Lahkotna kot pero z Featherlight kolekcijo Oriflame The One

Lahkotna kot pero ? Featherlight kolekcija iz Oriflama, ki me je navdušila že s svojim designom in videzom. Res je prava paša za oči, sploh za tiste, ki se navdušujemo nad pastelnimi roza odtenki.
Nova Featherlight kolekcija vsebuje osem šmink v intenzivnih odtenkih(med njimi se najdejo tudi čudoviti jesenski), dve maskari in pet žametnih senčil za oči v prahu. 

Jaz sem imela priložnost preizkusiti maskaro v odtenku "Prune" in dve senčki v odtenkih "Peach" in "Lilac". Kako pa se je vse skupaj obneslo  ? Beri dalje...

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu


The ONE Featherlight maskara "Prune"


Maskara ki se ponaša z novo obliko krtačke,ki omogoča mehak nanos, nežno loči trepalnice in poskrbi za to, da se obarva prav vsaka. Maskara ima lahkotno in zračno teksturo, ki našim trepalnicam daje občutek, kot da sploh niso naličene. In dejansko je res, sama sem nanesla tri sloje maskare in moje trepalnice so izgledale še vedno naravne. Morda bi jo želela preizkusiti le že v črnem odtenku, saj se mi zdi, da bi tako moje oči prišle bolj do izraza. Odtenek "Prune" je nekakšna mešanica sive in vijolične... je pa ravno toliko temen, da maskara od daleč izgleda črno, a ne pride tako do izdraza, kot će bi bila res črna... Zaradi današnje svetlobe mi na fotografije nažalost ni uspelo ujeti tistega pravega odtenka in zato na fotografiji zgleda črno.

Cena maskare: 5,49€

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu


Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu


The ONE senčilo za oči v prahu "Lilac" in "Peach"

Šimrasta super pigmentirana senčila za oči v prahu, ki vas s svojim sijajem očarajo. Jaz sem prejela dve, v odtenku Lilac in Peach. Ko sem sama senčilo nanesla brez primerja za veke, pigmentiranost ni bila tako vidna, se je nekako porazgubila in senčilo je lahko padalo iz veke na obraz. Ko pa sem predhodno nanesla primer pa je to bila čisto druga pesem. Senčilo je ostalo na svojem mestu in ni več padalo iz veke. Prav tako sem sama pred nanosom čopič malce navlažila, saj se tako senčilo čopiča lažje oprime in ne leti naokoli. Pred nanosom sama potresem embalažo, da je po odprtju zajetje senčila lažje in da se ga ne meče stran. 

Cena senčila v prahu: 5,99 €

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu

oriflame_www.frenhvanilla.eu

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu

Oriflame_Featherlight_www.frenchvanilla.eu


Če povzamem na kratko, mi je kolekcija všeč tako na videz, kot v uporabi. Z maskaro sem zelo zadovoljna, prav tako z obema senčiloma, saj bom lahko tako še bolj osvežila in popestrila kakšen make up look z tema prečudovitima shimmer odtenkoma. So mi pa v oči padle tudi šminke, ki se jih definitivno nebi branila preizkusiti, sploh tistih malo bolj temnih jesenskih odtenkov. 

Kako se ta nova kolekcija zdi tebi ? Si že kaj preizkusila? Ali pa bi morda želela ? 

Poljubčki pozdravčki :*


P.S.: Joj, da ne pozabim. Na moji FACEBOOK(klik) strani poteka SURPRISE Giveaway, ki traja do 1.10.2016, tako da ne pozabi sodelovati ! <3

Comments

Post a Comment

back to top