Jedilnik tretji teden uvajanja goste hrane

Evo nas, spet z malcek zamude... izgleda da mi ponedeljki res ful ne sedejo za objavljanje blog postov, hehe.
Zadnjic ste si lahko TUKAJ(*klik*)  prebrale objavo, kako se je obnesel prvi teden uvajanja goste hrane po nasem jedilniku, ki sem ga sestavila po brskanju na internetu. 



Prejsnji teden pa so se na nasem jedilniku na novo znasle bucke, polenta in riz. Prvi dan, ko je mini poskusila bucko ji je bila oh in sploh okusna, je kar godla zraven in pohrustala pol bucke. In ce se spomnite iz prejsnje objave, da nasi Bei Kim krompir sploh ni sedel, smo zdaj dobili se eno potrditev. V torek ko je na meniju bila bucka z pirejem se je mini spet zmrdovala, hehe. Sicer na zacetku, potem se pa vda in poje vse do zadnjega grizljajcka, hehe. V cetrtek in petek pa sma malo eksperimentirali se z polento in rizem. Oboje je sprejela super in prav veselje mi jo je gledati, kako uziva v vsakem novem nepoznanem okusu. Seveda, ce le ta ni krompir, hehe. In ravno tako tudi drugi teden uvajanja nismo imeli nikaksnih tezav s prebavo in napenjanjem. Upamo, da tako ostane tudi v prihodnje. 





Glede kolicine, ki jo zadnji teden poje, pa mislim, da bomo lahko ze kar hitro nadomestili kosilo z gosto hrano. 

Zanima me, ce je morda med vami katera, ki se drzi nasega jedilnika in kako se le ta obnese? Super je namrec slisati, da si nekomu nekaj olajsal in mu na nek nacin pomagal. Pa ne pozabite na jedilnik za tretji teden, ki se nahaja tukaj spodaj. V kolikor pa bi zelela vseh 5 pa mi prosim sporoci svoj e-mail in ti jih z veseljem posredujem.
















Comments

Post a Comment

back to top