Kako sem spoznala Matt(e) Hughes-a.

No, pa sem se tudi jas uspela pobliže spoznati z kozmetično znamko The Balm. Nekatere bi rekle, ja pa končno, kajne? Ker sem prepričana, da sem ena izmed redkih blogerk, ki še ni preizkusila prav nobenega izdelka te znamke. Čeprav, iskreno, mi že dolgo v oči padajo njihove luštne embalaže z retro pridihom v stilu 50-ih.




Moje srce je to poletje ukradel Matt(e) Hughes, ki pa ne bi imel nobene veze z zgoraj napisanim uvodom, če nebi bil šminka :D. In tako se je začelo...

Moj Matt(e) je v odtenku Chivalrous, zanj pa sem se odločila, ker sem mnenja, da mi takšni odtenki šmink kar veliko bolj pristajajo kot pa odtenki v nude in zemeljskih tonih. Matt(e) Hughes tekočo šminko lahko najdeš v 8 odtenkih, vse od neopaznih, do kričeče rdečih.  Zase pa lahko končno rečem, da sem našla popolno nianso zase! 



Zraven srčkane retro embalaže je moj nosek predramil neobičajen vonj šminke, ki me je takoj spomnil na popularne evergreen čokoladice After Eight in v meni zbudil občutek nostalgije in me ponesel v svet mojega otroštva. Vonj bi lahko opisala kot mešanica vanilije, čokolade in mentola. Je prijeten in nič kaj moteč. 

Če bi me katera vprašala, katero šminko izmed vseh, ki sem jih preizkusila, bi lahko označila za najbolj udobno in nosljivo, bi to bila ravno ta. Moj obraz v ogledalu, ko sem jo nanesla prvič, je bil res neprecenljiv. Prav wooow. Občutek udobja, ki mi pri kozmetiki ni tako blizu, se tukaj res da začutiti in občutek na ustnicah je prav prijeten. Kljub temu, da je šminka mat in se posuši, občutka suhih in razpokanih ustnic ni zaznati, kar pri meni predstavlja kar 90% odločitve, če bom izdelek uporabljala ali ne. 


Ja, včasih me kakšen izdelek tako zelo navduši, da si pri pisanju objave grem sama sebi na živce, ker ga ne morem prehvalit... O moj bog, kaj pa pigmentacija! Pa oh... obstojnost! In smo spet tam... :P Tako dobro, da je že kičasto. No, glede pigmentacije... Prvič sem šminko preizkusila tisti dan, ko sva s fantom obiskala obalo. 30° v avtu, 3 ure vožnje, kasneje dagnje za kosilo, vmes kakšno pivo ali dve, kar nekaj pokajenih cigaret in opa... šminka je zvečer še vedno na svojem mestu, točno tam, kjer mora biti.  Da ne omenjam še tega, da sem vmes trikrat pozabila, da imam nanešeno, pa nisem bila čisto nič razmazana. Juhuhu.

Za na konec pa še... ker vem, da se je moje navdušenje iz objave preselilo v tebe... Šminkico dobiš tukaj: http://bit.ly/2rVu5mi

Poljubčki pozdravčki :*










Comments

  1. Ful lep odtenek! In zelo lepo ti pristaja <3 xx

    ReplyDelete
  2. Jooj jaz obožujem tele njihove tekoče mat šminke in se popolnoma strinjam, res je najbolj udobna šminka. :) Vonj je pa tudi meni zelo zelo všeč!

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top