Vzemi si čas zase in se razvajaj s Clay ritualom.

Iskreno, kolikokrat si vzamete čas zase in za razvajanje svojega telesa in duha? In to brez slabe vesti? 

Clay Ritual Grey_French_Vanilla



V tem hitrem tempu življenja zadnje čase to velja za pravi dosežek in nemalokrat imam slabo vest, ker namesto, da bi po službi, ko pridem domov pospravila kup oblačil ki me čakajo v sušilnem stroju, pomila tla, pobrisala prah in zložila posodo v pomivalni stroj in še nešteto drugih stvari, ki jih počnemo v svetu odraslih, zavijem v kopalnico in si privoščim razvajanje, sprostitev. Kot mnogo drugih pripadnic nežnejšega spola pa tudi sama največ pozornosti namenim ravno koži na obrazu. Le katera med nami si ne želi lepe, zdrave in sijoče kože? 

Ko sem par let nazaj spoznala, kakšno moč za čiščenje kože ima glina sem iz seznama črtala vse drage kreme, ki bi naj pomagale pri čiščenju obraza. In ni mi žal. Zraven tega, da prišparam ogromno evričev, je moja koža po redni uporabi zdravega in polnega videza, to pa odtehta še tisti kanček slabe vesti, ki je ostal od "nepospravljanja" stanovanja in ugajanja drugim. Postavi sebe na prvo mesto!

Clay Ritual "GREY" glinena maska za obraz iz Glina.si



Naša glinena pravljica se je začela že 60 let nazaj,

ko se je naš dedek Miha Avguštin odločil,
da bo glina njegovo življenje!

Glina.si_www.frenchvanilla.eu

... in tako je njegovo poslanstvo prevzela Tina, ki ji je glina bila usojena že od vsega začetka. Celotno zgodbo si lahko prebereš tukaj(klik) in stavim, da bo to tista pikica na i, ki te bo prepričala v nakup in preizkus njihovih izdelkov.

Siva glinena čistilna maska GREY iz Komende je namenjena nežnemu čiščenju  in vzpostavitvi ravnovesja vaše kože. Je naravna, veganska in ni testirana na živalih. Ker se maska nahaja v suhi obliki, veš da je 100% naravna, njena priprava pa je zares zelo zelo enostavna. V majhni posodici z leseno palčko/žličko (nikakor ne sme biti železna), zmešamo pasto. Glino že imamo, potrebujemo le še par kapljic vode in voila, maska je tukaj. Sama v posodico dam eno žličko gline in dve žlički vode, tako da dobim nekakšno strukturo paste. Pazim le, da maska ni preveč tekoča, da se lepo obdrži na obrazu in ne kaplja. Najboljši način nanosa je zame nanašanje s čopičem pri čemer res uživam, ko s čopičem nežno drsim po koži in nanašam masko. Ne vem, ali je samo meni to tak zakon občutek? :D hehe.

Glina.si_www.frenchvanilla.eu


Rezultati po redni uporabi maske

Že ob prvi uporabi glinene maske, sem imela na svoji mastni koži neverjeten občutek čistosti, mehkobe in svežine. A to je le občutek, ki pa potem sčasoma postane vedno bolj izrazit, pozna pa se tudi na videzu tvoje kože. 


Glina.si_www.frenchvanilla.eu

V zadnjem letu, ko sem pričela delati, sem imela z kožo ogromno težav, vse od majhnih mozoljčkov, ogrcev,  zamašenih por pa vse tja do bolezni Pyoderma Facaies, ki je ne privoščim nikomur(srbeče/pekoči flekci, ki se širijo in zelo hitro prenašajo po obrazu in telesu). Skupek suhega zraka in stresa je mojo kožo pripravil do tega, da se ji je dobesedno zmešalo. In potem je tukaj nastopila glina "the life saver". Rezultati izboljšanja so se mi začeli pojavljati nekje po dveh mesecih redne uporabe (vsaj enkrat, do dvakrat tedensko) in tako so se moje pore zmanjšale, mozoljčkov pa ni več (le tu in tam kakšen v tistih naših dneh). Glina je pomagala tudi moji mastni T coni, saj ta ni več tako mastna in nečista, kot je bila preden sem odkrila moč gline. 


Glina.si_www.frenchvanilla.eu


Glineni balzam za ustnice "LIPS"

Če imaš tudi ti probleme s suhimi in razpokanimi ustnicami v tem času, potem si lahko podava roko. Ko sem izvedela da na Glina.si izdelujejo in prodajajo glineni balzam za ustnice, sem si rekla, da to pa enostavno moram imeti, preizkusiti in v primeru, da se obnese, deliti s širnim svetom. In zgodba se je uresničila. Izdelek sem preizkusila, in moje navdušenje je več kot očitno. Balzam vsebuje majhna zrnca gline, ki zraven vlaženja ustvarijo tudi piling ustnic, ravno tako pa vsebuje tudi popolnoma naraven dodatek rdeče pese, za katerega pa ne bi vedela, če tega ne bi prebrala, saj je vonj res nevtralen in ni šans da ugotoviš, da se v notranjosti balzama nahaja tudi rdeča pesa. Aja pa zraven tega, da balzam ustnicam nudi res dolgotrajno navlaženost, jim da tudi takšen lušten sijaj, da izgledajo res polne in zdrave. 

Tako kot glinena maska, je tudi balzam povsem naraven, veganski in ni testiran na živalih. Pa še poceni je, juhej! :D Če pa želiš izvedeti ceno in  kje se vse skupaj dobi, pa si hitro oglej še moje spodnje avtorske fotografije in tako boš prišla do ostalih informacij. 

Glina.si_www.frenchvanilla.eu

Glina.si_www.frenchvanilla.eu

Glina.si_www.frenchvanilla.eu

Glina.si_www.frenchvanilla.eu


Kje lahko kupim glineno masko in balzam?

Masko Clay ritual lahko za 5,95€ kupiš TUKAJ (klik), balzam za ustnice ravno tako Clay ritual izdelan iz gline pa za 4,95€ dobiš TUKAJ (klik)

Upam, da si tudi ti nad glino tako navdušena kot jaz, če pa še ne, pa preizkusi in garantiram ti, da je več ne spustiš iz svojega življenja. 


Comments

  1. Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. Keep blogging, additional reading

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top