Dejstva o meni. Iskreno. Brez dlake na jeziku.

Vreme je oblačno. Obarvano s sivkastimi toni. Nedelja je. Ko to zapišem, se mi v glavi prične vrtet komad od grupe Parni valjak. Čeprav so meni nedelje superfinofajne in nič kaj "proklete".greva Z dragim greva ponavadi na kosilo k mami (juhuhu) in to pomeni da spet ne rabim kuhat. Nedelje so super, nedelje so fajn. Čas doma pa ponavadi izkoristim za poležavanje in mojo leno rit. Poskusi, da si probam napolnit baterije za nov delovnik pa se vedno izjalovijo, hihi.






No, stvar te objave pa v bistvu sploh ni v tem, kako jaz preživljam nedelje, ne vem sploh kako sem do tega prišla... skušam namreč pisati o dejstvih, ki držijo zame... Pa se mi zdi da kar malo zavlačujem in valovim sem in tja. Nekaj dejstev o meni, sem z vami delila že na svoji Facebook strani - French Vanilla... a kot se za blogerko spodobi... jih z vami delim tudi tukaj. Morda imava pa kaj skupnega?


1. Kadar o kakšni stvari nisem stroprocentna, povprašam strica Googla. On ve vse.
Vedno ko slišim kaj neobičajnega, morda celo šokantnega...pogooglam. Spomnim se, ko sem gledala oddajo o nagajivih duhovih (poltergeist) na Discoveriju... In sem potem po končani oddaji še dve uri googlala in brala o tem, kaj to je, kako to tega pride... ali je resnično... Priznam, tisto noč nisem zatisnila očesa.


2. Pisava "Comic Sans" mi še vedno požene kri po žilah. Ne maram je.
Obiskovala sem Srednjo šolo za oblikovanje v Mariboru... in ta pisava se mi je takrat prav zažrla v spomin. Sošolka jo je imela praktično vsepovsod. Na vsaki predstavitvi s powepointom, na vsaki seminarski nalogi ali referatu... in celo na telefonu. Kako zaboga ti lahko sploh uspe prebrat kakšen mesič? Iz takšnega skropucala od pisave. Ma' eyez 'r bleedin', haha.


3. Sem zapravljivka. Strastna.
Pa saj ni tako hudo kot se sliši, obljubim. Tu in tam me včasih(VEDNO) malo zanese in kupim kakšno stvar po nepotrebnem. Tega sicer nikoli ne obžalujem, zna pa moje finančno stanje zaradi tega trpet. Al jebiga, jednom se živi.  


4. Uporabljam dva planerja, pa mi organizacija včasih še vedno tu in tam pokaže zobe. Voda mi teče v grlo.

Enega za blog, enega za ostale stvari. Včasih pa dejansko po 2-3 tedne nobenega. In takrat res vidim, kje se me glava drži. NIKJER. Organizacija je zame res obvezna, le težko najdem čas za njo. Pa vsako leto si obljubim, da bom glede teh stvari postala vestna in dosledna. #najmenekdoporiti 




5. Ne maram sladoleda. Ampak se mi ga včasih vseeno zlušta. 
Juhuuu, kmalu bo poletje(drugo leto, hihi), polno sladoleda vsepovsod. Zakon. Amazing. In vse živo. Meni je pa sladoled random, hih. Najbolj zakon mi je v kupljenem kornetu tista čokolada na špicu v koncu korneta. Njam njam. Sladoled pa... ko se mi ga zlušta oz. zahoče iz neznanega razloga. Takrat je to ponavadi Magnum ali pa vanilijev kornet. Tisti iz gajbice mi pa sploh ni... razen mogoče cookie okus bi šel skozi :P.

6. Po horoskopu sem lev. Če mi ne nameniš kančka pozornosti, jo z lahkoto dobim. Vedno. 
A ni to na nek način zapisano tudi v značilnostih pri levjem horoskopu? Žejni pozornosti. Vedno želijo narediti dober vtis. Živobarvni, pestri, ustvarjalni. Željni pohvale in občudovanja. :P  Čaki... to sem jaz? Wooow. 


7. Tako hitro kot včasih dobim motivacijo. Tako hitro spet odide. #Rabimbrcovrit. 
En dan bi lahko skakala po oblakih. Iz njih gradove gradila. Drugi dan pa je spet tako siv, da ga komaj prenesem in je moja lokacija skozi cel dan kavč. Za zjokat. Hvalabogu le, da je zadnje čase malo takšnih dni. 


8. Ne zanima me, kaj ima sosed v nedeljo za kosilo. Za počet imam veliko pametnejših reči, kot v nedeljo gledat skroz prozor kaj je skuhala soseda.
Baaam. Občutljiva tema, bi rekli nekateri. Verjetno veste o čem govorim. Ampak ker nisem pristaš negativizma in ne bom ponovno še ena oseba, ki pljuva in se pritožuje čez ljudi, ki se brigajo za vsakega, le zase ne. Preveč je tega. In to uničuje družbo. Pika konc. Pa že ta stavek je too much. 


9. Včasih sem sovražila roza barvo. Zdaj včasih okoli hodim kot sladkorna pena. 
Če se vrnemo par let nazaj. V čas moje srednje šole... lahko povem, da tega stavka od mene 1000% nebi slišali. "Bruham na roza". "Fuuuuj, roza je!". "Nebom je imela, ker je ROZAAA!". Stavki katerih se spomnim, da so bili izgovorjeni, ko sva z mami šli kupovat nova oblačila. Črna je bla takrat zakon. Zdaj pa... ja, časi se spreminjajo. Če je roza, kupim. Hehe.  


10. Sem kakršna sem. In ne morem biti drugačna.
Kakor si vzameš. Oziroma, kakor pač razumeš. Imam seveda zraven dobrih lastnosti tudi slabe. Ampak če ne moreš iz svoje kože pri določenih rečeh, pač ne moreš. Pa sem poskušala in poskušala... Rezultat je bil vedno... ni omembe vredno. Se pa iz vsake stvari naučim kaj novega in s tem napredujem, ne delam istih napak in osebnostno rastem. To je to, kar šteje.




Comments

  1. Odlična objava - sma si kar fejst podobni! Še posebej pri tem, da sem tudi jaz nekdaj sovražila roza, zdaj pa mi je vsaka druga stvar roza barve prečudovita, hihi.

    Čudovite fotke xx

    ReplyDelete
  2. Zdravo, kje si kupila polaroid? Hvala in lp, Katarina

    ReplyDelete
  3. A presumed logo structuring organization is exceptionally sure and mindful of its capacity. Subsequently it would likewise offer different clients amicable administrations like unconditional promise, if the customer isn't happy with their logo structure design. Another element that you would need to look is whether the organization supports persistent positive association with its clients or not. Most planning organization make a fundamental logo dependent on the principal sources of info got from your end and continually update you with different graphical structures refreshes, until both get fulfillment with the yield.
    logo design service

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top