Afrodita Delicous - Slastni geli za prhanje

Nikoli prej nisem bila neki navdušenec nad geli za prhanje... Milo rečeno, mi je bilo vseeno kaj uporabljam.. Nekaj časa nazaj pa se je to nekako spremenilo :) Začelo se je z Yves Rocher kremnimi geli za prhanje, katerih vonj in sestavine so me naravnost navdušile, prav tako cena in vse ostalo. :) Tokrat pa nadaljujem z .... Afrodito :)

Res bi ju lahko uporabljala vedno znova in znova. Izgledata res slastno kajne ? :)



Danes  vam bom prestavila dva slastna in kremasta gela za prhanje znamke Afrodita, ki sta bila božično darilo od moje predrage babice, ki ima definitivno nos za takšne zadeve. :) In moram reči, da sem bila navdušena že ko sem ju povonjala.

Afroditina Pistacija in Vanilija :)


Najprej je tukaj gel za prhanje "Pistachio cream". Tale kremni gel za tuširanje se nahaja v zelo luštni 250 ml embalaži in je pastelno zelene barve (zelo se navdušujem nad pastelnimi odtenki zato moram reči, da mi je sama embalaža zelo zelo všeč). Noro diši po pistaciji! Pobrskala sem tudi za ceno in stane le 2,10€. Je nežne in kremaste teksture, ki je obogatena z dragocenim oljnim kompleksom oreščkov. Koži ščiti pred izsušitvijo. Vsebuje tudi nežne kakavove delce, kateri ob stiku s kožo prebudijo naše čute in nam zagotovijo sladke trenutke ugodja pod tušem. In čeprav vonj pistacije spominja na poletje in sladoled...te ima, da bi tole kar malo poizkusil. Ampak seveda ni za zaužitje :)


Kremni gel za prhanje Afrodita - Pistachio cream


Sestavine:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Sodium Chloride, Styrene / Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Shell Powder, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Benzoate, CI 47005, CI 42051

V simpatični embalaži pa se je zraven "Pistachio cream" nahajal tudi "Vanilla cream"(tale Vanilla se super poda še k mojemu imenu bloga, kajne ? :) Kot naročeno). Embalaža je svetle barve in jo krasi takšna lepa etiketa z fotografijo vanilije. Tudi tale gel za tuširanje vsebuje delce kakava, ki poživijo naše telo in duha. Ima prav tako slastno in kremno teksturo ter bogato negovalno formulo, ki kožo naredi svilnato mehko. Nebesa. Mislim tudi, da so tile kremni tuš geli kot naročeni za zimsko nego kože z temi njihovimi gurmanskimi vonji.

Tile Afroditini kremni geli za prhanje ne vsebujejo parabenov, parafinov in silikonov(kar vrjetno vse obožujemo) ter imajo koži prijazen pH. Od tod, torej izvira užitek, ki nam ga ob prhanju dajo.

Kremni gel za prhanje Afrodita - Vanilla Cream

Sestavine:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Sodium Chloride, Styrene / Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao Shell Powder, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Limonene, CI 19140, CI 47005, CI 15985


Uporabljate tudi ve morda kakšen njihov gel za prhanje ? Kakšni vonji so vam všeč in katere bi mi še priporočili ? 




Comments

  1. Od oktobra sem pomoje že porabla niH 4-5 flačk sampona z pistacijo! Noro dobro diši!

    ReplyDelete
  2. Jaz imam pistacijo, zelooo diši :) Ma na splošno me Afroditini izdelki še niso razočarali, jih najrajši kupujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo super, še ena navdušenka več 😄 <3

      Delete

Post a Comment

back to top