What's hiding in April's My Beauty Box?

Lepo pozdravljene moje lepe Vanilčice :) Tokrat sem za vas pogledala v najluštnejšo lepotno škatlico pri nas, ki se imenuje My Beauty Box. Lepotne škatlice oz. beauty boxi so že pred časom v tujini bili prava senzacija, in končno jih je mogoče dobiti tudi pri nas. Meni je to nadvse super in luštna ideja, tudi za čudovito darilo prijateljici ali ljubi osebi, zato sem se tega še toliko bolj veselila.

Kaj pa vbistvu sploh je My Beauty Box
My beauty box je  skoraj tako kot ena revija, na katero si naročen in jo vsak mesec dobivaš na dom.. Le da je tole stokrat bolj luštno in bolj uporabno.  To je torej mesečna naročniška storitev, ki vam naravnost do vaših vrat dostavi 5 kozmetičnih izdelkov (včasih so kakšni vzorčki, včasih full size produkti) v prečudoviti pastelno vijola škatljici, katero krasi prelep logotip z pentljico. 

Vsebina škatlice je izbrana tako da zadovolji vaše lepotne okuse in potrebe. Vsebuje trendovske, uveljavljene in vzpenjajoče blagovne znamke. Ob registraciji pa seveda izpolnite tudi vprašalnik po katerem potem ekipa My Beauty Boxa oblikuje vsebino škatljice tako, da vam ustreza. Cena škatlice je zelo ugodna, saj stane le 12,00 €. Supeeer kajne ? Več o škatlici si lahko preberete tudi na njihovi strani www.mybeautybox.si

My Beauty Box_April_French_Vanilla

Meni je škatlica res zelo zelo všeč <3

To mesečno škatlico so tokrat poimenovali Spring Fling saj so v njej izbrani must-have make up produkti letošnje pomladi.

Kaj se skriva v Aprilski lepotni škatlici ? 

- Popularen lak za nohte priljubljene Britanske blogerke, vlogerke in make-up artistke Tanye Burr iz kolekcije  Eye Candy(Ekipa My Beauty Boxa jo obožuje, saj ste njeno kozmetiko lahko opazili že v februarskem boxu, kjer je škatlica vsebovala gloss iz njene linije). Lakec sem prejela v svetlem pinky in zelo ženstvenem odtenku, ki se imenuje  Be Bright, Be Happy, Be You, ki čisto paše k Tanyi. Lakec je kremast in glossy. Seveda sem ga preizkusila takoj in moram reči, da sem nad prekrivnostjo navdušena, dovolj je že samo en nanos, da naši nohtki izgledajo popolno. In joooj, odtenek mi je res neverjetno hot.

- Lak za nohte Sally Hansen Color Frenzy v odtenku 310 Candy Drops. Lakec vsebuje bleščice različnih velikosti, ki so lahko mat ali v sijočih odtenkih. Ta lak čudovito dopolnjuje zgoraj omenjeni lakc Tanye Burr, saj sem z njima ustvarila čudovito manikiro.

My Beauty Box_ Tanya Burr_ Sally hansen_French Vanilla

Lakca skupaj izpadeta čudovito.


Luštna manikira za pomladne dni <3 





Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher v odtenku soft candy. 

To kremasto rdečilo da vašo koži čudovit in zdrav sijaj. Lahek je za nanos, njegova nemastna formula pa nudi izgled primeren za vse tipe kože. Ravno nasproti pudrastih rdečil pa to daje koži videz svežine skozi celoten dan. Rdečilo se po nanosu na kožo pretvori iz trde v mehkobno kremo in vam nudi sijočo in rosno rdečico. Sama sem se sprva ustrašila zato ker je rdečilo kremasto, saj imam mastno kožo. Rdečilo pa se lahko pohvali tudi z tem, da je dejansko prvo kremasto rdečilo katerega lastnica sem postala :D Komaj čakam, da ga preizkusim :D

Rimmel Scandaleyes shadow stick by Kate (Trespassing Taupe)

Rimmel je spremenil način nanašanja kremastih senčk za oči in je naredil linijo "shadow sticks". Ta senčila so zelo enostavna za nanašanje , saj njihova ultra mehka formula gladko drsi ter ne vleče veke. Senčilo je v mat svetlo rjavem - taupe odtenku, ki vašim očem dahne naravno noto.

- L' Oreal Caresse Baume rdečilo za ustnice v odtenku Tickle Me Pink.

Lahkotna rdečilo, ki vašim ustnicam da vznemirljiv občutek mehkobe. Te L'Orealove baume šminke so bolj podobni balzamu za ustnice kot pa rdečilom. Njihova občutljiva tekstura in namig barve so čudovit dodatek k vsakemu spomladanskemu izgledu.

- Bonus izdelek : Brush Works pila za nohte

My Beauty Box nas je v Aprilski škatlici presenetil še z bonus izdelkom in sicer z pilico za nohte znamke Brush Works. In tale bonus je mene neverjetno razveselil saj sem obe pilici za nohte predvčerajšnjim uničila in sem res nujno potrebovala novo :D Tako da Good job My Beauty Box Team ! :D

My Beauty Box_ All_French_Vanilla

Celotna vsebina Aprilske škatlice My Beauty Box.

<3


Kako se mi zdi Aprilska izdaja My Beauty Boxa ? 

Skozi opise si verjetno opazila, da sem nad vsebino aprilskega lepotnega boxa res navdušena. Vsi izdelki so kozmetične narave in mi bodo sedaj v spomladanskem času prišli zelo zelo prav.  Mislim, da bom uporabljala prav vse izdelke. Všeč mi je tudi, da sta se prvič v moji zbirki kozmetike pojavila tudi kremasto senčilo in rdečilo, saj sem že nekajkrat kolebala za nakupom, pa na koncu nisem upala nabaviti :) Mogoče bom pa sedaj, ko preizkusim tole. :D

Kje lahko dobim My Beauty Box?

Škatlico v aprilski izdaji lahko naročiš TUKAJ.

Koliko pa stane ? 

Pa saj mi ne boš verjela. Saj si tudi sama komaj. Stane le 12 €. JA, prav si slišala! :D (če sešteješ ceno vseh produktov, po mojih izračunih, bi plačala okoli 30€, če bi izdelke kupila posamično)


Kako pa se Aprilska izdaja lepotne škatlice zdi tebi ? Za kateri izdelek bi želela videti oceno na blogu ? Imaš tudi ti morda izkušnje z My Beauty Boxom ? Deli z mano :D




Comments

  1. WAAAAW. I'm in love. hud izgled prenovljen videz bloga, fotografije so fantastične :O in super objava. Res prva škatlica, ki me je do zdaj presenetila. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa <3 Ja, meni je bila ta tudi takoj všeč :)

      Delete
  2. Uuu prekrasna manikura. Jaz sem tokrat dobila mah odtenka, ampak nic hudega. Skatla je vseeno huda! In hude slike!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, pri manikuri sem šele potem na slikah potem opazla, da sem si jo na enem nohtu malo pokvarila :P Hvalaa! :) Katera odtenka si pa ti dobila ? Sem videla, da je bil še en mint, tisti je tudi lepi :)

      Hvala <3

      Delete
  3. krasne fotografije. Škatlica je pa res luštna ta mesec. :)

    ReplyDelete
  4. Waav, kok carsko! Pa še lak od Tanye Burr :O res dobiš super produkte!
    Drugače pa zakon objava :)

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top