New in: Detachable Faux Fur Shoes

V moji prejšnji objavi, ki jo najdete tukaj ->  KLIK, sem pisala o izdelkih, ki sem jih kupila na zimskih znižanjih. Če ste opazile, so na  dveh fotografijah prisotne tudi luštne supergice v katere sem se zaljubila na prvi pogled in že v tisti objavi, sem vam obljubila, da bom o njih še pisala... In voila.

TrgovinaKAOS_www.frenchvanilla.eu


Že nekaj časa prej sem se po spletu "slinila" nad božanskimi supergami z umetnim krznom a nikoli jih nisem zasledila pri nas. Za naročanje čevljev preko interneta sem sicer zelo skeptična zaradi ogromne razlike med številkami. Številka moje noge je 40, vendar imam tudi čevlje v številki 38, ki so mi kot uliti. Spomnim se, da sem par let nazaj kupila superge znamke Vans v številki 39, ki so se mi prav tako popolnoma prilegale. Aja, pa seveda. tudi zdaj nazadnje... Adidas yeezy  v 39... Začenjam sumit, da je moja noga postala manjša... Je to možno? Ker sem nosila tudi že Adidas v velikosti 41... Postaja čudno... Anyone? :P

TrgovinaKAOS_www.frenchvanilla.eu


No... da nebom preveč zajadrala... Te superge so mi bile tako zelo všeč, da sem se odločila tvegati. Komaj sem čakala, da ji dobim in v glavi se imela že nešteto stajlingov s čim jih lahko kombiniram, hehe. In seveda je poštar paket odnesel na moj prejšnji naslov, hvalabogu je bil bratranec doma in je bil tako prijazen, da je paket prevzel in plačal ter mi ga še isti dan dostavil na dom. Hvala dragi bratranec :P Hehe.



Uhhhh ja, to je pa bilo veselje do neba. Čevlji so mehki, lahki in najudobnejši za nošenje. In kar je najbolj pomembno, popolnoma so mi prav! Yaaaaay! Pa še kombiniram jih lahko na tisoč in en način, saj se podajo k hlačam in krilu (morale bi videti za kakšno ceno sem včeraj ujela prekrasno dolgo srebrno krilo v H&M, ahhh). Pa tudi v publiki so prejele že ogromno pohval, seveda bolj od ženske populacije, ker tu bolj v naših "šumskih" krajih, moška populacija nekak nima pojma o trendih, modi in o tem, kaj je lepo. :P Ali pa imam le jaz tako poseben okus? Hehe.

TrgovinaKAOS_www.frenchvanilla.eu

Pri supergah me je zraven krzna in rose gold barve prevzela tudi ta stvar, da je krzno snemljivo, saj so narejene tako, da je krzno dejansko na vezalkah in ga lahko čisto enostavno odstranimo. Čeprav zame to ne igra pretirane vloge, saj so mi brez krzna bolj pusti, jaz pa rada malo izstopam. Dopuščam sicer možnost, da ga bom kdaj snela, ampak verjetno zgolj zaradi kakšne formalnosti.
Material superg je v imitaciji semiša, zlati detajli pa jih naredijo nevsakdanje in dodajo piko na i.

TrgovinaKAOS_www.frenchvanilla.eu

Ker sem jih zdaj tako zelo hvalila, da ste verjetno že na inzulinu, vas vse skupaj že muči firbec, kje hudiča sem jih dobila?  In koliko sem za njih odštela? Naj povem, da so meni totaly worth the price, za njih sem odštela le 36€ če odštejemo 4€ poštnine, naročila pa sem jih tukaj -> KLIK, na njihovi Facebook strani, saj sem jih zasledila le tam. Drugače pa imajo tudi spletno trgovino - > KLIK, kjer lahko naročiš vse od oblačil in čevljev, do modnih dodatkov in torbic. So nadvse prijazni, ustrežljivi in komunikativni, tako da kar pogumno :D Hehe.  Jaz bom pri njih še definitivno naročevala.



Comments

back to top