Holy grail med nosečkami

Roza lička, sijaj v očeh, nešteto neprijetnosti in vedno večji trebušček, ki pa ni nastal od praznične požrtije, haha. Če imaš vse to od naštetega, potem si na pravem naslovu. Holy grail nad katerim je navdušena res prav vsaka nosečka se v ameriki imenuje "pregnancy snoozer", pri nas pa je dobila naziv "blazina za dojenje", čeprav jo lahko pričnemo uporabljati že v času, ko se s štručko nahajamo še v enem kosu :D


Verjetno vse novopečene mamice ali pa tiste ki bomo to kmaluuuuu postale poznate nepogrešljiv pripomoček - blazino za dojenje oz. v času nosečnosti "moj novi fant" kot sem jo šaljivo poimenovala sama in ki ga lahko izrabite na 100 in en način, hehe, pa še pritožuje se ne, malo pretiravam.. a vendar :D Hehe. 




Supermultifunkcionalna zadeva za katero bi si želela vedeti že pred nosečnostjo, ko pa je takooo finofajna, hehe. Moja je iz kolekcije Bubaba iz znamke Free On, ki jo prodajajo tudi v prodajalnah z otroško opremo Pikapolonica. Pa še ena izmed cenovno ugodnejših je, glede na to da nekatere pridejo tudi po 50€ ali več. 

Blazina je ročno izdelana iz kvalitetnega in udobnega tekstila katero v zunanjosti predstavlja 100% bombaž, polnilo pa je iz polistirenih mikro kroglic, ki se popolnoma prilagodijo telesu in vsakršni pozi, ki se je poslužuješ med spanjem, ko trebuščka več enostavno nimaš kam dati, hehe, spasi te samo levi ali pa desni bok in v tem primeru sem jaz ponavadi eno nogo kar gor na dragega dala in se delala da je peresno lahka. Seveda to ni trajalo več kot 2 minuti in tukaj ga je rešila zgolj blazina, haha. Ugotovili smo, da je torej res ful praktična, nudi oporo nogam, hrbtenici, medenici in tvojemu rastočemu trebuščku. 




Se je pa seveda po nosečnosti ne boš rabila znebiti, tako da ti ni treba razmišljati v smislu, pa kaj bom potem s tem, samo še ena navlaka več? Saj ti bo namreč prišla še kako prav v času dojenja, za udoben počitek dojenčka v prvih mesecih njegovega življenja,  kot opora pri prvih poskusih sedenja v njegovem nadaljnem razvoju in kot zaščita ograjice v otroški posteljici oz. kinderpetu, načinov uporabe je kar nekaj.

Če smem pripomniti še, da je čiščenje blazine enostavno, saj se prevleka na zadrgo lahko sname in opere kadarkoli želite. Zaradi svojega luštnega in modernega videza pa se lepo poda v otroško sobico.





Torej če si v veselem pričakovanju in si hočeš lajšati vse daljše noči, ko komaj čakaš da tvoj sonček priveka na svet, potem ti tole res toplo priporočam. Stavim, da mi boš hvaležna ali pa da jo celo že imaš. :P

Aja p.s.: fotke so nastale v 5 mesecu... zdaj je buši enkrat večji :P 


Comments

back to top