Review: Giordani Gold Primer and NovAge Micro Exfoliating Scrub

Ne morem verjeti, da se je ta moj novoletni odmor tako zavlekel. Čez tri dni bi bil moj blog brez objave že en mesec, če sedaj ne bi zbrala dovolj motivacije za tega. Najprej pa bi vam, drage moje Vanilce, zaželela veliko sreče, veselja, smeha, uspešnosti, ljubezni in zabave v tem letu in pa seveda v vseh prihajajočih.



Kot ste verjetno zasledile že na ostalih družbenih omrežjih, sem ponovno sodelovala z kozmetično znamko Oriflame, tudi tokrat v video obliki. A sedaj, sta me dva izdelka izmed 5 prejetih tako zelo navdušila, da sem se odločila, da ju moram nagraditi z objavo. 

V paketu sem prejela naslednje izdelke:
  • Torba NEW ADELE 25,99€ 
  • Podlaga za ličenje GIORDANI GOLD 14,90€
  • Set za oblikovanje THE ONE 10,99€
  • Dolgoobstojen lak za nohte THE ONE Strawberry Cream 7,99€
  • Piling z mikro perlicami NOVAGE 11,90€
  • Piling za telo SWEDISH SPA 8,49€
Z roza barvo so označeni izdelki, ki so omenjeni v objavi. Mnenje o testiranju ostalih štirih izdelkov pa najdeš v tem videu -> KLIK

Oriflame_Giordani_Gold_NovAge_www.frenchvanilla.eu

Podlaga za ličenje GIORDANI GOLD


Pri Oriflame-u je izdelek opisan kot svilnata podlaga za ličenje, ki izpopolni ten in podaljša obstojnost ličil. Izdelek kožo zgladi, zmanjša pore, omehča gubice in poskrbi za sijaj. Podlaga se nanese pred nanosom tekočega pudra. Vsebuje izvlečke orhidej, ki poskrbijo za dolgo obstojen brezhiben zaključek.

Oriflame_Giordani_Gold_NovAge_www.frenchvanilla.eu

Za tiste, ki morda ne veste, Giordani Gold je linija, ki v primerjavi z znamko The One pri Oriflame-u velja za luksuz. Izdelki Giordani Gold že sami po sebi izgledajo razkošnejše, elegantno in glamurozno, pa tudi ime se jim poda. Nekaj časa nazaj sem preizkušala različne primerje, med drugim tudi Illuskin Face Primer iz linije The One. Če ga primerjam z tem, je Giordanijev bolj gost, tekstura pa je mehkejša in bolj fina, pa tudi v kožo se vpije hitreje kot Illuskin Primer. Ta primer se za razliko od Giordanijevega nahaja v tubi. Seveda je treba upoštevati da je slednji kar trikrat cenejši. 

Oriflame_Giordani_Gold_NovAge_www.frenchvanilla.eu

Kar se tiče podlage Giordani Gold mi je pri embalaži zelo všeč, da pokrovček embalaže vsebuje palčko, saj lahko z njo zajamemo zadosti produkta, ki ga imamo z enim nanosom dovolj za cel obraz. V stekleni embalaži se nahaja 30 ml podlage za ličenje, z palčko pa smo lahko z nanosom produkta še varčnejši in nam posledično produkt služi kar nekaj časa. 

Če se malenkost dotaknemo tudi vonja, ki spremlja primer, je le-ta prijeten in svež. Izdelek definitivno izpolni svojo nalogo, zmanjša videz por in poskrbi za to, da ti ni potrebno popravljati make upa na vsaki dve uri. Izdelek je izpolnil vsa moja pričakovanja in me resnično navdušil! Na moji mešano-mastni koži se obnese več kot odlično. 

Oriflame_Giordani_Gold_NovAge_www.frenchvanilla.eu

Piling z mikro perlicami NOVAGE 

Svež vonj, prijetna tekstura, roza embalaža. Že zaradi teh treh stvari sem vedela, da se bova z mikro pilingom iz NovAge linije zelo hitro zbližala. 

Piling obljublja napredno nego, za katero moč črpa iz mlečne kisline, mikro perlic in karitejevega masla. Je blago formuliran a kjub temu s kože očisti nečistoče, ličila in odmrle kožne celice. Po uporabi je moja koža gladka in sijoča. 

Izdelek se nahaja v 100ml embalaži prekrasne matte barve v roza odtenku. Tekstura pilinga je kremasta in mehka, vonj pa je zelo svež, malce cvetličen. Piling si privoščim 1-2 krat mesečno in tale se obnese več kot odlično. Bravo Oriflame! :D 

Oriflame_Giordani_Gold_NovAge_www.frenchvanilla.eu


Za mnenje ostalih štirih izdelkov posamezno klikni na ime izdelka spodaj, če pa si želiš ogledati celoten video, pa klikni TUKAJ.

Si morda imela tudi ti že stik z kakšnim zgoraj omenjenim izdelkom? Ali pa morda z kakšnim drugim iz januarskega kataloga? Vsakega mnenja sem zelo vesela. Kar pa se videa tiče... trema dela svoja in mašil je milijon :P hehe, tako da mi malo skozi prste poglejte, če se da. Ohh, ko bi si predstavljale kakšen velik korak je video zame in za mojo samozavest, hehe. No, želim vam prijeten ostanek tedna in proooosim, ne mi zmrznit, hehe :P Poljubček :*


Comments

  1. Čudovite fotografije - na njih si vedno napašem oči.

    Nekaj Oriflame izdelkov sem imela tudi sama možnost preizkusiti in niti en do zdaj me še ni razočaral. Giordani Gold puder smo dobile v dar na enem izmed dogodkov, vendar ni bil moj odtenek, zato zdaj služi mojim strankam, ki so pa z njim zelo zadovoljne. Tudi ta primer ne zgleda slabo, trenutno sem v iskanju le tega, zato bom ga vsekakor dodala na WL.

    Ne morem verjeti kako čudovite embalaže je piling - waw. Minimalističen pa vendarle tako cute.

    Vse pohvale za video - tudi sama sem dobila že kar nekaj ponudb za video review, ampak še nimam toliko samozavesti, da bi to lahko izpeljala tako kot treba. Z malimi koraki se daleč pride. <3

    xx

    ReplyDelete
  2. Hvala Neža <3 Ti mi s svojimi komentarji vedno daš ogromno mero motivacije.

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top