Cosmetic products I use everyday!

V tokratni blog objavi, sem se odločila, da vam razkrijem stvari, ki so dnevno na mojem "kozmetičnem" meniju..če odštejemo make up :) Moram priznati, da če bi mi 5 let nazaj kdo rekel, da je že čas, da začnem uporabljati kakšne kremice za kožo, bi mi tole najverjetneje pri enem ušesu šlo noter, pri drugem pa ven(tega pa jaz že ne rabim). Nikoli nisem rada uporabljala tovrstnih produktov, saj mi občutek ob nanosu kreme nikoli in  nikakor ni bil všeč :D Se je pa tole kmalu spremenilo..  In zdaj se brez tega zjutraj enostavno ne morem zares zbuditi(+ kavaaaa... in smo že v akciji) :)


Pod stvari, ki jih vsakodnevno uporabljam sodijo torej krema za telo, krema za roke, krema za obraz, balzam za ustnice in parfum (ki se sicer vsakodnevno spreminja glede na moje počutje.) in gobica za čiščenje obraza. Je pa zraven na vsakodnevnem meniju trenutno tudi losjon za dvig prsi(shame on me, ampak tole sem res želela sprobati, čeprav dvomim, da bo kakšen učinek... Pa tudi drugače tega ne potrebujem, saj moji boobsi zaenkrat stojijo še na pravem mestu :P) Firbec pač...




1. Weleda Krema za roke rakitovca
Za tole kremo priznam, da nanjo sploh nisem polagala kakšne pozornosti..Dokler je nisem dobila v škatlici "My Beauty Box" in jo preizkusila... mislim, da se od nje več ne ločim.. vsaj v teh mrzlih zimskih dneh ne. Embalaža je oranžkaste water marble barve in takoj pade v oči. Barva sovpada tudi skupaj z vonjem kreme, saj ima krema vonj po citrusih(limone z kančki pomaranč),  Krema se izredno hitro vpija in je brez sintetičnih arom, barvil in konzervansov. + Tega je primerna tudi za vegetarijance in ne vsebuje surovin osnovanih na mineralnih oljih. Pakiranje je 50ml.




2. Balea krema za telo s karitejevim maslom in arganovim oljem
.... posledica maminega obdarovanja za božič in mislim, da je zadela v polno. Baleina krema, ki vsebuje karitejevo maslo in arganovo olje zares zelo čudovito diši in da koži občutek svežine, jo navlaži in izboljša njeno prožnost. Pakiranje je za takšno ceno ogromnooo in je 500ml..ni ravno za transport v torbici ampak kar lepo počiva na kopalniški polički :) Meni prav tako vonj, kot vpojnost zelo odgovarjata in mislim, da mi bo moje telo hvaležno še dolgo(glede na velikost pakiranja, mislim, da jo bom uporabljalaaa še kar dolgo časa.)



3. Eucerin DermatoClean micelarna čistilna voda 3v1
Prav neizmerno sem še zdaj hvaležna reviji Grazia  za tole čudovito nagrado polek Eucerinove CC kreme, ki sem jo prejela pred 2 mesecema. Embalaža je seveda čisto Eucerinova, clean in minimalističen look, ki jo naredita elegantno. Eucerin DermatoClean je torej čistilna micelarna voda, ki vsebuje čistilno emulzijo, tonik in idstranjevalec ličil za oči. 3 v 1 torej. Pri eucerinu pravijo da je tole idealna rešitev za ženske, ki živijo v hitrem tempu. Jaz jo zvečer uporabljam za odstranjevanje ličil in nečistoč, tako da lepo služi svojemu namenu. Že po takojšnji uporabi mi da nekakšen občutek čistosti. Uporabljam pa jo zvečer tudi takrat, ko sem čez dan brez ličil, zgolj za čiščenje kože in občutka svežine ter mehkobe. Koža bo zaradi vsebnosti naravnih sestavin hidrirana.... Prav tako je ta čistilna voda primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč... je brez  alkohola, dišav, barvil in mila. Pakiranje je 200 ml. Sama jo uporabljam že približno 2 meseca in moram reči, da sem jo trenutno porabila nekje do polovice, tako da jo imaš res potem en čas.

4. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenku medium
Kot že veste CC kreme nudijo izboljšanje polti. Vendar tale Eucerinova krema zagotavlja tudi učinkovito nego proti gubam. Sama imam odtenek medium in ko sem prvič zagledala odtenek kreme, sem bila kar malo šokirana...(totalno pretemno zame...) vendar se je vse skupaj izkazalo za "false alarm" saj je krema po nanosu svetlejša in je strah za to odveč. Krema ima tudi nekakšen cvetlični vonj(dragi mi vedno reče da božansko dišim po tej kremi), ne znam definirat, vendar je zelo prijeten in svež. Krema je nemastne teksture in že po prvem nanosu imaš občutek gladkosti.  Barvni pigmenti izenačijo ten kože in izboljšajo njen videz. Lahko se uporablja tudi kot odlična osnova za podlago in druga ličila. Jaz jo uporabljam včasih kot samostojno včasih pa kot podlago. Je primerna za vse tipe kože in je klinično in dermatološko testirana. Krema je nekomedogena in brez parabenov. 

5. La Vita è Bella "Zelena krema" za obraz in balzam za usnice.
Kremo sem prejela v dar od prijatelja, ki te kremice in balzame za ustnice izdeluje. Najprej so me navdušile sestavine(Olivno olje, kokosovo olje, konopljin macerat, mandljevo olje, tamanu oldje, čebelji vosek, kandelila vosek, Vitamin E, Eterično olje sivje in čajevca). Sama bi rekla, da je krema primerna predvsem za tiste, ki imate na obrazu bolj suho kožo. Sama imam namreč mastno in se posledično zaradi tega ne vpije tako hitro, zato jo uporabljam večinoma zvečer. Vonj se mi zdi da nekako apelira malce na konopljo... Ni ravno božanskega vonja ampak hej! Je pa naravna :) In mislim, da je za naravne zadeve kar značilno, da niso ravno dišeče kajne ? :) Čeprav bom zdaj pri balzamu za ustnice tole zanikala, ker tale balzam mi pa noro diši po pomaranči. Je lepo mazljiv in je res dobesedno "Orange kiss". Na ustnicah ti pusti takšen pomarančkast občutek in okus. Lepo navlaži ustnice in jih zaščiti pred izsušitvijo in razpokanjem. 



6. Ebelin blazinica za piling in masažo obraza.
Priznam, da sem jo čisto po naključju in zaradi nizke cene vzela v DM-u. Pa me je kar navdušila :) Ima zelo majhne mehke ščetine, ki kože ne morejo poškodovati. in je  v kombinaciji z izdelki za čiščenje obraza res topshit zadeva.  Z blazinico lahko odstranite odmrle kožne delce in koži na obrazu vlijete malo življenja. Jaz blazinico uporabljam skupaj z Eucerinovo micelarno vodico in občasno z kakšnim pilingom in se super obnese. Na blogu Cherry Fashion pa sem zasledila, da je super tudi za čiščenje čopičev(si bo treba nabaviti še eno) :D




7. Yves Rocher Losjon za dvig prsi
Do tega me je pa pripeljala zgolj radovednost, če tole kaj deluje :) In tako je na mojem dnevnem meniju pristal tudi tale losjon. Losjon je namenjen za polepšanje dekolteja. Odkrijte moč učvrščevanja madagaskarske rastline Cantella Asiatica. Ta ciljna nega, posebno formulirana za občutljivo področje kože na predelu prsi, vam nudi čvrstejši in bolj gladek dekolte. 
To, da je koža na predelu dekolteja bolj gladka, sem že opazila, tako da si je en delček tega losjona že prislužil plus. Za čvrstost pa ne vem če sem jo ravno opazila... Morda je še prehitro. Izdelek je namreč potrebno en mesec redno uporabljati, za vidne rezultate. Učinkovitost je baje preverjena... Ženske, ki so uporabljale losjon so namreč potrdile 78% lepši dekolte. Nekaj časa še imam, tako da še vedno imam upanje, da je kaj na tem :D





No... in tole je 7 produktov z katerimi sem vsaki dan v stiku :) 
Katere izdelke pa ve uporabljate vsakodnevno ?  








Comments

  1. Moram prav preizkusiti kakšno Balejino maslo, da vidim primerjavo z znanimi "the body shop" masli itd :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poskusi Katja, mislim, da ti nebo žal :) Pa še smešno poceni je :)

      Delete
  2. i never know the use of adobe shadow until i saw this post. thank you for this! this is very helpful. suatamcottage.com

    ReplyDelete
  3. You made such an interesting piece to read, giving every subject enlightenment for us to gain knowledge. Thanks for sharing the such information with us to read this... Dermal Fillers for Sale

    ReplyDelete
  4. i never know the use of adobe shadow until i saw this post. thank you for this! this is very helpful. How do you use CBD bath bombs?

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top