Are you ready for Essence Summer Fun?

Pozdravljene drage moje! Danes je čas za zabavo, sladoled in kakšen lušten večerni sprehodek, sploh za tiste ki uživate na morju, kajne ? Ampak, jaz bom najprej z vami delila izkušnje z mojim testiranjem izdelkov iz trend kolekcije Essence za julij in avgust 2016, ki kar kriči po morju in zabavi. Yaaay, summer fun :) Kolekcijo lahko že od 27.7. kupiš v drogerijah Mueller in DM.

Sama sem imela par izdelkov iz te kolekcije možnost preizkusiti že preden so prišli na naše poličke, za kar se lahko zahvalim gospe Nataliji iz podjetja Dominur, ki je  uvoznik znamk Catrice in Essence.

Kolekcija Essence Summer Fun vsebuje :
-Mini gobice za nanos pudra(ali korektorja)
-Lake za nohte (v 4 luštnih poletnih odtenkih)
-Nalepke za nohte (ljubki sladoledni motivi)
-Hladilna vodica za telo
-Set za styling las
-Hladilno senčilo za oči
-Maskara za trepalnice, obrvi in lase
-Šminka v svinčniku
-Osvetljevalec
-Rdečilo za lica

Sama sem v paketku prejela, minigobice, dva hladilna senčila za oči, maskaro, šminko v svinčniku, osvetljevalec in rdečilo, pa seveda luštkano Essence mapico z opisi vseh izdelkov iz omenjene kolekcije.

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu


Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Pri Essencu menijo- in tudi jaz se z njimi več kot strinjam-, da je poleti vse bolj zabavno: sladoled s prijateljicami, živahne zabave ob bazenu... pa še festivalov je malo morje. Essence nam v tokratni kolekciji ponuja lepotne kose za svež, hladilni look. Kolekcija vključuje svetle pastelne poletne barve v roza, turkiznih, modrih odtenkih z hladilnimi teksturami.

Kaj menim o izdelkih?

Ker sem velika ljubiteljica svetlih pastelnih barv, je tale kolekcija na prvi pogled "orgasm for my eyes". Všeč so mi embalaže prav vseh izdelkov, saj te takoj asocirajo na pozitivo, zabavo, brezskrbno poletje in morda malček celo na sladoled :) Za prste obliznit :P

Hladilno senčilo za oči (2,19 €) v odtenkih 01 Pool Position in 02 Shine brighter than the sun - Senčilo ima res rahlo hladilno teksturo, kar sem začutila takoj po nanosu. Ta hladilna tekstura ni moteča, saj se občutka kar hitro navadiš. Je pa res, da nisem ravno ljubiteljica kremastih senčil za oči, saj imam vedno težave z nanosom in tisti občutek lepljivosti. Pigmentacija je nekje srednja, obstojnost pa je tudi bolj tako- tako. Testirala sem oba odtenka in moram reči, da testa z večkratnim skokom v vodo, žal nista prestala.

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Hladilno senčilo za oči 01 Pool Position in 02 Brighter than the sun

Maskara za trepalnice, obrvi in lase (2,49€) 01 Meet me at the pool - Baby blue barva od katere kar žari. Najprej nisem vedela, ali bi jo nanesla na obrvi, na trepalnice... ali lase ? Pa sem se potem odločila za trepalnice, čeprav vem, da mi ne pristaja nobena druga "barva" maskare, kot pa črna. Pa sem si rekla nah, bom vseeno poskusila. Všeč mi je mazljivost in nanos, saj maskara trepalnic ne zlepi in jih res ZELO poudari in podaljša. Res škoda, ker je ni v črni barvi :D Maskara je moje trepalnice zares zelo močno poudarila, bi rekla, da kar preveč. Pomoje bi na kakšnih sinje modrih očeh izpadla zares kul. Maskara ima zares noro pigmentacijo in zares NORO obstojnost. Res nočete vedeti, kako sem se mučila, da sem jo najprej spravila iz roke... Potem pa še iz trepalnic. Podvig stoletja. Najprej sem jo poskušala odstraniti z čistilnim mlekom..Nič...Potem z micelarno vodico... Ne gre... Sem poskušala tudi z drgnjenjem, po tavečjem je sicer šla dol, vendar so ostale takšne svetle plave pikice na koži pri trepkah... Res sem se potem en čas mučila, da sem jo odstranila v celoti, tako da je res primerna za skoke v vodo.

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Meni oblika ščetin za nanos zelo odgovarja, in lepo razporedi trepke vsako posebej.

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Swatch maskare Summer Fun na roki...Ja, komaj sem jo odstranila :D

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Takole pa maskara izgleda na mojih trepalnicah. Vedno bolj gledam tole fotografijo, bolj se ne morem odločiti ali bi jo nanesla za ven, ali ne. Hmm...


Šminka v svinčniku (2,49€) 01 Walking on Sunshine - Roza šminka, ki ti z njenim zaključkom podari "wet look". Moram priznati, da je to moja prva šminka v svinčniku, zato je nikakor ne morem primerjati z kakšno drugo. Všeč mi je, da je nanos z njo tako enostaven in da ima tisti navojček s katerim jo enostavno zavrtimo ven. Zelo priročno. In oh jaa, všeč mi je odtenek. Kakopak, ROZA ? Vedno :) Pigmentacija na roki izgleda res super, vendar na ustnicah ni tako močno izrazita... a kljub temu doseže svoj namen. Ima tudi bolj sladkast vonj, tako da bo definitivno vedno v torbici pri roki. Za juhej "wet look". Jah, pa še poceni je :D

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Tako kot barva šminke, mi je všeč tudi sladkast vonj, ki spominja na poletje

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Pigmentacija na moji roki, izgleda super...

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu
...a na usnicah je seveda manj izrazita.



Osvetljevalec "Cream to powder" (3,29€) 01 Walking on Sunshine - Smo za sijaj ? Ja, mislim da je to letošnji must have kos v vsaki make up zbirki. Jaz brez highlighterja ne morem živet! Resno! MUST MUST MUST. No.. pa preidimo k stvari :P Ta osvetljevalec je lahke kremne teksture, vendar se sama kremnim osvetljevalcem malce izogibam, ker spadam v tisto skupino deklet z mastno kožo, a sem mu kljub temu dala priložnost. In veš kaj ? Niti ni tako slab. Po nanosu sploh nimam občutka, kot da sem nanesla kremni osvetljevalec, ampak navadnega. Lepo se poda na mojo kožo, sploh nimam nobenega mastnega in lepljivega občutka in tudi z čopičem se nanese super, kar se za kremne osvetljevalce ponavadi odsvetuje . Daaaamn, shine bright like a diamond! :D

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu


Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Swatch osvetljevalca Essence Summer Fun "cream to powder".

Rdečilo za lica "cream to powder" (3,29€) 01 Girls just wanna have fun - Super produkt da dosežemo naravno lepo poletno polt. Prav tako kot pri osvetljevalcu, se kremna tekstura po nanosu spremeni, kar nam pove tudi samo ime produkta "cream to powder" in ga lahko uporabljamo tudi tiste z mastno/mešano kožo, kar se kot vemo, pri kremnih zadevah za nas odsvetuje, vendar vam tega produkta jaz ne bi odsvetovala, saj se obnese super.

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu


Essence_SummerFun_2016_www.frenchvanilla.eu

Osvetljevale sem nanesla pod obrvi (na najvišjo točka v loku) in na najvišjo točko ličnih kosti.
Rdečilo sem nanesla od začetka ušesa do sredine ličnice, kar je vidno tudi na fotografiji.

Če torej zaključim, vam lahko na kratko povem, da me Essence z to kolekcijo ni razočaral, mogoče malenkost le maskara s svojo PREVELIKO obstojnostjo. Joj, kaj sem res to rekla ? Hehe. Morda bi jo morala preiskusiti še na obrveh in laseh... ampak joooojmene, kako bi jaz to potem odstranila?..
 No, cene izdelkov so zelo ugodne in primerne za vsakogar. Jaz tej kolekciji dam ZELENO luč in jo priporočam vsem, ki se poleti ne ličite toliko, pa bi vseeno želele, da je vaša polt videti sijoča in zdrava, usta pa kot da bi jih poljubila lubenica. Za tiste, ki pa rade izstopate pa pride seveda v poštev tudi ta baby blue maskara :) Ampak pazljivo z odstranjevanjem ;)


Imaš morda tudi ti kakšne izkušnje iz omenjene kolekcije ? Bi si kak izdelek posebej želela preizkusiti ? Deli z menoj... vsakega mnenja, kritike, komentarja... bom vesela :D

Pošiljam vam koš poljubčkov in vas prav lepo pozdravljam! <3 Se beremo na facebooku -> French Vanilla. ali Instagramu.



Comments

  1. Waaaaaaaaaaaa, maskara?! NORA JE

    ReplyDelete
  2. Maskara izgleda noro dobro!Nad kremnimi senčili pa nekak nisem navdušena, rdečilo bi še nekako šlo, če se dobro zabriše. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi zame kremna senčila niso, se mi zdi da imam pol vse zgužvano not v gubo :)

      Delete
  3. OH moj bog, kako dobro izpade maskara!! Jo boš probala tudi kot maskaro za obrvi? Pretty pleaseee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bojim se jo dati na obrvi, ker gre res težko dol :) Mogoče pa poskusim :)

      Delete
  4. Maskara je res nora, je pa ne bi upama nosit nikamor ven :D sem pa kupila drug odtenek sminke, ki se spremeni v mat in je res super obstojna za essence šminke :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sva že dve, tudi jaz bi jo upala nosit le za helloween ali p za pusta :) Sem slišala da so ene essencove kar obstojne ja :)

      Delete
  5. Tale maskara je nora!! Sicer je verjetno nebi nosila, ampak zgleda top!
    xx
    Sasha
    http://www.whatsashawears.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res si želim, da bi imela modre oči :) Potem bi jo verjetno upala nositi tudi za ven :) No, mogoče, ker se mi zdi da je kar vpadljiva :)

      Delete
  6. O MOJ BOG, kaj dela pa maskara!!! Rabim jo, nujno! :D

    ReplyDelete
  7. Super objava, fino si predstavila izdelke :) Mene so zamikale tele gobice, ampak nevem ali bi bile priročne, ker so tako majhne :)

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top