Rocherjeve "Lepote iz rastlin"

Živjo punce! :) Mislim, da je že čas za prvo objavico v letošnjem letu kajne:) 


Lepo pozdravljene v letu 2016
Najprej bi vam rada zaželela ljubezni polno in predvsem na vseh področjih uspešno novo leto! 

Kratko in jedrnato, a iz srca.
 ❤️  


 ...Danes je na seznamu stvari, ki jih moram narediti(zase), pristal tudi novi blog zapis o izdelkih Yves Rocher :)  Predstavila vam bom njihov parfum Eau de parfum Quelques Notes d´Amour (30 ml) ....iz njihove bogate kolekcije tuš gelov pa mi je uspelo izluščiti 3 izdelke "Jardins du Monde"  :) Vonj grenivke, magnolije in lotusa. Vse tri sem dobila za 7,20  €, zraven pa sem prejela še darilo - luštno škatlico!  Geli za prhanje "Jardins du Monde" imajo res prečudovite vonje.





Moden in edinstven vonj cvetne teksture za "zaljubljene ženske" :)
Skrivnost rastlin


Zgornje note: begamot, rdeč poper
Srednje note: damask vrtnica, gvajak drevo, patčuli

Osnovne note: Cedar, Amyris, Benzoin


Ljubezen sestavljajo številna čustva in različni pogledi. Sestava Notes d`Amour  ponazarja vso njeno bogastvo.
Absolut damask vrtnice: bogate note ter cvetna in čutna tekstura. Ženstvena in čutna vrtnica z žametnimi in medenimi poudarki.

Ekstrakt benzoina: note vanilije in nežno sladki in začinjeni poudarki.

Gvajak drevo: lesene, mehke in nežno dimne note.


Združene v Quelque Notes d`Amour, brezčasni in dragoceni steklenički, okrašeni z motivom srca...za parfum, ki izziva tako romantična kot tudi razburljiva čustva.
IZZA KULIS USTVARJANJA
„Za prevod tega vzvišenega  čustva sem si zamislila nevsakdanjo prisotnost absoluta damask vrtnice z nežnimi sadnimi notami in esenco gvajak drevesa z dimnimi poudarki. Vse sem povezala z očarljivim dotikom izvlečka benzoina.“

Domitille Bertier, Parfumistka



Ponovno odkrijte užitek grenivke s Floride v tem gelu za prhanje , zahvaljujoč njegovemu poživljajočemu vonju, obdanem s soncem. Njegova vlažilna formula ustvarja zračno peno in nežno čisti vašo kožo. Vsebuje gel organske Aloe vere. Njegova formula je nežna do kože. In je brez parabenov!



Odkrijte vso nežnost Cvetov mgnolije iz Kitajske v tem gelu za prhanje z nežnim vonjem. Njegova hranljiva formula se spremeni v bogato peno, ki nežno čisti vašo kožo. Vsebuje več kot 95% naravnih sestavin in je obogatena z oljem organskega sezama. To je izjemno nežna formula za vašo kožo.Brez parabenov!

Plus: Brez etoksilatov. Formula , ki spoštuje okolje.

SKRIVNOST CVETOV MAGNOLIJE
Yves Rocher je izbral cvet magnolije iz Kitajske. Ta nežno rožnat cvet daje eterično olje svežega in cvetličnega vonja.


Prepistite se užitku prhanja v srcu raja... v vodnih vrtovih Laosa. Zahvaljujoč temu gelu za prhanje se bo vaša koža navzela z redkim in pomirjujočim vonjem Cvetov Lotosa iz Laosa in postala neverjetno mehka. Njegova hranljiva formula ustvarja zračno peno in nežno čisti vašo kožo. Brez parabenov! 



Plus: Zelo nežna rastlinska osnova čiščenja. Lahka, biorazgradljiva formula. pH nevtralna formula.

in seveda brez parabenov :) 

Trenutno  za prhanje  uporabljam  Fleur de Magnolia De Chine . Embalaža je v zeloo pastelno nežni  roza barvi(roza je trenutno v vseh odtenkih meni najljubša barva) .  Je kremaste teksture in koži daje fenomenalen občutek nežnosti.  Embalaža je razgradljiva, tako da je to za okolje en velik plus. V pakiranju je 200ml . Tole bi jaz priporočala vsem puncam, ki za ugodno ceno želite  kupiti največ... in to je res super... kot sem že omenila zgoraj, brez parabenov in več kot 95%  naravnih sestavin..





Ima morda še katera kakšne izkušnje z proizvodi znamke Yves Rocher, ki bi jih rada delila z nami ? Morda oz. zagotovo pa se bo še kakšen njihov izdelek znašell na mojem blogu..v bližnji prihodnosti :) Feel free to leave comment :)

P.S: Da boš vedno na tekočem z mojimi objavami, me ne pozabi spremljati tukaj-> Instagram






Comments

  1. Ful so luštne zadeve. Priznam, da nisem še absolutno ničesar probrala od njih, so pa geli za prhanje zelo pohvaljeni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potem si pa na istem kot jaz :) Le da sem jaz probala še take parfumček, ki mi zelo lepo diši... in pa trenutno testiram še njihov "losjon za dvig prsi" 🙈🙈🙈 bajeee da bi ti naj polepšal dekolte 🙈🙈🙈😂 heheee

      Delete
  2. Tole pa kar skozi ekran diši. :D Zaenkrat sem od te znamke preizkusila le en parfum, ampak je postal moj skoraj najljubši. Bo treba še kaj. :D (Natalija)

    ReplyDelete
  3. :) <3

    Probaj se makadamijo za tuširat in pa oves <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo hvala za predlog :) Pri naslednjem naročilu ju definitivno dodam v košarico :) <3

      Delete
  4. Krasna objava ! Ta parfum tudi meni noro diši.

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top