Big Review - Catrice Cosmetics Products Part 1

Najprej en VELIK in LEP sončkast pozdrav LEPOTIČKE moje! 

Tiste, ki me spremljate na FACEBOOKU in INSTAGRAMU že veste, da sem se prejšnji teden, natančneje v četrtek, udeležila modnega dogodka v trgovini V&M Feels good v Trgovskem centru City v Mariboru, ki ga je organizirala revija Grazia. Trgovinica je res na nivoju in v njej ponujajo čudovite dizajnerske kose. Na dogodku pa so se zbijale tudi cene, zato si lahko določene stvari dobil kar za 70% ceneje. Sama si žal nisem privoščila nobenega kosa, saj sem trenutno v stanju "šparanja"... Oh ja...včasih zna tole biti res težko... Sem pa zato spoznala čudovito osebo, soblogerko Simono, ki je avtorica tega luštnega lepotnega bloga -> Beauty of a Lemon (*klik*)

Na dogodku smo malo poklepetale ob kozarčku šampanjca, se posladkale z okusnimi jagodkami in si ogledale njihovo novo čudovito kolekcijo Pomlad/Poletje. Ampak ker Grazia ne bi bila Grazia.... Nas je tokrat presenetila s čudovito kozmetično torbico v kateri se nahaja kar 12 novih kozmetičnih produktov znamke Catrice Cosmetics.  Tako, nekaj malega ste izvedele o dogodku, zdaj pa preidimo na glavni del.... Obljubila sem vam namreč en velik Catrice "review" vseh izdelkov, ki sem jih prejela ... Ampak, ker je izdelkov 12... sem se odločila da objavo razdelim na dva dela :D Torej imamo tukaj objavo Part 1 :)


...





1. Podlak Ultra Stay & Gel Shine

POPOLNA PODLAGA

Inovativen lak za nohte v treh korakih povečuje obstojnost laka za nohte in deluje kot barvni magnet. Obstojnost laka za nohte je povečana do osem dni s prepričljivim in edinstvenim gel-like sijajem. Za profesionalne rezultate - brez uporabe LED lučke ali obiska salona za nohte. Enostavno odstranjevanje s klasičnim odstranjevalcem laka za nohte.

Podlak lak Ultra Stay & Gel Shine utrdi barvo in zagotavlja izjemno dolgo obstojnost in voluminozen gel-zaključek. V kombinaciji s Pod lakom Ultra Stay & Gel Shine nudi idealno zaščito za brezhibno manikiro.

Kako sistem deluje:
1. Najprej nanesite Pod lak Ultra Stay & Gel Shine in počakajte, da se posuši.
2. Nato nanesite barvni lak za nohte po svoji izbiri in počakajte, da se posuši.
3. za izjemno dolgo obstojnost in gel-sijaj, nanesite še nadlak Ultra Stay & Gel Shine in počakajte, da se posuši.

CENA:  3,79€ 


2. Nadlak Ultra Stay & Gel Shine

Inovativen lak za nohte v treh korakih povečuje obstojnost laka za nohte in deluje kot barvni magnet. Obstojnost laka za nohte je povečana do osem dni s prepričljivim in edinstvenim gel-like sijajem. Za profesionalne rezultate - brez uporabe LED lučke ali obiska salona za nohte. Enostavno odstranjevanje s klasičnim odstranjevalcem laka za nohte.

Nad ak Ultra Stay & Gel Shine utrdi barvo in zagotavlja izjemno dolgo obstojnost in voluminozen gel-zaključek. V kombinaciji s Pod lakom Ultra Stay & Gel Shine nudi idealno zaščito za brezhibno manikiro.

Kako sistem deluje:
1. Najprej nanesite Pod lak Ultra Stay & Gel Shine in počakajte, da se posuši.
2. Nato nanesite barvni lak za nohte po svoji izbiri in počakajte, da se posuši.
3. za izjemno dolgo obstojnost in gel-sijaj, nanesite še Nad lak Ultra Stay & Gel Shine in počakajte, da se posuši.

CENA:  3,79€ 

3. Lak za nohte Ultimate - 82 A Gallon Of Melon

Laki za nohte Ultimate v sozvočju z modnimi trendi sezone, so idealen partner za popolno manikiro. Formula ponuja profesionalno prekrivanje, edinstven sijaj barve, dolgo obstojnost kot tudi visok sijaj. Brez formaldehidov, toulena in pftalatov.

MOJE MNENJE O SKUPNI UPORABI LAKCEV : Kot nekatere že veste, sama nisem ravno ljubitelj lakov za nohte, a kljub temu imam rada svoje nohte urejene "kolikor se le da", sploh sedaj, ko sem prvič v življenju prišla na takšno dolžino in trdnost nohtov(Thanks to essence!...tako preveč jih hvalim, da se mi je ravno danes po fotografiranju eden zlomil, ne vem kje in kako. Mistery.)
Če na hitro potegnem vse tri lakce skupaj oz. združim vse troje, ven dobim majčkeno razočaranje glede na obstojnost, katero obljubljajo pri Catrice in je kar 8 dnevna... meni se je že tretji dan začel luščit lahk na vrhu ob robovih, kar me drugače niti ne moti toliko, saj sem tega navajena. Mi je pa všeč pri lakcu Ultimate to, da je prekriven in se lepo maže. Zelo všeč mi je tudi barva , in je pravšnja za te sončne pomladne dni.  Moje mnenje je tukaj bolj laično, zato o lakcih lahko zaenkrat povem le to.
  

OCENA: 8/10

CENA: 2,59€ 



Catrice 82 A Gallon of Mellon. Cute name huh ? 

...

4.Maskara Jet Lash Speed Volume Ultra Black

Jet. Set. Go. Nova Jet Lash – Speed Volumen Maskara nudi hiter volumen, senzacionalno podaljšanje in intenzivno črnino v samo enem koraku. Te rezultate doseže zaradi izpopolnjene V-oblike vlaknaste krtačke: ta deluje izredno natančno in zaobjame vsako posamezno trepalnico s samo enim nanosom.
Količina : 11 ml

MOJE MNENJE : Najprej me je presenetila oblika ščetke, ki je nekako oblikovana v trikotnik. Zaradi postopne dolžine ščetin, lahko z tistimi krajšimi pri vrhu dosežemo tudi najkrajše trepalnice in jih lahko tako podaljšamo oz. poudarimo, kot vse ostale. Malce me je razočarala sicer pigmentiranost maskare(ne vem, če si maskara v imenu zasluži ravno ULTRA Black :D), zato jo sama nanesem dvakrat. Odstranitev maskare je z odstranjevalcem ličil čisto enostavna.

OCENA: 8/10

CENA: 4,69 € (mislim pa, da izdelka ni več na voljo)

Po nanosu maskare je so trepalnice videti tako :D

Krtačka v obliki črke V

 Maskara


5. Šminka Luminous Lips - 120 Wood Rose Propose?

Negovalna tekstura z hialuronsko kislino vidno napne ustnice in na njih pušča zelo prijeten občutek. Zaključek je gladek, z intenzivnim sijajem in srednjo barvno razpršenostjo. Svetli nude, ženstveni roza ter klasični rdeči odtenki zaokrožijo vsak stil. Šminko pa lahko dobite kar v 14 odtenkih. Količina: 3,5 g


MOJE MNENJE : Joj, kako imam rada kozmetiko z tako zvenečimi imeni odtenkov :D.
Najprej naj povem, da je embalaža šminke res elegantna, iz mešanice kovine in plastike.Srebrne barve. Šminka je presenetljivo kar malce težja, kar meni definitivno da občutek kvalitete(embalaže seveda). Pa pojdimo na notranjost... Sama zadnje čase uporabljam samo matt šminke, zato je bila tale šminka prava sveža sapica, ki je zapihala v mojo zbirko šmink :D ...vendar  me je kasneje kar malce razočarala :/ ..Torej, tekstura šminke je kar malo kremasta in se zato šminka kar lepo maže...Vendar pusti na ustih tak lepljiv občutek, ki mi ni niti malce všeč. Pigmentiranost šminke je še nekako zadovoljiva, vendar pa obstojnost ne toliko :D Šminka se mi zdi tudi zelo mehka, na trenutke celo malce preveč. Imam včasih občutek, da se mi ob stiku z ustnicami kar topi.  Ob hrani in pijači, morda tudi kakšnem cigaretu,je šminka obstojna le malce več kot kakšno urco, zato je ne priporočam za kakšne večerne toalete, kjer nimate možnosti šminke vsake toliko popraviti.

OCENA: 5/10

CENA: 4,29 € 



Nanos šminke.

Šminka Catrice Luminous Lip  v odtenku Wood Rose Propose  ?




6.Svinčnik za oči Velvet Matt Smokey Eyes - 020 Avokhaki

Temno in skrivnostno. Zadimljene oči imajo posebno moč zapeljevanja. Trije novi svinčniki z integriranim čopičem ustvarijo različne stile. Gladko teksturo nanesite na veke in zabrišite s čopičem.



MOJE MNENJE : Svinčnik za efekt "Smokey eyes" v khaki barvi z čopičem? Zakaj pa ne.  :D Svinčnik je super pigmentiran in ravno prav mehak, niso mi namreč všeč pretrdi, kjer se moraš zelo truditi za nanos in tudi ne premehki, ker se kar topijo. Zdi se mi tudi primeren za na pot, saj ima na drugi strani tudi integriran čopič z katerim enostavno zabrišemo linije, da dobimo učinek zadimljenih oči.


OCENA: 10/10

CENA: 2,59 € 

Catrice Velvet Matt Smokey Eyes Pencil




Za na konec pa še ena "gasilska" :)

Tako, za nami je Catrice Cosmetics Products Part 1 :D Fotografije za drugi del so že pripravljene, le še vse skupaj se stestira in kmalu boste lahko "prelistale" še eno takšno vijoličasto obarvano objavo :D 

Ima katera morda izkušnje z kakšnim izmed produktov ? 
Ste že ugotovile, katere reviewe Catrice izdelkov lahko pričakujete v naslednjem delu objave ? :P  
Delite z mano v komentarju...in morda ravno tebe z kakšnim produktom nagradim ! :)


















Comments

  1. Lepe fotografija! In super, da si se odločila iti na event (*jaz bi tudi takšno torbico polno ličil* hihi). Glede teh kremnih šmink moram priznati, da tudi mene nič kaj ne očarajo, pa še cena je previsoka za njihovo obstojnost, zato mam raje mat šminke, saj pri njih vsaj plačaš tisto obstojnost, če ne drugo. Vidim, da si dobila polno super izdelkov, najbolj pa me zanima ta Rose paletka, ki mi je najprej padla v oči. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. fotografije* joj ti škratki mi prevečkrat nagajajo!

      Delete
    2. Kateri odtenek pa si preizkusila ? Baje, da se ne obnašajo vse isto, kolikor sem zasledila :/ Mam pa sama tudi raje matte šminke ja, se mi zdi, da se drugače preveč svetim cela :)

      Delete
  2. S katerim Essence lakom si si utrdila nohte? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Z trdilcem Essence Ultra strenght studio nails :) Res sem imela občutek tedisti že pri prvem nanosu lakca... Pa še zelo poceni je.

      Delete
  3. Super objava. Mogoce si bom sla po svincnik. Rada bi se naucila delati crto nad ocmi. Mi ne gre... pa kake sencke... si jih je kolegica nabavila in jih zeli pohvali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz za risanje črte uporabljam eyeliner... Barvico pa le zato da zapolnim prostor med veko in trepalnicami, ki izgleda prav smešno, če pustim praznega :) Drugače pa v tem tudi sama nisem ravno mojster :) Pravijo pa, da ga vaja dela :)
      Review senčk pa pride v naslednji objavi, ampak sem nad tima posameznima(vijola in zelena) kar malo razočarana nad pigmentiranostjo :/

      Delete
  4. Super objava. Mogoce si bom sla po svincnik. Rada bi se naucila delati crto nad ocmi. Mi ne gre... pa kake sencke... si jih je kolegica nabavila in jih zeli pohvali.

    ReplyDelete
  5. Super objava! :)
    Lakec je čudovite barve.
    Drugače pa sama pri ličenju oči ne morem brez eyelinerja (razen če se odločim, da bom imela samo maskaro) in ta Catrice Smokey Eyes v črnem odtenku je že dve leti moja stalnica. Sem preizkusila že veliko svinčnikov, ampak ta mi je zelo dober - ravno prav mehak, pigmentiran in še kar nekaj časa se obdrži v waterline-u.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je super kajne ? Meni so ponavadi vsi pretrdi pa se potem zelo težko vse skupaj zabriše, ali pa zgleda tako, kot da se je na meni kdo malo z ogljem igral :) Morda bom zdaj celo večkrat prakticirala ta videz zadimljenih oči :)

      Delete
  6. Super objava, ravno vceraj sem si ogledovala Absolute rose paletko, na koncu sem kupila Deluxe Trio Eyeshadow :) Tako da me zanima, review senck :)) Jaz sem zaenkrat s Catrice zadovoljna :)

    ReplyDelete
  7. Izdelkov, ki si jih opisala še nimam, se pa spomnim,da sem imela eno podobno šminko od Catrice in sem jo celo čisto porabila. Mi je kljub slabi obstojnosti bila zelo všeč barva. :D imam pa absolute rose paletko pa še 3 druge iz te kolekcije pa so mi res zakon. Vse so največkrat uporabljene izmed moje zbirke paletk, poleg Naked 3 seveda.:P
    J. ♡

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top