Makeup Revolution Precision Eye Set Oval Brushes

Ovalni čopiči so pri nas zadnje leto postali pravi must-have kos v zbirki pripomočkov za ličenje prav vsake lepotne navdušenke. Vse vemo, da nanos ličil ni vedno enostaven in da je potrebno kar nekaj prakse, da dosežemo željen učinek. Je pa fino, če nam delo olajšajo kakšni pripomočki, ki vse skupaj poenostavijo.

MakeupRevolution_PrecisionEyeSet_www.frenchvanilla.eu_review

Tokrat vam predstavljam pripomoček, ki bo olajšal nanašanje kremnih, tekočih in suhih ličil ter podlag. Čopiči, ki so videti kot majhne krtače za česanje dojenčkov, se ponašajo z veliko večjim številom vlaken, kakor jih imajo navadni čopiči in ravno zaradi tega naj bi bil nanos z njimi tako enostaven in lahek. 

MakeupRevolution_PrecisionEyeSet_www.frenchvanilla.eu_review

Ta set čopičev znamke Makeup Revolution Precision Eye sem prejela od super spletne trgovine z kozmetiko, ki nam je vsem dobro poznana - Ličila.si (zmagovalec Online trgovine za Beauty Bloggers Awards), v goodie torbici na Konferenci lepotnih blogerk. Verjetno ne rabim poudarjat, da sem bila zelo presenečena in hkrati vesela, saj čopiči res niso med najcenejšimi, se pa definitivno lahko pohvalijo z kvaliteto. 

Set sestavljajo trije čopiči, in sicer Oval Eye, Eyeliner in pa Round Blending Eye.

Oval Eye - Čopič se uporablja za zabrisovanje kremnih in suhih senčil na vekah in ustvari lep a hkrati preprost očesni makeup.

MakeupRevolution_PrecisionEyeSet_www.frenchvanilla.eu_review

Round Blending Eye - Je okroglo pristrižen čopič in z njim boš lahko takoj zabrisala ostre in stroge robove senčila, kar bo pripomoglo k lepo zabrisanemu makeupu. 

MakeupRevolution_PrecisionEyeSet_www.frenchvanilla.eu_review

Eyeliner - Čopič z zelo tanko, vzdolžno obliko s katero lahko enostavno in hitro naneseš eyeliner v gelu na zgornjo veko očesa. Priporoča pa se tudi za natančnejše senčenje spodnje veke.

MakeupRevolution_PrecisionEyeSet_www.frenchvanilla.eu_review

Moj prvi vtis z uporabo ovalnih čopičev je zelo pozitiven. Najprej me je sicer prevzel videz, saj so zelo elegantni in izgledajo res vrhunsko, prav tako so zelo mehki, ščetin je ogromno, vendar se je treba navaditi na njihovo uporabo. Čopič za nanos eyelinerja mi dela še malenkost težave, ampak vaja dela mojstra, kajne? Kratko in jedrnato -  super so in jih toplo priporočam. 

Če pa te morda zanima, kje jih lahko kupiš, pa imaš tukaj še povezavo: KLIK

Kakšne pa so tvoje izkušnje z ovalnimi čopiči ? Katero znamko mi še priporočaš ? 



Comments

  1. Waw, čudovite fotografije - kot vedno! Mene še moj ovalni čopoč čaka, nekako se bremzam pri preizkušanju pa ne vem zakaj. Bom pa ga vsekakor preizkusila, si me zdaj čisto navdušila, da se spravim k stvari. Imam pa tega za zabrisovanje senčk. xx

    ReplyDelete
  2. Thanks so much for this information.  I have to let you know I concur on several of the points you make here and others may require some further review. but I can see your viewpoint. Click here

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top