Life is too short for boring cosmetics...

Pozdravljene Vanilce drage ! <3 
Moj edini nakup na letošnjem Sejmu kozmetike in lepote v Ljubljani, nad katerim sem še zdaj navdušena. :D Danes sem za vas pripravila objavo v kateri vam bom predstavila izdelka znamke Lilly and Spice iz njihove nove Summer and Spice kolekcije.


Body Lotion in krema za roke Lilly and Spice :)


Zelo mi je všeč koncept te znamke, saj je naravnan zelo pozitivno in sladko :D . Sama sem se z to znamko srečala šele na sejmu kozmetike in lepote, ki je prejšnji teden potekal v naši prestolnici in takoj me je pritegnila. Pri njihovi znamki  pravijo, da je življenje prekratko za dolgočasno kozmetiko :) In točno to, je ob pogledu na njihove produkte, tudi začutiti. V njihovi zbirki tako najdete dišeče parfumirane losjone za telo in kreme za roke. 

Sama sem iz luštne zbirke komaj izbrala dva produkta: Bodi losjon "LET THEM EAT CAKE" in "#OMG" kremo za roke. Najprej sem seveda bila navdušena nad zunanjostjo obeh izdelkov.

Body losjon - za sanjače, avanturiste, noči pod zvezdami, za inspiracijo, za mladost, za norost, leto ki traja zavedno, za stopala v toplem pesku, za spanje pri najboljši prijateljici...



Let them eat cake :)



Prisrčno, kaj ne ? :D

Body losjon ima meni osebno zelooo simpatično ime : "LET THEM EAT CAKE" :) Ohhh, soo cute. Iz prisrčne 200ml embalaže z potiskom tortic oz. cupcakeov  pa vas takoj pozdravi vonj po opojnem pecivu, sveže spečenih makaronov z opojno vanilijo. Diši tako, kot da si pojedla vse kolače, brez ene same kalorije :)  Za tisti glas v glavi, ki pravi - enkrat se živi :) - Tole je delček nadvse simpatičnega opisa na hrbtni strani losjona, ki me je zelo navdušil.


Sestavine/INCI
Losjon ima torej vonj po VANILIJI, topli, kremasti, slastni...takšni, ki se kar topi v ustih. Morda, bi kateri deloval preveč otroško...Ampak jaz sem nad vonjem navdušena, saj me spominja na otroštvo, na tiste brezskrbne dni, ki jih včasih zelo pogrešam. :) Vonj je obstojen in zelo prijeten.

Losjon vsebuje olje avokada, ki igra pomembno vlogo pri hidradaciji kože. Koža je po nanosu mehka in dišeča. Vsebnost antioksidantov(hranil), katere zaužijemo tudi s sadjem in zelenjavo, na kožo vplivajo blagodejno in jo ščitijo pred staranjem. Krema je pastelno roza barve, tekstura kreme pa je mehka in svilnata ter koži nudi občutek razkošja, vpije se razmeroma hitro in ne pušča mastnega občutka.

Tekstura losjona je kremasta 
Losjon sem vključila tudi v svojo večerno rutino po tuširanju, saj ni boljšega občutka, kot občutek negovanosti in svežine, ki ti jo prinese ta supercute in dišeč losjon v katerem se skriva čudovita zgodba.

Veliko punc me je že  vprašalo, če je njihovo kozmetiko možno naročiti pri nas,,, In ja, na srečo je odgovor pozitiven.. Kozmetiko Lilly and Spice lahko po ugodnih cenah naročiš v tej spletni trgovinici http://www.alchemynaturals.eu/ :D  Produkt je definitivno vreden svoje cene in ga priporočam vsem ljubiteljicam luštkane, naravne kozmetike za telo... in vsem, ki rade lepo dišite :D . Meni je ta losjon postal MUST HAVE in že razmišljam o novem vonju <3.

Ocena : 10/10 
Cena v spletni trgovini:  8,90€ 
Kje lahko dobim kremo ? http://www.alchemynaturals.eu/trgovina/summer-and-spice/

Lilly and Spice Summer Spice #OMG krema za roke


Krema za roke #OMG - Si za večerno dozo mistike v zapeljivi embalaži ? Za nekaj dišečega, nežnega ? 
Krema za roke z opojnim in zapeljivim, nežnim vonjem jasmina - ki je znan kot afrodiziak . Krema vsebuje olje grozdnih pešk, ki se že pridružuje uveljavljenim oljnim izdelkom iz kulinarike, kozmetike in zdravilstva in je zelo cenjeno zaradi blagodejnega učinka na kožo, saj ji vrača vitalnost, ji daje naraven, sijoč in zdrav videz ter poskrbi za zadrževanje naravne vlage kože. Krema za roke prav tako ne masti kože in se vpije zelo hitro, zaradi česar jo sama uporabljam vsakodnevno, tekom dneva, po potrebi, saj so takoj po nanosu moje roke spet proste, brez lepljivega občutka. Krema je bele barve, tekstura pa je kremasta, lahka in lepo mazljiva.

Kremasta tekstura, ki je lahka in lepo mazljiva.

Ocena: 10/10
Cena v spletni trgovini:  6,30€ 
Kje lahko dobim kremo ? http://www.alchemynaturals.eu/trgovina/parfumska-krema-za-roke/



Res sta prisrčna :D

Pa ve punce ? Je katera že preizkusila kakšen njihov, bodi losjon, kremo za roke ali sprej ? Je morda še katera popolnoma navdušena nad njihovo kozmetiko ? :P Dvignite rokeee :D

Ne, navdušenja ne gre skrit :P





Če pa želiš biti na tekočem z objavami me lahko followaš tudi na

Pa prijeten začetek tedna vam želim, drage moje Vanilije :* 




Comments

  1. Res čudovite embalaže, bere se prav super. Pa tudi cene niso pretirane. :)
    Sicer nisem preizkusila še ničesar, bi pa z veseljem! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, mene je vse to z cenoo še bolj navdušilo :D
      Go for it !

      Delete
  2. Omg sooooo cute :D rabim losjon, zaradi embalaže haha :((. In pa lepa si ♡
    J.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, moraš ga imeti ! :D Tudi zaradi notranjosti, ki se skriva v njem :P Jooj, hvala! :)

      Delete
  3. I love the packaging, it is so cute! :)

    Yiota
    Pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ReplyDelete
  4. Waaaw, embalaže so res zelo prikupne, skoraj, da če jih kje zagledaš - se ne moreš upreti nakupu. Odlična objava, tudi sama obožujem vonj vanilije, tako, da bi losjon bil več kot perfekten zame. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, tako kot se tudi jaz nisem morala, ko sem jih zagledala :P Hvala draga <3

      Delete
  5. Hvala za kavico in čvek :D Morma kmalu ponovit ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni problema, hvala tebi ♥ :D In se strinjam! :*

      Delete
  6. Zelo zanimiv naslov objave ! Sem videla njihove izdelke na sejmu kozmetike in so mi takoj padli v oči ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, sem poimenovala objavo kar z tem "quotom", ki je zapisan na deklaraciji :D Res so nekaj posebnega, te kar pritegne že vse skupaj, ko samo oko vržeš :P

      Delete

Post a Comment

back to top