Review: BH Cosmetics Carli Bybel - 14 Color Eyeshadow & Highlighter

Drage moje punce ! :) Končnooo vam lahko predstavim tole super čudovito in oh in sploh amazing paletko  BH Cosmetics Carli Bybel - 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette, ki sem jo prejela v dar od znane blogerke, lepotičke in nasploh zelo čudovite osebe  Ninnieboo. HVALA DRAGA ! <3 
Tega res nisem pričakovala, zato je bil moj odziv temu primeren. To je res tisti moment, ko skačeš in vreščiiiiš od veselja :) 


BH Cosmetics Carli Bybel - 14 Color Eyeshadow & Highlighter



Kdo je Carli Bybel ?

Večini punc je Carli Bybel(*klik*) že znana. Za vse, ki pa vam ni pa vam naj povem, da je Carli Bybel najbolj znana vlogerka(kakor pravimo video blogerkam) na youtube-u,  make up gurujka in  ena izmed tistih, ki se lahko pohvalijo z največ sledilci. Na youtube-u ji namreč sledi več kot 4 milijone ljudi. Carli je svojo paletko pripravila skupaj z kozmetično hišo BH Cosmetics, ki že ima za sabo kar nekaj takšnih sodelovanj, izšla pa je konec avgusta 2015, a pri nas je še kar sveža.

Carli je njen okus za prefinjeno in sodobno eleganco  navdihnil za nevtralne zemeljske odtenke teh senčk, ki se skrivajo v paletki.


Super luštkan roza pingvinček, ki se skriva na paletki <3

...kaj pa videz paletke ? 

Embalaža je, kot lahko na sliki vidite, prečudovitega elegantnega videza. V notranjosti pa skriva ogledalce in je zato primerna tudi za to, da jo lahko vzameš s sabo praktično kamor koli. Pod ogledalcem opazite tudi quote "Aspire to inspire" kar v prevodu  dobesedno pomeni "prizadevanje za uspeh" in ta paletka je definitivno pokazatelj Carlinega uspeha :)


"Aspire to inspire"


Paletka je sestavljena iz desetih senčil in štirih osvetljevalcev. Od tega je 5 senčk "matte" videza, 5 senčk pa "shimmer", kar poskrbi za to da lahko paletko uporabljate tako za nežen vsakodneven make up, kot za močan, večerni look. Štirje odtenki osvetljevalcev pa so namenjeni za vsak ten kože. 
Pigmentacija senčk in osvetljevalcev je meni več kot odlična. Prav tako se senčke zelo dobro zabrišejo. Skratka, mene je paletka definitivno več kot navdušila. 


V paletki se skriva deset senčk v neutralnih zemeljskih odtenkih in štirje osvetljevalci

SWATCHI




Swatchi senčil od leve proti desni. 1-5 prva vrsta. 6-10 druga vrsta.
Prva senčka se na fotografiji komaj vidi, ker je nekako istega odtenka kot moja koža :D



Swatchi osvetljevalcev od leve proti desni :)




MAKE UP, ki sem ga ustvarila z Carli Bybel paletko :)


Make up z Carli Bybel paletko in Avonova šminka True Color Perfectly Matte Ruby Kiss


Make up pobliže



Morda ne bi bilo slabo, če bi uporabila še eyeliner, kajne ? :)




Za na konec, lepotičke moje, pa imam za vas še SLADICO! Paletka je LIMITED EDITION in jo lahko trenutno po zelo ugodni ceni dobite v spletni trgovinici FLUFFY MUFFIN(*klik*) 
...Ampak... POZOR! drage damice, to še ni vse :) Se spomnite, da sem vam na svoji facebook strani obljubila tudi presenečenje ?
Jaaa, v trgovinici Fluffy Muffin lahko sedaj z kodo FRENCHVANILLA koristiš kar 10% popust ob nakupu te prečudovite Carli Bybel paletke. Kaj ni to naravnost čudovito? <3 Pa pohiti, ker jih hitro zmanjkuje! :) 


Upam, da vam je objava všeč in da ste zadovoljne s tem kako sem vam predstavila paletko :)
Ima morda katera že izkušnje z to paletko ? Kako se vam zdi ? Prvi vtisi ?


Želim vam lepo in prijetno sredo lepotičke moje ! <3




Če želiš biti na tekočem z objavami me lahko followaš tudi na Bloglovin' (*klik*), ali pokukaš na moj facebook(*klik*) in instagram (*klik*)







Comments

  1. Waaaaw, čudovita paletka res! Se vidi, da je kvalitetna in čudovito pigmentirana. Love it! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, res jeee amazing in že na prvi pogled izgleda res kvalitetna! Hvala za komentar :*

      Delete
  2. Hvala! :D Odtenki pa so res takšni, da jih lahko uporabljaš vsakodnevno, ne samo za večerni make up. Jooj hvala :) ptička ima pa na drugi strani tudi družbo :P Tako da ni sama :)
    Hvala za ta čudovit komentar ! <3 :*

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top