What's hiding in May's My Beauty Box ?

Pozdravljene moje prelepe dame! Spet vam bom predstavila nekaj luštnega :P
Ker sem vam že v prejšnji objavi(*KLIK*) povedala več o tejle škatlici, sedaj ne bomo izgubljali besed in se bomo kar lotili "razpakiranja" te čudovite in sprostitvene Majske škatlice, s katero me je poštar presenetil konec prejšnjega  meseca.

MyBeautyBox_SpaDay_May_FrenchVanilla




Škatlica tokrat nosi ime "Spa Day" in je namenjena pravemu sprostitvenemu doživetju, kar iz udobja vašega doma. Tako je, za pravo sprostitev in odganjanje stresa, pa še wellnessa nam ni treba obiskati. Ravno pravšnja vsebina za tole obdobje, ko so predvsem študentke podvržene raznim pritiskom, zaradi izpitnega obdobja.

Kaj se skriva v Majski lepotni škatlici ?

MyBeautyBox_FrenchVanilla_All



- Cattier Paris piling z belo zdravilno zemljo, ki se nahaja v 12,5 ml vrečici. Pri My Beauty Boxu so se odločili, da bomo razvajanje tokrat začeli s pilingom. Ta piling je iz aloe vere in bele gline, izdelan v Laboratoire Cattier. Ti pilingi so za izboljšanje strukture kože in prav tako poskrbijo za enakomeren ten. Piling je namenjen odstranjevanju nečistoče iz kože in podarja koži svež in nežen občutek. Uporaba je res enostavna, piling nanesemo na predele obraza in po želji tudi vratu(predelu okoli oči se izogibamo), masko pustimo delovati približno 10 minut, vendar se le-ta ne sme posušiti. Maska se spere s toplo vodo. 

pH-Vrednost: 5-6

Sestavine:Lavandula Angustifolia Extract*, Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Decyl Glucoside, Titanium Dioxide, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Cetearyl Alcohol,Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Mentha Piperita Oil*, Lactic Acid.
* organic
99,1% of total ingredients have natural origin
38,4% of total ingredients are organic


Zdravilna zemlja je prvo, naravno zdravilo kar ga je poznalo človeštvo. Njegove terapevtske lastnosti se uporabljajo že stoletja. Zdravilna zemlja je znana po svojih dveh glavnih lastnostih s pomočjo katerih se vežejo strupi in nečistoča, ki se kot proti utež za absorbcijo mineralov izločajo skozi kožo.

 - Missha Pure Source Cell maska iz platna z vlažilnim in pomirjujočim učinkom Lotus Flower, ki jo bomo uporabili v nadaljni negi, po glinenem pilingu. Korejske maske so znane po svoji koristi, ki jo nudijo vaši koži, kljub temu, da boste z masko na obrazu izgledali strašljivo :D Maska se uporablja tako, da jo vzamete iz vrečke, jo razgrnete in jo ustrezno namestite na obraz. Tekočino, ki ostane v vrečki lahko uporabite za nanos na vaš vrat in dekolte. Masko imejte na obrazu od 20-30 minut, da rehidrira vašo kožo.

Skrivnost učinkovitosti kozmetike Missha temelji na njeni sestavi. Poleg unikatnih rastlin in izvlečkov zelišč, uporabljajo pri izdelavi tudi popolnoma nenavadne komponente kot so na primer sadne kisline ali lesno oglje, pogosto tudi ženšen, naravna olja ali izvlečki morskih rastlin. Na trg je bila Missha uvedena leta 2000, ko je bila ustanovljena spletna trgovina. Deset let kasneje ima Missha več kot 300 prodajnih mest po vsem svetu in celo vrsto navdušenih oboževalcev.

MyBeautyBox_Missha_lotus_flower_French Vanilla

Sestavine:
WATER, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., SACCHAROMYCES/NELUMBO NUCIFERA FERMENT EXTRACT FILTARTATE, ALLANTOIN, BETAINE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOBER, TRIETHANOLAMINE, PHENYL TRIMETHICONE, HYRDOLYZED JOJOBA ESTERS, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, HYDROXTETHYLCELLUSOSE,TRIDECETH-9, ERIBORTRYA JAPONICA LEAD EXTRACT SURCROSE, HYDROLYZED CHITOSAN. 1.2-HEZANEDOIL, ETHYLHEXLGLYCERIN, SODUIM HYALURONATE. MINERAL SALTS, PHYTIC ACID, HEZADIMETHIRINE CHLORIDE, TOCOPHERLY ACETAE, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE.

- Macadamia deluxe tretma za lase. Sedaj, ko je bil vaš obraz ustrezno negovan je čas da poskrbite za svoje lase. V enem od prejšnjih boxov se je nahajal znan Oil Deep Repair Masque, sedaj pa je čas za nove tretmaje. Lasni tretma Macadamia Natural Oil Care je primeren za poškodovane in suhe lase brez sijaja. Izdelek lahko že po prvi uporabi lase popolnoma obnovi, tako da postanejo sijoči in nežni na dotik. Blagodejni učinki tretmaja tičij v njegovi sestavi, ki vsebuje izbrano makadamijevo olje, znano po svojih odličnih poživljajočih učinkih in po tem, da je kos problematičnim lasem. Z izbranim tretmajem Macadamia Natural Oil Care bodo vaši lasje popolnoma gladki, voljni in zaščiteni pred UV žarki. Izdelek ima visoko sposobnost absorpcije in krajša postopek sušenja las za 40‒50 %.

Učinki:
-vlaži in zdravi poškodovane lase
-kroti neobvladljive valovite lase
-spodbuja zdravo rast las
-krajša čas sušenja las za 40‒50 %
-zagotavlja zaščito las pred UV-žarki
-podaljšuje trajnost barve
Aktivne učinkovine:
-makadamijevo olje – vlažilni in obnovitveni učinki
-vitamin E – čvrstost las
-Omega 7 maščobne kisline – spodbujajo rast las


Sestavine:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamidoprophyl Betaine, Zinc Pyrithione, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Dimethicone, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum/Fragrance, Disodium EDTA, Carbomer, Methylparaben, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Propylparaben, Sea Salt, Sodium Chloride, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Hydroxyisohexl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha IsoMethylIonone, Butylphenyl Methypropional.


- Kneipp organsko olje za telo, ki se nahaja v 20 ml steklenički. Joooj, kako je zaradi tega olja dišala cela My Beauty Škatlica, ko sem jo odprla. Sedaj, ko smo se posvetili našemu obrazu in lasem, lahko pozornost namenimo tudi našemu telesu. Ker je poletje že skoraj tukaj je potrebno ustrezno hidrirati našo kožo. Olje je organsko, saj je mnogo bolje, da na našo kožo ne nanašamo raznih grobih kemikalij. To organsko olje intenzivno regenerira kožo. Sestavljeno pa je iz grenivke, žafranike in olivnega olja. Uporaba je čisto enostavna, potrebno ga je le vmasirati v kožo. Najbolje je, če to storimo po tuširanju ali kopeli. 

Bio Olje izboljša elastičnost kože, jo zategne in zgladi, skrbi za dolgotrajno mehkobo kože in daje boljši občutek. Zelo hitro se vpije in je primerno za vse tipe kože.

Vsebuje rastlinske sestavine. Ne vsebuje barvil in konzervansov, parafina, silikona, mineralnih olj, Dermatološko preverjeno, da koža izdelek dobro prenaša. Kneipp Werke je član združenja za zaščito živali.

*Iz naravnega eteričnega olja

**Iz nadzorovane ekološke pridelave

Sestavine :
Carthamus Tinctorius (Saffl ower) Seed Oil**, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil**, Limonene*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citral*, Linalool*, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Tocopherol.

- Yankee Candle svečka, ki nam je že v tej luštni škatlici prav tako poznana. Svečke so obvezen izdelek v termah, wellnessih oz. ritualih razvajanja, zato je prisotna tudi v tej škatlici, ki je ravno tako namenjena sproščanju in razvajanju. Moja je v sladkaso-sadnem poletnem vonju "Summer Peach" in diši res božansko. Če za trenutek zapreš oči med tem ko jo vonjaš, kar slišiš petje ptic in morje kako valovi. Čudovito.

MyBeautyBox_YankeeCandle_FrenchVanilla


- Bonus izdelek : TeaPigs čaj, ki mi je že pravtako poznan in sem nad njim bila navdušena že prvič, saj so bili čaji te znamke že vključeni v prejšnje Beauty Boxe. Izdelek je prav tako kot nalašč za naš Spa Day.

MyBeautyBox_TeaPigs_FrenchVanilla



Kako se mi zdi Majska izdaja My Beauty Boxa ?
Vsebina škatlice mi je všeč tudi tokrat, saj je škatlica idealna za ta čas, ko mi ravno manjka malo sprostitve in razvajanja. Sicer sama nisem študentka, tako da izpiti ne pritiskajo name, ampak je pa tukaj veliko drugih reči, zaradi katerih sem pod stresom in tako mi bo vsebina škatlice res prišla prav. Sama sem navdušena nad Missha masko za obraz in nad Kneippovim 100% naravnim oljem za telo, ki ga bom z veseljem uporabljala.

Kje jo lahko naročim? 
Škatlico v majski izdaji lahko naročiš TUKAJ.

Koliko pa stane ?
12 € + ptt.




Pa ti? Že imaš morda izkušnje z My Beauty Boxom ? Kako ti je vsebina všeč tokrat ? 





Comments

back to top