Roberto Cavalli, beast among the fragrances.

Mislim, da sem pravkar odkrila svojega kralja med parfumi in greh bi bil, če ne bi pisala o njem. Močan, sexy parfum za ženske z močnim karakterjem, ki so rade opažene.

Roberto_Cavalli_www.frenchvanilla.eu

Roberto Cavalli Eau De Parfum.

Reberto Cavalli Pour Femme




Ko kdo načenja temo o zgoraj omenjenem priznanem italjanskem modnem oblikovalcu se mi v misli takoj prikradejo živalski vzorci. In tudi pri tem parfumu se jim gospod Cavalli ni odpovedal saj vrhnji del stekleničke  krasi lušten leopardji vzorec, ki se lepo sklada z njegovo celostno zunanjo podobo, za katero bi lahko rekli, da izgleda kar luksuriozno, elegantno in nič kaj ceneno. Vzorec pa krasi tudi spodnji del zunanje oziroma primarne embalaže v kateri se nahaja parfum.

Roberto Cavalli Eau De Parfum


Vonj parfuma v sebi skriva zgornje note rožnatega popra, srednje note cveta pomarančevca in spodnje note vanilije, tonka fižola in benzoina.

Ker moja koža določene parfume dobesedno poje in jih moram posledično nanesti v večji količini, sem tudi tega najprej preizkusila nanesti na zapestje, za ušesi in na vratu. Ker je vonj res močan in bi lahko rekla, da je pravaaaa zver med dišavami, sem ugotovila da lahko le-ta parfum nanesem v dvakrat manjši količini. Posledično ga porabim manj in bo kljub svojemu 30ml polnjenju zadostoval za nekaj časa.

Roberto Cavalli Eau De Parfum_


Že ko odpremo embalažo parfuma in jo nalahno povoham začutim težo tonka fižola, ki je kot vonj lahko na začetku marsikomu neprijeten, težak in ravno zaradi njega ima parfum neznansko moč. Vonj se kasneje razblini v svežino in v ospredje pridejo note vanilije in benzoina, oriše pa se tudi s cvetovi pomarančevca, ki nas popeljejo v bogato, navdušeno, in seksi cvetno senzacijo.

Ob uporabi parfuma Roberto Cavalli definitivno ne boš ostala neopažena in ravno zaradi tega je parfum namenjen ženski z močnim karakterjem, ki v sebi skriva pravo moč in samozavest.







Najprej ko sem parfum dobila v roke, že na sam pogled, se mi je zdel zelo ekstravaganten, luksuzen in po tem ko sem ga preizkusila sem bila prepričana, da stane celo malo premoženje. Vonj je namreč zelo zelo obstojen, in če se z njim nadišavim zjutraj, dišim cel dan, vonj pa se prenese tudi na oblačila, in ga je na njih možno zaznati tudi še po tem, ko so že oprana. Šal sem si naprimer nadišavila zgolj enkrat in vonj je po enem tednu še kar prisoten.


Ker vem, da po prebranem in videnem že komaj čakaš, da ti povem, kjer ga lahko dobiš po zelo ugodni ceni, naj ti povem da boš za tole 30ml stekleničko zlata odštela zgolj 22,60€  in to na slovenski spletni strani www.spletična.si. 
Bodi močna, samozavestna in seksi. Hehe. Se beremo prihodnjič. Prijeten začetek tedna vam želim lepotičke. 


Comments

back to top