I changed my whole morning/night routine with Aikon

Drage moje dive, danes sem za vas pripravila objavo, v kateri vam bom predstavila izdelke znamke AIKON Derma Systems s katerimi bom spremenila svojo jutranjo in večerno rutino. Tiste, ki me spremljate na Facebooku, veste, kako sem bila navdušena, ko so me kontaktirali in seveda sem bila takoj za sodelovanje. Prvič sem znamko namreč opazila šele aprila na Sejmu kozmetike in lepote v Ljubljani, in ravno zaradi videnih slik prej/potem in zaradi samega koncepta, izgleda nasploh,  mi je tako zelo ostala v spominu. Po emailu sem se potem z prijaznim gospodom dogovorila, da me bo v kratkem kontaktirala njihova svetovalka, s katero sva se potem pogovarjali o mojih rutinah. In preko vprašanj povezanih z mojo kožo, mi je potem "predpisala" te štiri čudovite izdelke znamke Aikon. Moram reči, da je to tudi moja prva izkušnja z izdelki, ki so namenjeni profesionalni rabi in jih je mogoče dobiti le v kozmetičnih salonih.

Aikon_FrenchVanilla_

Ohh, kako sem bila vesela tega paketka <3


Aikon_FrenchVanilla_Message

Še tole luštkano sporočilo me je čakalo v vrečki zraven izdelkov, tako da se res zahvaljujem Aikon Teamu, da mi je to omogočil. <3


Moja rutina je prej bila sestavljena iz micelarne vodice, vode(napaka), dnevne kreme, brez make upa. Če pa se naličim pa potem še primer, tekoča podlaga (puder)...in tako naprej. Sedaj pa bom obdržala le micelarno vodico(Eucerin Dermato Clean), izključila vodo(tako so mi predlagali, saj si prevečkrat z vodo perem obraz, kar za mojo mastno kožo sploh ni vredu - bomo videli kako se dolgoročno obnese . ) in vključila v rutino Cellular Active Cream/O, Wrinkle Catcher 3 in 1, Recovery Serum in , pH Balance Tonic RD.

Embalaža:

Zunanja embalaža izdelkov sama po sebi je zelo kompaktna in narejena tako, da so izdelki v njej res zelo zaščiteni in je zelo kvalitetna. Zaradi videza in prevladovanja bele barve in minimalizma mi je še toliko bolj padla v oči, da notranjosti embalaže sploh ne omenjam, prečudovita. Res je luksuzna in elegantna. Že sam videz izdelkov, ti da občutek, da stvar res mora delovati. 


Aikon je poskrbel, da je tudi notranjost njihove embalaže izpopolnjena.


Aikon_FrenchVanilla_All

Embalaža je res prečudovita in balzam za oči. Luksuzna in elegantna, kajne ?

Notranja oz. primarna embalaža je prav tako kvalitetna. Embalaža obeh kremic je narejena iz motnega stekla, pokrov pa je srebrne barve in iz kompaktne, že po občutku kvalitetne plastike. Sama embalaža se mi zdi zelo masivna in produkti v njej so res zelo zaščiteni. Embalaža tonika je narejena iz plastike in je skoraj črne barve, krasi pa ga siva nalepka minimalističnim motivom. Potem je tukaj še Recovery serum, ki je prav tako iz kvalitetne trde plastike in meni izgleda zelo eleganten.


Aikon_FrenchVanilla_All1

Notranja embalaža. Kvalitetna, čudovita, elegantna.


Več o izdelkih
- Cellular Active Cream/O , 50ml

Dnevna krema proti staranju in gubam, primerna za mastno kožo. Edinstvena formula z močnimi aktivnimi učinkovinami, folno kislino, hialuronsko kislino, antioksidanti in peptidi, ki pospešujejo sintezo kolagena in elastina. Kožo napne, navlaži in učvrsti.  

Sicer problemov z gubami še nekako nimam, a moja koža kljub temu potrebuje več čvrstosti in navlaženosti, sploh zdaj ko se bo začelo poletje in suh zrak. 

Textura kreme: posebna, bogata, žametna in mehka.

Prva izkušnja : Po prvi uporabi je občutek ob dotiku s kožo bil svilnat, gladek, mi ga je nekako težko opisati, ampak bil je zelo prijeten. Krema prav tako čudovito diši, vonj mi je nekako pomladen vendar zelo nežen.

Aikon_FrenchVanilla_Cellular Active Cream/O

Aikon_FrenchVanilla_Cellular Active Cream/O

Without : Formalin, Formaldehyde, 
Parabens, Phtalates, Petro-chemicals, 
GMO, Triclosan, Colors. 
Not tested on animals. 
Does not contain animal derived ingredients


-Wrinkle Catcher 3 in 1, 50ml

Multifunkcionalen izdelek, ki s svojim takojšnjim »filer« efektom odlično zapolni gubice, razširjene pore in ostale nepravilnosti kože. Popoln izdelek za vsakodnevno uporabo in odličen za posebne večerne priložnosti. Zaradi »filler« efekta se svetloba na koži lepše lomi, njen izgled pa je tako popolnejši. Koža je po uporabi porcelanasta, matirana in svilnato mehka.

Textura kreme: Mehka in lahka, lepo mazljiva. Mene občutek po nanosu spominja na mousse pudre vendar je še bolj lahkoten in prijeten. 

Prva izkušnja : Najprej sem bila zelo presenečena nad barvo kreme, ki je bež barve ampak ko sem videla kako mazljiva in lahka je, sem bila čisto navdušena. Upam, da si bo potem tudi po določenem času uporabe prislužila kakšne pluse. :) 

Aikon_Wrinkle Catcher_FrenchVanilla

Without: Preservatives, Formalin,
 Formaldehyde, Parabens, Phthalates,
Petro-chemicals, GMO, Triclosan, Colors.
Not tested on animals.
Does not contain animal derived ingreditents
Aikon_Wrinkle Catcher_FrenchVanilla


Textura kreme: Mehka in lahka, lepo mazljiva


Recovery Serum,  30 ml
Serum za navadno do občutljivo kožo s trojnim delovanjem : pomirja, obnavlja, rešuje. Hranljiva formula obogatena z vlago za pomiritev. Vsebuje matične celice in rastlinski izvleček za popolno okrevanje. Po uporabi je vaša koža zdrava in živa.



Prva izkušnja : Na začetku me je odbil sam vonj seruma, vendar se mi zdi da se po nanosu spremeni in začne celo malce dišati. Barva seruma je nežno rumena, tekstura je prav tako lahkotna, mehka na videz pa me spominja na res zelo gosti bananin sok :) (profesionalna primerjava a ? :P ) Serum je na pumpico tako, da je uporaba in odmerjanje seruma zares zelo enostavno.




Aikon_REcoverySerum_FrenchVanilla

Formulated without : Formalin, Formaldehyde, 
Parabens, Phthalates, Petro-chemicals,GMO, 
Triclosan, Colors. 
Not tested on animals. 
Does not contain animal derived ingredients.

Aikon_REcoverySerum_FrenchVanilla

Serum je prav tako priporočljiv za tiste, ki se nikakor ne morete znebiti rdečice na vašem obrazu .

Aikon_REcoverySerum_FrenchVanilla

Prvi iztis, ki sem ga fotografirala pred mazanjem ne izgleda kaj preveč okusno kajne ? :P  Je pa občutek po nanosu čudovit.

Aikon_REcoverySerum_FrenchVanilla

Priročna pumpica, ki omogoča enostavno odmerjanje izdelka in samo uporabo


-pH Balance Tonic RD, 250 ml

Hialuronska kislina & Aktivni sadni kompleks

Nežen, visoko vlažilen in osvežilen tonik, ki koži daje zaščito in ohranja njeno nežno, gladko strukturo.Omogoča popolno pH ravnovesje kože, močni antioksidanti pa varujejo kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja in oksidativnim stresom.

Prva izkušnja : Tonik sem uporabila, tako kot je napisano v navodilih, uporabila sem vato in si tanko "plast" nanesla na obraz. Pustila sem eno minuto, potem pa sem ga počasi obrisala z vato z krožnimi gibi. Na mojem obrazu je pustil vlažilen občutek, koža pa je na dotik bila nežna in gladka. Tonik je zelo nežnega vonja. Embalaža je podobna embalaži tekočega mila, vendar moram še naštudirati kako se zapre, ker sem imela že par nezgodic, saj ob odprtju pumpica skoči ven in potem ko jo hočem spet stisniti dol in zapreti šprica tonik iz embalaže, tako da moram res počasi že pogruntati način za tole. :) 

Aikon_PhBalanceTonicRD_FrenchVanilla


Tako punce, predstavila sem vam torej izdelke, ki so od danes zjutraj naprej spremenili mojo jutranjo in večerno rutino. Seveda vam bom rezultate uporabe poročala takoj, ko bodo ti opazni. Pričakujete pa lahko seveda tudi objavo v kateri bom po določenem času uporabe z vami delila celotno izkušnjo.

Če imaš morda tudi ti izkušnje z kako profesionalno kozmetiko, kar z besedo na dan. Vesela bom vsakega komentarja in izkušenj! <3


Želim vam še naprej prečudovit sončkast dan, drage moje vanilce ! :*






Comments

  1. This looks like an amazing routine, I haven't heard of this brand before, thanks for sharing!

    ReplyDelete
  2. I'm proud I can serve my clients with Aikon professional cosmetic in a salon Neguj.se. BeAikon, which is the company behind, also offer education with well established and professional teachers so estheticians can have all the knowledge and products in one place.

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top