Parfume or Breakfast in Paris?

"Waaaw mama, poglej kakšen superduper velik parfum sem dobila, pa še Urša mi je tako lepo sporočilce pustila na katalogu."- sem rekla mami, ko sem vsa navdušena, tako kot vedno, odpirala pošto. In seveda to nebi bila jaz, če ga nebi takoj razpakirala in preizkusila. Iz navdušenja sem malo nadišavila tudi mamo. Še vedno stoodstotno prepričana, da je to en tak čudovit parfum, med listanjem Oriflameovega novega kataloga pridem do strani, ki ga predstavlja. In... kaj ugotovim? Hihi, najbolje da bereš naprej...

home collection_oriflame_www.frenchvanilla.euhome collection_oriflame_www.frenchvanilla.eu


home collection_oriflame_www.frenchvanilla.euhome collection_oriflame_www.frenchvanilla.eu


Seveda mi je čeljust malo zaskočila, pogledala sem mamo in se začela na ves glas smejati. "Ja, kaj pa je?" me je smehljaje pogledala. "Ja nič, malo sva se zmotili. A veš da to v bistvu sploh ni parfum?" "A me hecaš? Ja kaj potemtakem bi pa lahko bilo?"

"Ja... emmm... dišava za dom..Vsaj tako piše. Ampak jaz bi jo lahko uporabljala kar za sebe! "

Ker jaz pač, preden se stvar odločim stestirat, nikoli ničesar ne preberem in zato mi je tokrat ušel tisti velik in več kot očiten napis na steklenički, ki se glasi HOME. "Ja pri milem bogu, kako da tega nisem videla?" Hehe. 

home collection_oriflame_www.frenchvanilla.eu

Naj vaš dom zadiši po BOŽIČU!

Note mandlja, janeža in čokolade bodo vaše prostore domovanja obarvale s prijetnim vzdušjem in domačnostjo. Kot da bi v skritih ulicah Pariza zavila v prijetno, šik francosko kavarno. Kaj hočeš lepšega? Kot pa takšen občutek, ko te v božičnem času obiščejo družina in prijatelji? Moja steklenička iz nove Oriflameove Home kolekcije, že pridno čaka, da jo izkoristimo. Do takrat pa odlično opravlja nalogo dekoracije na polički. 


home collection_oriflame_www.frenchvanilla.eu

Kaj meniš o Oriflameovi posebni kolekciji? Si tudi sama preizkusila kaj podobnega? Deli z menoj.

V kolikor bi želela biti na tekočem z vsem kar se na blogu dogaja, potem te vabim, da se mi pridružiš na Facebooku in InstagramuButton_Facebook.www.frenchvanilla.eu     

Comments

  1. Zelo luštne fotke in prepričana sem, da tale "parfum" res lepo diši. ❤

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top