Nega obraza v Kozmetičnem salonu Oaza miru

Živjo punceeeeee moje! Kako ste preživele tale čudovit pomladni vikend? Jaz sem za vas uspela pripraviti objavo, v kateri vam bom zaupala svojo izkušnjo o negi obraza s kozmetiko Babor v Kozmetičnem salonu Oaza miru, ki sem ga obiskala dober teden nazaj.

nega_obraza_oaza_miru_www.frenchvanilla.eu
(vir fotografije: oazamiru.si)

Kot ste verjetno zasledile že na mojem Facebooku, sem izkoristila bon, ki sem ga prejela lani poleti za rojstni dan :D In sicer 90-minutno nego obraza. Oazo miru pa sem obiskala tudi že prej, dvakrat sva bila z dragim v wellnessu, sama pa sem bila tudi že na nohtkih - o katerih sem pisala tukaj -> KLIK.

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza

Ker je nega obraza zelo pomembna za zdrav videz naše kože in za njeno lepoto, sem se je seveda zelo veselila. Dodaten plus pa je bila še  nega z kozmetiko Babor. Kozmetični salon Oaza Miru ima res en tak sproščen in miren ambient zato mi je vsak obisk v užitek. 

Kot sem omenila zgoraj, sem tokrat imela 90-minutno nego obraza in sicer za nečisto kožo. Ta je vključevala površinsko čiščenje kože z unikatnim dvofaznim sistemom čiščenja kože z Baborjevim HY-ÖLin Phytoactive zeliščnim kompleksom, analizo kože, oblikovanje obrvi, diamantni piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, nanos maske, masažo obraza in na koncu nanos kreme ali ampule. Vse to je vključevalo tudi uporabo ene najmočnejših blagovnih znamk kozmetike za profesionalno uporabo - Babor, s katero sem prav tako že imela izkušnje(obrazne ampule), ki sem jih opisala na tej povezavi -> KLIK.

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza
Kotiček za izdelavo geliranih nohtov.

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza
Dekoracija v Kozmetičnem salonu Oaza miru je res prava paša za oči. 

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza
Privoščite si lahko tudi ličenje z ličili Babor.

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza
Med tem, ko se prijateljica v kozmetičnem salonu liči in razvaja, pa lahko ti uživaš v čudovito urejeni čakalnici.
(vir fotografije: oazamiru.si)

Med nego obraza sem se popolnoma sprostila in se prepustila kozmetičarki, ki je svoje delo opravila več kot odlično. Malce me je bilo strah kako bo s stiskanjem ogrcev, ker nekaterim je ta bolečina lahko tudi malo preveč, jaz pa imam kar visok prag bolečine in mi zato sploh ni bilo problema. Me je pa seveda bolelo dosti manj, kot pa če to počnem sama doma. Tudi nitkanje "puhka" nad ustnico in nitkanje obrvi mi ni bilo nič strašnega, ampak saj pravijo da je za lepoto treba potrpeti a ne? Čeprav jaz nekako nisem trpela, ampak bolj uživala :D Najbolj všeč mi je bil diamantni piling* in občutek, da sem se znebila odmrle kože. 

*Diamantni piling oz. mikrodermabrazija je postopek kjer se postopoma in kontrolirano lušči povrhnjica z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom, ki med izvajanjem odstranjuje odmrle kožne celice in tako pospeši mikrocirkulacijo, posledično pa poskrbi za obnavljanje kože. Kozmetičarka mi je povedala, da je diamantni piling namenjen vsem tipom kože, tako da tudi za mojo mastno T cono in mešano kožo. Koža je po posegu rahlo občutljiva in včasih tudi nekoliko pordela. Več dni po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu. Pomembno pa je tudi to, da do naslednjega dne ne nanašamo ličil.

www.frenchvanilla.eu_OazaMiru_Nega_Obraza
Preden sva se lotili odstranjevanja liči... ena za spomin, hehe :P 

Pri 90-minutni negi obraza je vključena tudi visoka frekvenca, pri kateri kozmetičarka uporabi kozmetični aparat, ki proizvaja kratkotrajne električne impulze. Visoka frekvenca povzroči ionizacijo atomov, ki se nahajajo v elektrolidi. S takim tretmajem povečamo pretok kisika v krvi in kožo tako na nek način dezinficiramo, stimuliramo in jo mehčamo. To je postopek pri katerem se sprosti ozon, ki na kožo deluje antibakterijsko in pospešuje celjenje ter preprečuje vnetja kože.

Če ne fotografiraš, se ni zgodilo :P hehe


Po celotni nega obraza je moja koža bila kot prerojena, tu in tam je bila vidna pordelost, a ta je po nekaj urah v celoti izginila. Čez dva dni se mi je sicer malo začel luščiti nos, a to je nekaj povsem normalnega... Sem pa zato zvečer nežno in pazljivo po čiščenju, na obraz nanesla glino, po kateri naslednji dan več ni bilo niti sledu o luščenju...Sama glino že 3 leta naročam tukaj - KLIK in sem več kot zadovoljna.

Imaš morda tudi ti kakšno izkušnjo s profesionalno nego obraza? Kateri salon si obiskala in kako si bila zadovoljna?

Comments

  1. O supeeer. Kako se ti razvajaš <3 Moram priznati, da se kot kozmetičarka nikoli ne odločim za obisk kozmetičnega salona, ker se mi zdi, da razen pedikure ne potrebujem ničesar takšnega posebnega glede nege. Se je pa super razvajati in prepustiti profesionalkinim rokam. <3

    Čudovit salon.

    xx

    ReplyDelete
  2. Lepo izgleda, super si se razvajala! <3
    Priznam, da še v življenju nisem šla na nobeno nego v kozmetični salon .. mogoče bi se pa kdaj malce razvajala še jaz :D

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top