Adventni koledar malo drugače

Nekaj stoletij nazaj, so si ljudje poskušali popestriti in olepšati pričakovanje božiča. Predprazničnemu obdobju so hoteli dati odtenek magije. Tako so v Nemčiji (od koder adventni koledar tudi izvira) v 19.stoletju protestanti prvega decembra začeli odštevati dneve do božiča . Za vsak pretekli dan so s kredo naredili črtico na podboj vrat, kasneje pa so to nadomestili z obešanjem slikic na steno, za vsak dan v mesecu so obesili drugačno. Namen koledarja je še do danes ostal isti: priprava na božič.

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu



Verjetno ne rabim omenjati, da so se v zadnjih letih pri nas začele prave male poplave adventnih koledarjev, ampak to ne takšnih z čokoladicami kot jih poznamo mi iz otroških dni, ampak v tisoč in eni obliki. Obstajajo namreč že adventni koledarji s kozmetiko, nakitom, igračami...Pa še kaj se verjetno najde. A jaz ne bom pisala o tovrstnih koledarjih, ampak o prav posebnem, ročno izdelanem koledarju, takem, ki vam ponuja celo vrsto možnosti, kako skupaj z boljšo polovico preživeti magične trenutke v času pred božičem.

V veselje mi je, ko lahko podprem unikatna, ročno izdelana darila, po možnosti slovenskega ustvarjalca - ker, bodimo iskreni, imajo svoj čar, edinstvenost in so narejena iz ljubezni po ustvarjanju. Ravno zaradi tega razloga sem bila vesela kot strela, ko se mi je ponudilo sodelovanje z znamko Podari Paketek. To pa konec koncev ni samo znamka, ampak zgodba o uspehu. O uspehu ekonomistke in umetnice.O uspehu realistke in sanjačice. O dveh prekrasnih osebah, ki imata skupno vizijo in vodilo - vse se, da sta tukaj želja in motivacija. Jaz jima dam kapo dol za idejo, voljo in uspeh! Zaslužita si.

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Adventni koledar za pare 


Pri znamki Podari Paketek so o njem zapisali takole:

 "Ustvarili smo adventni koledar za pare. Tak, ki namesto čokoladic vsebuje celo vrsto možnosti, kako skupaj preživeti magične praznične trenutke.
Vemo, kako meseci minevajo in kako hitro lahko v modernem svetu živimo eden mimo drugega…
Adventni koledar je zastavljen tako, da so vsak dan do božiča zastavljene (zelo prijetne) aktivnosti, ki bodo parom zagotovile skupno preživljanje časa.
Za aktivnosti, ki zahtevajo pripomočke, so le-ti priloženi, mnogo pa je tudi takih, ki pripomočkov ne potrebujejo.
Zajemite tokratne praznike z veliko žlico, napravite fotografije aktivnosti in ustvarite večne spomine in nove tradicije.

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu


Že sama ideja tega adventnega koledarja me je čisto navdušila. Preživljanje skupnega časa z partnerjem zna včasih biti prava organizacija, vsaj glede na hiter tempo našega življenja, ki nam kar polzi skozi prsti. Včasih se je dobro malo ustaviti in si nameniti kanček pozornosti, pa četudi to storiš z adventnim koledarjem. Ker predpraznični čas, še nikoli ni bil tako zabaven in poln idej, kot bo to leto.


Vsebina adventnega koledarja


Ko paket odpremo, nas v luštnem žepku čaka sporočilce: "Draga Tina in tvoja druga polovica! Ta paket je za vaju. Pred vama stoji adventni koledar. Vsak dan odprita kuverto in poiščita pripadajoči pripomoček, če je ta potrebe. Želimo vama veliko veselja in božičnih radosti ob odkrivanju paketka. Naj bodo vajini letošnji prazniki še posebej magični.".

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Adventni koledar za pare sestavlja 24 majhnih rdečih kuvertic, katere krasi, vsako posebej - še zdaj ne morem verjeti - pravi pravcati pečat. Vidi se, da je v lansiranje paketa vloženo ogromno trdega dela, truda in ročnih spretnosti. V njem pa, tako kot piše v sporočilcu, najdemo tudi pripomočke za izvajanje aktivnosti, ki so zapisane v kuverticah.

Ker pa bom kuvertice začela odpirati šele 1.decembra - tako kot je pravilo -  v bistvu sploh ne vem za kaj so kateri pripomočki in kakšne aktivnosti so pripravili za nas. Ampak, ker vas moram malo požgečkati, sem se pri Podari Paketek pozanimala za nekaj aktivnosti iz kuvertic. Ena izmed njih je, da si z partnerjem v termovko nalijeta kakav in se odpeljeta na ogled prazničnih okrasitev, potem imamo v eni kuvertici tudi ogled božične komedije v kinu, piknik pod božičnim drevescem, selfie... Ostalo pa naj tako zame, kot za vas, ostane skrivnost, da bomo še z večjim veseljem odpirali kuvertice - Jaz že komaj čakam 1. december.

Koledar, kot sem že omenila, prav tako sestavljajo pripomočki za aktivnosti, za katere se mi trenutno sanja ne, za katero aktivnost so namenjeni. Med pripomočki najdeš božičkovi kapi, modelček za peko piškotov, loterijski srečki, vročo čokolado, božičkov test... In še kaj.


Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Podari_Paketek_www.frenchvanilla.eu

Super ideja za darilo

Pri Podari Paketek najdeš res zelo veliko izbiro različnih tematskih paketov, resnično se za vsakega nekaj najde in zdi se mi super ideja za darilo ob prihajajočih praznikih. Če še morda nimaš ideje, kaj podariti bližnjim in prijateljem - hitro prelistaj stran Podari Paketek in razveseli svoje najdražje. 

Veliki adventni koledar za pare lahko naročiš tukaj: KLIK.

Predpraznično presenečenje


Drage moje bralke, ker pa ne morem, da nebi osrečila tudi ene izmed vas, smo z Podari Paketek za vas na moji facebook strani -> French Vanilla priredili en tak luštkan GIVEAWAY, v katerem skupaj podarjamo Adventni koledar za pare v nekoliko manjši, a ravno tako super privlačni izvedbi. 


Kako pa se Adventni koledar v takšni izvedbi zdi tebi? Bi ga želela imeti? 



Comments

  1. Waw, všeč mi je tale adventni koledar oz. paketek. Se mi zdi, da je zelo super ideja, hkrati pa je lahko tudi super darilo pa še priročno je. Držim pesti, xx

    ReplyDelete
  2. Zelo lepo darilce in všeč so mi vaše ideje za lepa darila v teh prazničnih dneh.

    ReplyDelete
  3. Adventni koledar izvira iz Nemčije kot je zapisano v začetku :-)
    Lušno darilce

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top