GUEST POST: Question / Answer : La Beauté





♥ Blog:  KLIK 
♥ Facebook:  KLIK
  
1.Najprej bi te vprašala ali morda lahko mojim bralcem razkriješ kaj malega o sebi in svojem blogu ? 

Ja seveda, z veseljem. Moje pravo ime je Urška, stara sem 19 let po poklicu pa sem, za enkrat še, srednja medicinska sestra. Sem izredno pozitivna oseba, nasmejana in komunikativna. Hmm in nekaj o mojem blogu.. Začelo se je tako,da sem najprej spremljala slovenske blogerke in jih pri njihovem delu izredno podpirala. Najprej sem spremljala Tina's fashion&stuff, Cherie in Sara's Beautybook. O svojem blogu sem razmišljala dooolgo, ampak je bil vedno prisoten nek strah, strah, da mi nebi uspelo.. neumnost! Spomnim se, ko sem sedela v sobi in si rekla.. ''Kako je mogoče, da mi nebi uspelo, če je to nekaj kar me osrečuje?'', takrat sem se usedla za računalnik in si ustvarila blog haha   



2. Kako si pričela z pisanjem beauty bloga in zakaj si se zanj odločila ? Kaj je bila tista ključna stvar, ki te je pripeljala na "blogersko pot" ?

Najprej sem si ustvarila facebook page, blog pa nekaj mesecev za tem. Odločila pa sem se zato, ker sem si vedno želela s svojimi damicami deliti mnenje o izdelkih in ''ljubezen'' do kozmetike  



3.Kako bi se sama opisala v enem stavku ? 

Ufff zanimivo vprašanje.. Sem oseba, ki je vedno nasmejana in pozitivna, kot vsaka damica pa si vedno želim biti urejena.  



4.Vsi vemo, da ima dan resnično premalo ur, zato me zanima kako si razporediš vse svoje obveznosti čez dan, da imaš čas za svoj blog...in koliko časa porabiš v povprečju za pisanje ene objave ? 

Ja nič nebi imela proti, če bi dan imel več ur ha-ha. Ko sem hodila v šolo in imela ogromno dela z vsemi obveznostmi sem si vedno napisala kar urnik kaj bom tisti dan počela in od katere do katere ure. Vedno sem se urnika držala in sem imela tako vse urejeno, kot sem si zadala. Povprečno pa porabim za pisanje objavica nekje 2 uri, z že pripravljenimi slikicami.   


5.Kakšne cilje si si za svoj blog zadala v letošnjem letu 2016 ?


Ker pred nekaj meseci, še nisem bila tako zelo aktivna na blogu, sem si zadala, da bom na mesec spisala vsaj 3-4 objavice, katere bodo krajše ampak bodo zajemale bistvo. Poizkusila bom izboljšati fotografije, da bodo bolj raznolike. Želim pa si tudi povečati število bralk bloga.  


6.Vemo, da ima vsak človek v življenju vsaj eno stvar, na katero je ponosen..Na kaj pa si ti v življenju najbolj ponosna ?

Čeprav bi rada izpostavila samo eno stvar, ampak kaj ko so si enakovredne. Najbolj sem do sedaj ponosna na 3 stvari.. Prva stvar na katero sem ponosna, je to kar sem. In mislim, da bi moral biti vsak ponosen nase! Druga stvar na katero sem ponosna je, da sem lansko leto maturirala in dobila naziv poklica, katerega opravljam z nasmeškom na obrazu. In zadnja stvar na katero sem izredno ponosna in me osrečuje, je moj blog in mi nebo nikdar žal, da sem si ga ustvarila.  


7. Katere bloge spremljaš najpogosteje in kaj te pri njih najbolj pritegne ? 

Najpogosteje spremljam naslednje slovenske bloge; 
Chérie, ki ima čuuudovite slike, ''stajlinge'', je iskrena in je za piko na i še čudovita oseba.  

Tina's fashion&stuff, kjer poleg noro dobrih fotografij, odličnih zapisov in razbitih tabujev, ne manjka niti fitnes nasvetov, wuuhu odlično!  

Sugarlove blog: No tukaj pa bi najprej izpostavila njen gromozanski napredek in jo spremljam z največjim veseljem. Izjemni zapisi in čudovite fotografije. Poleg vsega pa je oseba, ki te napolni z pozitivno energijo.  

Ninniebo, ki je naredila pravi ''boom'' na blogerski sceni. TOP fotografije in iskreni zapisi.  

Nothin' fancy. Really. Prečudovite fotografije res waaaw!  


8.La Beauté... Sliši se francosko in lepo ter gre v uho…Na podlagi česa si se odločila za ime bloga ? 

No o tem sem razmišljala dolgo in po glavi so mi švigala različna imena.. Želela sem si imeti ''drugačno'' ime predvsem pa, da bi bilo v francoščini. Želela pa sem si tudi, da bi preko imena bloga vsaki izmed vas nekaj sporočila. Tako sem prišla do imena La beaute, ki pomeni lepotica.. Torej zavedaj se, da si prava lepotica. 


9. Od kje črpaš ideje za svoje objave ?

Na blogu si predvsem želim izpostaviti produkte, ki so na meni delovali odlično. Torej če me neka stvar navduši, jo bom definitivno predstavila. Vedno pa kar nekaj časa posvetim temu, da bo objavica izgledala zanimivo. 


10. Kako bi opisala svoj stil oblačenja ? In kaj najraje oblečeš za vsak dan ? 

Huuuh. Še eno dobro vprašanje. Moj fant ga opisuje kot modno prefinjenega kaj pa vem. Dama nikoli ne more zgrešiti z jeans hlačami, belo srajčko, udobnimi čeveljci in rdečo šminko.  

 


''Bodi to kar si in imej se rada, drugače ti v življenju nebo nič uspelo. Kajti življenje vedno nastavlja ogledala.''  


11. Če ni prevelika skrivnost seveda... koliko v povprečju porabiš mesečno za nakup kozmetike ?

Veš da ne! Se zelo razlikuje. Če v mesecu dosežem nekaj na kar sem ponosna si privoščim tudi kakšno dražjo stvar. Mislim pa da se giblje nekje okoli 50€.  


12. Kaj je zate pri bloganju do sedaj bil največji izziv ? 

Da sem si razporedila čas v dnevu in sem tako lahko napisala več objavic  


13. Glede na to, da zadnje čase kolikor opažam tudi sama, blogi rastejo kot gobe po dežju, kaj bi svetovala vsem, ki so se za to odločili?

Bodi to kar si!  




14. Vsi imamo kdaj pa kdaj kakšen slab dan z pomanjkanjem motivacije. Kaj ti je takrat največja podpora in kako preživiš takšne dneve?

Jap pride tudi takšen dan in tudi za te sem hvaležna. Če se mi ne uspe zbrati, si najraje tak dan vzamem za prostega in se sproščam, poslušam glasbo ter pospravljam haha. Definitivno me najbolj podpira družina, ki mi zna vedno pokazati pravo pot in sem jim zato hvaležna iz dna srca!  

15. Random question. Najljubši letni čas ? In zakaj ? :)


Težko bi izbrala, ker ima vsak svoje čare pa vendar bom. Bom rekla poletje, ko koža postaja temnejša, morje bolj toplo, temperature so višje, oblačila so lahkotnejša, ljudje pa se mi zdijo srečnejši. Tisti dolgi sprehodi po plaži v objemu najdražjega, kozarec vina ob sončnem zahodu ahh  








16. Tvoj najljubši outfit ? Mišljeno na splošno…

Oprijete minimalno strgane jeans hlače, bela oversized srajčka, all starke, ura, mini uhančki ter črna torbica.. Outfit s katerim ne moreš zgrešiti  


17. Katere vrste kozmetični produkti so ti najbolj pri srcu ?

Obožujem osvetljevalce, podlage, rdečila in šminke ohh  


18. Katera tvoja objava ima na tvojem blogu trenutno največ ogledov ? 

Skoraj me je kap ob pogledu koliko ogledov ima objava o Philips ščetki, navdušena!  


Objavo si lahko ogledaš tukaj : KLIK




19. Največji dosežek v tvoji blog karieri ? :) 

Ogromno mi pomeni, da ljudje opazijo moj trud in strast do bloganja. Največji dosežek je bil torej, ko so me različna podjetja opazila in povprašala o sodelovanju.  


20. Za na konec pa še tole : Kateri citat te spremlja skozi življenje in te vedno znova navdihne in inspirira ? 

''Bodi to kar si in imej se rada, drugače ti v življenju nebo nič uspelo. Kajti življenje vedno nastavlja ogledala.''  






Comments

  1. ojojjj..vedno, ko vidim kakšen zapis, da sem nekomu všeč, kot oseba in da rad prebira moj blog..sem res ponosna. Hvala Urška, sem jo imela čast spoznati pred kratkim na Melvitinem eventu in je full of energy punca, tako kot jaz:), pozitivka, ki brez težav sprejma druge. Pa sedaj sem še veliko novega izvedela o njej. Tina tebi pa hvala, ker podpriraš druge in daješ na svojem blogu prostor tudi za druge. Ostanita super lepi in takšni kot sta in še samo 3 dni in mislim, da naredimo eno skupno fotko :):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krasen občutek kajne ? Jutri po zgleda obiiilo energije na eventu :D Meni je super da se me tako podpiramo med sabo in si davamo ena drugi motivacijo, sama namreč vem kaj pomeni imeti podporo, zato poskušam tudi sama delati v tej smeri. :D Jaaa, jaz že komaj čakam, da vas spoznam :D Fotka pa, sigurno :D

      Delete

Post a Comment

back to top