Essence Beauty Alarm


Je še katera med nami, ki jo Essenceove luštne embalaže vedno navdušijo? Hehe, no ja, se mi je zdelo da nisem edina. In tako je tudi z prihajajočo novo kolekcijo, ki na police k nam prihaja 31.1.2018 in katere izdelki bodo postali tudi del rednega asortimana. Super novička ob vstopu v novo leto kajne? Hitro beri naprej in preveri, kaj te bo tokrat čakalo na Essencovih stojalih v drogerijah.



Essence je tokrat v svoji novi kolekciji združil sijoče holo efekte in bleščice za telo. Sedaj boste svojemu obrazu lahko podarili čudoviti sijaj v holo odtenkih, hkrati pa boste lahko ustvarili super look s pigmenti in bleščicami. 

Katere izdelke vsebuje kolekcija in kakšne bodo cene? 





1. Glow to go illuminating spray za utrditev 
Sprej utrdi ličila in s svetlobnimi pigmenti takoj ustvari sijoč izgled ter izravna majhne kožne nepravilnosti. Priporočena maloprodajna cena 3,29€.

2. Glow like a mermaid osvetljevalec
Pudrast osvetljevalec s šestimi sijočimi barvami spominja na rep morske deklice in obrazu ter ličkom ponuja sijaj podvodnega sveta. Priporočena maloprodajna cena 3,79€.

3. Get your glitter on! loose pigmenti & bleščice 
Progaste bleščice, pisani konfeti ali zlate bleščice – imamo vse kar potrebuješ za dih jemajoč, individualen izgled. Ni važno ali na obrazu ali telesu – bleščice so obvezne! Priporočena maloprodajna cena 3,29€.

4. Senčila v paleti 
Palete “z osebnostjo” povedo svojo zgodbo. Izbereš lahko različne nude odtenke z različico “million nude faces” ali svetle do intenzivne roza tone s paletko “in love with rose” – obe paleti ponujata deset pigmentiranih in obstojnih odtenkov z mat in kovinskimi zaključki. Priporočena maloprodajna cena 4,39€.

5. Get your glitter on! podlaga za bleščice 
Izdelek je idealna osnova za nanos vseh vrst bleščic in pigmentov. Uporabiš ga lahko na celotnem obrazu ali samo na posameznih področjih. Priporočena maloprodajna cena  2,99€.

 6. Silikonski aplikator za ličenje.
Tanek,nagnjen silikonski aplikator zagotavlja enostaven in natančen nanos “get your glitter on!” bleščic in pigmentov. MPC 1,59€.

Kje vse bo kolekcija na voljo?

Trend kolekcija bo na voljo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, Leclerc Ljubljana in Maribor, na Ličila.si in Click2chick, Interspar Citypark Ljubljana, Mercator hipermarketih z essence stojalom ter ostalih prodajnih mestih.


Kaj iz kolekcije mi je najbolj padlo v oči in kaj bi želela preizkusiti? 

Po videzu in opisu sta me najbolj navdušili paletki za oči “million nude faces” in "in love with rose". Najprej zato, ker mi je embalaža noro simpatična (yeeep, i'm a cat lover ), drugič pa zato ker vsebujeta bolj naravne, nude zemeljske odtenke, ki verjamem da so must-have vsake kozmetične navdušenke. Stavim, da je paletka za svojo ceno več kot odlična. Mogoče pa jo celo preizkusim. Kot druga stvar, mi je v oči padel tudi Mermaid osvetljevalec( kar zbiralec mavričnih osvetljevalcev mi reči), čeprav jih imam doma že itak preveč.

Kaj iz omenjene kolekcije pa bi želela preizkusiti ti? Ali pa kaj ti je zgolj padlo v oči? :P 

Se beremo prihodnjič, pozdravčki in poljubčki. :* 



Comments

back to top