Ikoničen Burberry Body Tender

Na kaj pomisliš ko slišiš besedo Burberry? Na London in na tiste tipične kariraste šale kajne? Ampak ne, v tej objavi ne bo govora o modi, ampak se bomo posvetili njihovi toaletni vodi iz serije Body Tender, ki jo je znamka lansirala leta 2011.




Embalaža

Najprej naj se dotaknem njegove zunanjosti in primarne embalaže. Že na prvi pogled mi je bila všeč saj je tiste baby nežne roza barve, ki jo preprosto obožujem. Je v obliki nepravilnega osemkotnika, krasi jo srebrn napis Burberry Body, zgornji del pa je izbočen in ga krasijo svetleče "tipically Burberry" črte, ki so me takoj spomnile na njihov tipičen šal.  


Notranja emalaža v kateri se nahaja toaletna voda je zelo prefinjene in glamurozne oblike, pokrovček je srebrne barve in ga krasijo ravno takšne črte kot zunanjo embalažo. Napis je minimalističen in srebrne barve, zaradi česar flaška deluje še elegantnejše. 


Note

V toaletni vodi Burberry Body Tender se nahajajo zgornje note pelina, breskve, limone in jabolka, v srednjih notah se skriva vrtnica, jasmin, čaj in sandalovina, v spodnjih notah pa kašmirjev les, vanilija, jantar in pižem. Tople note v nežni aromatični sestavi najprej razkrijejo vonj svežih limon, jabolk in breskev.  Občutek ob nošenju toaletne vode pa je občutek lahkotnosti in svobode, ko se z mislimi že sprehajaš po angleških ulicah prefinjenega Londona.


Za toaletno vodo bi lahko rekla, da sodi med nežnejše in je po mojem mnenju primerna za ženske, ki imajo rade energičen način življenja. Je kultna dišava z čudovito aromatsko sestavo in je izraz povezanosti z življenjem v  Londonu, ki v sebi skriva ogromen temperament.



Vonj v sebi skriva tudi malo sladkosti, a kljub temu je svež in prijeten. Glede na vsebnost njegovih not bi lahko rekla, da je parfum primeren za vse priložnosti. Sama ga nosim kadar grem ven s prijatelji, kadar grem po nakupih, tu in tam ga nanesem tudi za v službo... možnosti je neskončno. 

Je ravno pravšnji, da v ljudeh vzbudimo malo pozornosti in ravno pravšnji, da ne izstopamo preveč. 


Obstojnost

Pa da se še malo dotaknemo njegove obstojnosti. Kljub temu, da bi naj toaletne vode dišale manj časa kot parfumi moram poudariti, da je toaletna voda Burberry Body Tender zelo obstojna in če jo nanesem zjutraj bom zvečer še vedno dišala. Vonj seveda ne bo enako intenziven kot na začetku, vendar ga kljub temu razbereš in prepoznaš. 




Kje lahko kupim Burberry toaletno vodo?

Jaz sem svojega Burberrya  našla v spletni parfumeriji na Spletični, saj imajo vedno kakšne akcije in popuste. Cena toaletne vode v količini 35ml je sedaj znižana in znaša 20,20€, najdeš pa ga na tej povezavi  : http://bit.ly/burberryBodyTender

Tako, pa smo :D Juhej. Pa še petek je (no zame četrtek, saj sem tudi jutri delovna) in vam želim čudovit skok v vikend.

Lepo se imejte drage moje. Se beremo spet kmalu. :P

Aja pa ne pozabi me spremljati tudi na Facebooku in Instagramu, kjer v kratkem prirejam nagradno igro... Kakšno pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.




Comments

back to top