Feel the spring with L'Occitane Cherry blossom

Češnjeva drevesa se, točna kot ura, vsako pomlad odenejo v osupljivo obleko iz neštetih nežnih cvetov in okrasijo provanso.

L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

Kot, da ni dovolj že to, da neučakana, čakam na toplejše dneve, pa mi potem še L'Occitane postreže z čudovitimi izdelki iz nove kolekcije "Sveži češnjevi cvetovi". Da bo čakanje na pomlad vsaj cvetoče, sveže in edinstveno, če je že takooo mrzlo. :P



Lahka kot vetrič, sladka kot sončni žarek in nežna, kot češnjev cvet.


L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

Lepotilno mleko za telo "Sveži češnjevi cvetovi"

Prvi izdelek, ki sem ga zaradi svoje edinstvene embalaže res že komaj čakala je lepotilno mleko za telo, ki je obogateno s karitejevim maslom, cvetno vodico višnjevih cvetov in z izvlečkom višnje iz Luberona. Kot nalašč zame in za mojo suho kožo po telesu, ki je posledica večurne vsakodnevne izpostavljenosti preveč suhemu zraku v službi. 

L'Occitaneovega mleka za telo mi res ni bilo težko vnesti v svojo večerno rutino. Mehka dišava po češnjevih cvetovih se razkrije takoj ob nanosu, kasneje pa se v ospredje zrinejo zelene note, ki nas spomnijo na prve spomladanske dni. Vonj je zares svež in čudovit. Stavim, da je v kombinaciji z toaletno vodico še bolj božanski.  Zaradi vsebnosti karitejevega masla, lepotilno mleko res navlaži mojo kožo, jo nahrani in pripravi na nov dan. 

L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

ČEŠNJEV CVET
Ko v provansalski pokrajini Luberon zapiha prvi pomladni vetrič, se češnjeva drevesa, ki so del provansalske identitete, odenejo v prefinjeno tančico nežnih, deviško belih cvetov. Češnjevo drevo, katerega barve se z letnimi časi spreminjajo, je s svojo lepoto že od nekdaj navdihovalo pesnike: spomladi je deviško belo, poleti žareče rdeče in jeseni nežno zeleno. L'OCCITANE s kolekcijo Češnjev cvet slavi poetično lepoto češnjevih cvetov in njihovo prefinjeno dišavo v prvih dneh pomladi.


L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

Krema za roke "Sveži češnjevi cvetovi"

... v moji najljubši barvni kombinaciji embalaže, ki se prav luštno poda v vsako toaletko. Je nepogrešljiva v službi, na poti in doma. Ravno tako kot lepotilno mleko, je tudi pri kremi za roke karitejevo maslo nepogrešljivo, saj pomaga nahraniti in zaščititi roke. Odkar uporabljam kreme za roke, se je lahko z L'Occitanovo kremo primerjala mogoče le še krema znamke Weleda, ostalo pa je bilo kup enih razočaranj in stran vrženega denarja. Krema pa mi zraven tega, da moje roke nahrani, zaščiti in navlaži, tudi božansko diši.

L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

L'Occitane_www.frenchvanilla.eu

L'Occitane_www.frenchvanilla.eu



Novo kolekcijo "Sveži češnjevi cvetovi" najdete na policah L'Occitaneovih prodajaln in pa seveda tudi v njihovi spletni prodajalni in sicer na sledečih povezavah -> Lepotilno mleko za telo  -> Krema za roke (samo klikni na ime željenega produkta in že si v L'Occitaneovi spletni prodajalni).

Upam, da je tudi tebe nova kolekcija iz L'Occitana tako navdušila kot mene. Vsaj nekaj pomladnega v teh mrzlih, zimskih dneh, ki že malce spominjajo na sibirijo. Če ne drugega, vsaj občutek in vonj ob nanosu teh produktov ostaneta pomladanska.

Comments

  1. Tale kolekcija je krasna. Pravi eye candy <3 Že samo zaradi embalaže bi si privoščila kakšen izdelek, hihi. Čudovite fotke, ravno pravšnje za jutrišnjo grafiko ; P

    xx

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top