Podaljševanje trepalnic Adore by Lara

Živjo lepotičke! Upam, da ste lepo preživele vikend in da ste ponedeljek pozdravile sproščene, spočite in pripravljene na nove izzive. Jaz ga tokrat pozdravljam malo drugače in z odprtim pogledom :P. Če ste me konec prejšnjega tedna spremljale na Instagramu in Facebooku potem boste vedele o čem govorim.

www.frenchvanilla.eu_collab_adore_by_lara



Že več kot kakšen mesec nazaj, sem prišla v kontakt s super punco... Dekle, ki ga poznam že iz časov srednje šole, Laro iz kozmetičnega salona Adore by Lara. Že prej sem na Facebooku spremljala njeno delo in ga občudovala, a vendar se sprva nekako nisem mogla odločiti za podaljševanje, čeprav sem bila zelo navdušena nad njenim delom. Tehtala sem odločitve, kar nekaj jih je bilo za in kar nekaj proti. Seveda sem Laro zasula z vprašanji glede podaljševanja, nege po tem...in da sem slišala, da zna to zelo poškodovati naravne trepalnice. Razložila mi je vse kar sem želela vedeti. Povedala mi je da je vse skupaj odvisno od kvalitete trepalnic, lepila in pa seveda samega dela. Delo zahteva res ogromno potrpežljivosti in natančnosti.


Ker sem glede tega bila res nevedna, je bilo tukaj še kup enih vprašanj o tehnikah podaljševanja, katero bi mi priporočala ona sama in kaj bi najbolj pasalo na moje oči, da ne bi izgledalo preveč umetno in se ne bi skladalo z mojo obliko oči. Seveda sem poslušala njen predlog in tako sva se odločili za tehniko ruskega volumna.

Preden je Lara začela z delom mi je predstavila tudi trepalnice s katerimi dela in so znamke London Lash Pro - eno izmed vodilnih podjetij v industriji podaljševanja trepalnic ki je poznano po visokih standardih, ki so jih postavile njihove certificirane trenerke v Angliji.

Predstavila mi je tiste, ki jih je uporabila pri moji tehniki (volumen) in tiste, ki so za tehniko podaljševanja ena na ena. Da boste vedele o čem govorim vam bom čisto na kratko predstavila razliko med zgoraj omenjenima tehnikama.

Pri podaljševanju trepalnic VOLUMEN ti na vsako naravno trepalnico prilepi 3-4 umetne. Količino umetnih trepalnic (velikost čopka) pa se izbere za vsako trepalnico posebej, saj je količina odvisna od kvalitete posamezne naravne trepalnice. (debelina trepalnic za ruski volumen je 0,07mm).

Pri tehniki ena na ena pa se da ena umetna trepalnica debeline 0,2 mm na eno naravno. Pri tehniki ena na ena HD, pa se ravno tako da ena umetna na eno naravno, iste debeline ampak posebej oblikovana, tako da se bolj prilega naravni trepalnici. Trepalnice so za HD tehniko oblikovane tako, da so lažje in mehkejše, za to je za enaki efekt  dosti manjša obremenitev naravne trepalnice.

POTEK DELA

Po kratkem pogovoru in predstavitvi, sva se z Laro lotili dela. No, jaz sem se lepo ulegla na mizo in se prepustila njenemu delu. Najprej mi je zaščitila spodnje trepalnice, potem pa je izbrala dolžino umetnih in sva začeli. Med postopkom sem se morala res malo truditi, da nisem preveč govorila in migala z vekami ter Lari z tem po nepotrebnem oteževala delo. Vmes sem tudi skoraj zaspala, malo je manjkalo. Lara ima res zelo mirno roko in svoje delo opravi perfektno in precizno. Trepalnice mi je podaljševala malo manj kot dve uri (čas postopka je odvisen od količine vaših naravnih trepalnic, več kot jih je, dlje traja postopek). Zraven sem imela tudi prijateljico, ki me je vsake toliko navdušeno pogledala in rekla waw, zato me je firbec še toliko bolj mučil. 

https://www.facebook.com/podaljsevanjetrepalnicmaribor

PREJ/POTEM

PREJ/POTEM

Po koncu postopka seveda nisem mogla skriti navdušenja nad svojo novo podobo. Moj pogled je bil bolj odprt, moje čokoladno rjave oči pa so prišle dosti bolj do izraza. Res sem bila navdušena in še zdaj sem. Ni ga večjega užitka od tega, ko se zjutraj zbudiš in ne rabiš popolnoma nič drugega, tvoje oči pa vseeno izgledajo fantastično.



OBČUTKI

Moram priznati, da me je sprva bilo strah, da videz trepalnic ne bo naraven... še dragi mi je rekel, da ga je kar malo strah z kakšnimi "metlami" bom prišla domov, glede na to kakšne zadetke mu je stric google ponudil pod eyelash extensions :P Pa je bilo vse odveč. Nad trepalnicami nisem bila navdušena samo jaz, ampak tudi vsi ostali okoli mene. Verjetno ne rabim poudarjat, da toliko kot so me ljudje v zadnjih štirih dneh gledali v oči, me niso v celem življenju. :P 


Verjetno vas zanima tudi, kakšen je občutek po podaljševanju in čisto iskreno lahko povem, da trepalnic ne čutim od prvega trenutka dalje. Kot, da so moje in kot, da jih sploh ni tam. Po postopku sem se še cel dan gledala v ogledalo in jih česala z luštno roza krtačko, ki mi jo je po končanem postopku podarila Lara. 

Danes je četrti dan od podaljševanja, v soboto pa sem bila tudi na negi obraza in z ponosom naznanjam, da mi do sedaj ni odpadla niti ena sama.



Upam, da sem kateri pomagala pri odločitvi ali si dati podaljšati trepalnice ali ne. Upam, da sem odgovorila na kakšno vprašanje, ki vam bo v pomoč. Moja izkušnja je več kot super, Lari pa je hvaležna tudi moja samozavest, saj se mi zdi da je zaradi trepalnic kar malo zrastla.

No drage moje, če vam ta objava pri odločanju ali bi ali ne... ni dovolj, pa priporočam tudi, da obiščete Adore by Lara na Facebooku na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/podaljsevanjetrepalnicmaribor, tam namreč mnenja in feedbacki, govorijo sami zase. 

Lara, tebi pa hvala za super izkušnjo, vse informacije, prijaznost in seveda prekrasne trpalnice! <3


Kako malo je potrebno, da sam sebe vidiš v boljši luči, kajne?

Comments

back to top