drugem pa opazuje dogajanje okoli sebe. Nasa je namrec zelo rada v njem in v posodico in iz nje prelaga igracke in pol ma mami svojih par minutk, da do konca srkne jutranjo kavo, hehe. Smo pa zraven stolcka vzeli tudi se to lustno blazino, ki je take lustne mint barve (da nimamo vse rooooza) in je v obliki zajcka. Za bolj podroben opis pa lahko pokukas na www.freeon.si v rubriki Otroska oprema -> stolcki za hranjenje. Pa ne pozabit da imas od danes in mislim, da vkljucno z jutri na spletni strani 13% popust ob nakupu kateregakoli stolcka za hranjenje. 

Evo, tako malo na hitro, ce pa te morda se kaj zanima pa bom tekom dneva objavila tudi nekaj storijev na temo stolcka, na svojem Instagramu (klik).

Spodaj, kot obljubljeno pa imas se zadnji jedilnik nasega uvajanja goste hrane. Ce ne drugega, morda vsaj dobis idejo, kaj malcku/ici ponuditi danes, jutri ali pa cez tri dni, za kosilo, hehe. 










 


Comments

Post a Comment

back to top