Want to feel like you have gold on your skin?

Gold loox je še pri nas sicer čisto sveža stvar. Gre za luksuzno kozmetiko, ki prav zares vsebuje 24k zlato in pomaga pri ohranjanju mladostnega videza. Koži ponudi čvrstost, vlago in nahranjenost.

Gold Loox maska za ustnice



GOLD LOOX MASKA ZA POLNEJŠE USTNICE

Paket mask za enkratno uporabo vsebuje tri maske za ustnice. Ključna sestavina s katero se izdelek ponaša je 24k zlato, ki je namenjeno izboljšanju prekrvavitve kože, pospeševanju metabolizma, pomaga pa tudi pri odpiranju por. Zraven tega, zlato, omogoča absorbiranje naravnih zeliščnih ekstraktov in kolagena v kožo, zaradi česar ima vaša koža po uporabi občutek polnosti, mehkobe in navlaženosti. Kar sem po prvi uporabi definitivno občutila in bilo mi je všeč.

Gold Loox maska za ustnice


UPORABA MASKE


Uporaba maske je čisto enostavna. Najprej temeljito umijemo in obrišemo obraz. Jaz maske ponavadi nanašam zvečer, po temeljitem odstranjevanju makeupa, saj imam takrat tudi največ časa za razvajanje, razen če nisem seveda v nočni. Po čiščenju obraza, odpremo vrečko in odstranimo plastično embalažo. Pri Gold Loox za maksimalen učinek priporočajo, da se maska uporabi takoj po odprtju embalaže. Ko masko nanesemo na ustnice, jo pustimo počivati od 20-30 minut. Pri tem se priporoča mirovanje, saj je maska spolzka. Prepustimo se in uživamo. V tem času blagodejne sestavine maske s pomočjo telesne temperature pronicajo v kožo in jo navlažijo. Po uporabi maske priporočam tudi nežno masažo ustnic, saj je tako učinek maske še večji, sestavine pa se v kožo absorbirajo prej. 

Gold Loox maska za polnejše ustnice

SESTAVINE (INCI):
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, CI 77480 (zlato), Retinyl Palmitate, Prunus Domestica Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Vilis Vinifera (Grape) Seed Oil, Theralose, Hyaluronic Acid, Marine Collagen, Avena Sativa (Oat) Peptide, Potassium Sorbate

Gold Loox maska za ustnice

AKTIVNE SESTAVINE

Zlato: zlati delci 24 karatnega zlata, so bogati z minerali ter spodbujajo kožni metabolizem in absorbcijo beljakovin v kožo. 24k zlato daje koži pomlajen videz, gladi linije in gube ter izboljšuje tonus kože. Ob nanosu na kožo, zlato aktivira elektrone v celicah kože in v koži vzpostavi procese celične komunikacije (spodbuja obnovo in rast celic)

Olje grozdnih semen: deluje kot antioksidant, vsebuje vitamin C in E 

Peptidi ovesa: delujejo kot antioksidant, povečujejo aktivnost kože, pomagajo pri vlaženju kože, zaviranju staranja kože in zmanjševanju gub. 
 
Vitamin A: pomaga pri vlaženju in glajenju kože. 
 
Hialuronska kislina: vlaži in izboljšuje kožo, preprečuje staranje in oksidacijo kože. Pomaga pri glajenju gub.

Koencim Q10: deluje proti staranju in oksidaciji kože.

Gold Loox maska za polnejše ustnice


ZA NA KONEC...


Masko sem tokrat uporabila prvič. Občutek ob tretmaju z njo je osvežujoč in prijeten. Zdi se mi da kar čutiš kako sestavine poskrbijo za svoje naloge in kako se tvoja koža sprosti pod masko. Trenutno še ne morem trditi, da ti maska ustnice prav zares poveča, saj je učinek viden po treh dneh uporabe, lahko pa vam povem, da se mi zdijo ustnice mehkejše in čvrstejše. Če te zanima, tako kot mene, če izdelek zares deluje, potem me ne pozabi spremljati na Facebooku in Instagramu, kjer vam bom to zagotovo razkrila. Če te je maska za ustnice pritegnila, si jo lahko ogedaš in naročiš tukaj -> Gold Loox.

Do takrat pa... lep pozdrav in prijeten sončkast dan. :*

Imaš morda tudi ti kakšne izkušnje z tem izdelkom? Ali pa morda kakšnim podobnim? Je deloval? 


Comments

back to top