My First Beauty Bloggers metting: SummerMBeauty 2016

Pozdravljene punce! :*

Končno sem uspela spisati tole objavo o prekrasnem, fantastičnem, super duper dogodku, kjer smo se srečale Beauty Bloggerke. Moram pa se seveda še tukaj  zahvaliti čudovitim organizatorkam Alexandri, Nini, Sindi in Ajdi, ker jim je ta nepozabni dogodek res uspelo izpeljati fantastično. Še zdaj se sprašujem kako za vraga jim je uspelo, ker je bilo res vloženega ogromno truda in časa. Hvala za res prečudovito zgodbo. Zakon ste punce! <3


Naše super luštne organizatorke v družbi Korija in VIP gostje dogodka :D
Avtor fotografije: Matjaž Malenšek

No, kot ste verjetno opazile že po naslovu, je bil to moj PRVI beauty blogger metting, zato sem bila še toliko bolj excited. Pa tudi živčki so seveda delali na polno. 
Zvečer pred dogodkom sem že razmišljala ... Kaj bom oblekla ? Kako naj se naličim ? Kura brez glave. Petke ali superge ? Oblekca ali hlače ? Močna šminka ? No, potem sem se odločila, da se bom uredila čimbolj udobno in nekomplicirano, zato sem se odločila za superge in hlače, ter šminko v zemeljskem odtenku od Avona - Au Naturale. No pa smo, ready, steady, GO! - Ja, tudi umetne trpalnice sem se odločila nadeti za ta dogodek, pa mi je kasneje bilo kar malo žal... :P

Najprej sem se na kavici v Astorii čisto naključno dobila s čudovito Saro, potem pa so se nama pridružile tudi ostale in počasi smo se odpravile proti LUFT-u, kjer se je ob 15.00 pričel naš SummerMBeauty dogodek. Trema je bila še vedno nenormalna in me je spremljala vse do prihoda, ko sem spoznala tudi Uršo, ki je bila par dni prej tudi gostja na mojem blogu (KLIK) in je lastnica bloga La beauté , s katero sva se pred dogodkom kar veliko pogovarjali preko facebooka in res sem že komaj čakala, da jo spoznam... Tako, spoznala sem se z vsemi, trema je odpeketala in tako se mi je povrnil dar govora :P Ne vem če nisem celo malo preveč govorila :P

Kako se je vse skupaj začelo?

Ob vhodu nas je pozdravila četverica zgoraj omenjenih organizatork in super punc, ki so nas pozdravile z Essence, Catrice in Oriflame izdelki. Vsaka izmed nas pa je prejela tudi čudovito ročno izdelano ogrlico/zapestnico izpod rok Majuške (KLIK), ki izdeluje oz. čara svoj nakit. Prečudovito. Jaz sem to poimenovala kar "moja medalja" oz. pokazatelj da sem nekaj malega res dosegla in da se moj blog razvija v pravo smer...in to v tisto, katero si vsaka izmed nas želi.

Ročno izdelan nakit - Majuška (KLIK)
Avtor fotografije: Jaz

Takole sem se sama razveselila prečudovite ogrlice.
Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)

Šminka, ki smo jo prejele na eventu in sem jo že uspela testirati :D Objavo lahko najdeš tukaj KLIK
Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)




Za pravo pravcato vzdušje pa je poskrbelo tudi polsladko vino rumeni muškat :)
Avtor fotografije: Matjaž Malenšek



Potem ko so nam postregli z zelo okusnim rumenim muškatom, smo prišle v prostor, kjer se je odvijalo tisto najbolj glavno, seveda nismo mogle skriti navdušenja nad vrečkami De Le Roi v katerih so se nahajali njihovi izdelki( krema za obraz, krema za zmanjšanje obsega trebuha in pa anticelulitna krema ), nad luštnim notebookom in sticky notesi iz Babushka Boutiqe. Čudovito kajne ?



Avtor fotografije : Matjaž Malenšek
Program dogodka

Najprej nas je lepo pozdravil vedno nasmejani glasbenik in radio voditelj  Tim Kores - Kori, ki nas je vodil skozi celotni program in nas obenem tudi nasmejal. Res je faca, nimaš kaj :D 
Kaj kmalu nam je predstavil lepotico Sabrino Vidovič iz bloga Many Loves by Sabrina, ki nam je super in enostavno na modelu pokazala senčenje in osvetljevanje obraza oz. Contouring/Higlighting tehniko. 


Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)
Po delavnici je sledila predstavitev sponzorjev. Najprej nam je prijazen gospod iz podjetja Alpstories predstavil revolucionarno novost našega tržišča - Merilnik vlage kože, ki ga enostavno povežemo s telefonsko aplikacijo. Seveda je potem tudi vsaka izmed nas dobila luštkano vrečko z dvema njihovima izdelkoma - 100% organsko marelično olje za za obraz, telo in lase ter Čistilni gel žajbelj in meta, 100% naraven.

Na stojnicah so se nam po predstavitvi Alpstories predstavili tudi še Aroma Herbal, Soraya, Zelišča Cvetka, DC, Herbio, Rosena, Etre Belle in pa Dashbox



Izdelki znamke CD
Avtor Fotografije - Matjaž Malenšek


Katarina Kovačič dipl. biotehnologinja, 100% Naravna Zelišča Cvetka
Avtor fotografije - Matjaž Malenšek

Tudi kozmetika Naravna zelišča Cvetka je poskrbela, da je prav vsaka izmed nas prejela darilce v takšni prikupni vrečici z okraskom sivke v kateri sta se nahajali zeliščna krema Bye- Bye celulit in Poljub sonca. Simpatična imena kajne ?Avtor fotografije: Jaz


Aroma Herbal
Avtor fotografije : Jaz

Joj kako smo bile vse navdušene nad pigmentiranostjo senčk in šmink znamke Etree Belle. Pa še gospod, ki je predstavljal znamko, je bil nadvse zgovoren, prijazen in simpatičen. Smo se kar malo zaklepetali :)
Avtor fotografije : Jaz


Prekrasna stojnica Etree Belle še enkrat :D
Avtor fotografije : Jaz


Čudovite vrečke iz stojnice Rosena v katerih je bil gel za tuširanje, gel za zaščito pred soncem in kolagen za pitje.
Avtor fotografije : Jaz



Po predstavitvi sponzorjev in stojnic je sledila še predstavitev permanentnega make up-a gospe Nives Versa Šorli iz kozmetičnega salona Beauty iz Maribora in pa predstavitev popolnoma novega DashBox-a. Izvedele smo veliko novega ...Sedaj pa gremo na tisti  bolj sproščeni del, druženje, klepet... Pa da ne bom izgubljala besed, si oglejte kar fotografije z pripisi o dogajanju...


Noro vročino smo pregnale s to super osvežilno pijačo, ki jo v LUFT-u imenujejo kar LUFTARCA :)
Avtor fotografije : Jaz(iPhone 6plus)

Zraven tega, da je pijača zelo osvežilna, je tudi ZELO fotogenična :)
Avtor fotografije : Jaz(iPhone 6plus)

Manjkalo seveda ni tudi prigrizkov...
Avtor fotografije : Jaz(iPhone 6plus)


Med vsem programom, so potekale tudi nagradne igre, v katerih sva sodelovali skupaj z Urško in ravno z to fotografijo nama je uspelo dobiti čudovito nagrado. Luštne uhančke, ki jih je izdelala Brlogarka.
Ja, turban sred LUFT-a se je obrestoval :P
Avtor fotografije : Jaz(iPhone 6plus)



V živo si imamo še več za povedati :P
Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)

Debata o Urškinem prečudovitem ovitku za telefon :P
Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)


Urškin supercute ovitek :)
Avtor fotografije : Jaz




Nežo iz RoseTouch Make Up poznam že iz časov moje srednje šole, ampak jo je bilo po večih letih prečudovitooo videt in se podružit z njo :)


Avtor fotografije : Matjaž Malenšek



LUFT ima res najlepšo teraso v mestu, ki ima fenomenalen razgled. Tukaj smo se ravno pripravljale na skupno fotografiranje :)
Avtor fotografije : Matjaž Malenšek

Prečudovit razgled.
Avtor fotografije : Matjaž Malenšek


Selfie tu, selfie tam. Selfie, selfie, selfie. :)
Avtor fotografije : Matjaž Malenšek


Backstage sponzorskih produktov, ki smo jih prejele ob koncu dogodka. Komaj sem prišla iz LUFT-a z ogromno škatlo in verčkami :)
Avtor fotografije: Jani(Ajdin fant)


Selfiejev z Urško(La Beaute) je tisti dan bilo ogromno :P 


Dogodek je res bil ODLIČNO izpeljan. Jaz sem bila naravnost navdušena. Nepozabno doživetje, ki se mi je vtisnilo v srce!  Spoznala sem toliko prečudovitih deklet, s katerimi imamo podobne interese. To je za moje delo, na blogu, več kot super nagrada in ravno zaradi takšnih trenutkov in ljudi, počnem to z največjim veseljem. Včasih je težko, a to je več kot zakon motivacija! 

Hvala vam za nepozabno doživetje! Upam, da se drugo leto ponovno vidimo! :)

Zahvale gredo : Alexandri, NiniSindi in Ajdi ,
ter sponzorjem: 1001dar, 4KidsAndUs, AlpStories
Babushka BoutiqueBrlogarka, Brutus Clothing, 
CD, 
Essence/Catrice, Essentiq, Etre BelleEveret, 
Gurleain, Henkel, Herbio, 
LCDM, Ličila.siLuft, 
Mala Črna Oblekica, Malinca, Many Loves By Sabrina, MediForma, 
Nivea, Nives Versa Šorli, 
Paula's Choice, Rosena, 
Sanolabor, Skin Truth, Soraya, Super Obrok, 
Tim Kores, 
Union(Nula), 
Venera Kozmetika, Vila Vital/Vital Market, 
Zelišča Cvetka, Zisha,
 Fotograf (Matjaž Malenšek), Miša Margan, Glina.si




Comments

  1. Super lepa objavica, jaz sem spet zelo uživala, se sprostila, naklepetala. Punce so se exstra potrudle in nas res tako lepo pocartale z darilci. Večkrat bi morali imeti taka druženja, ampak organizacija je pa nekaj drugega in kapo dol,da so to speljale same.

    ReplyDelete
  2. Ti si bila pa pridna s fotografijami. Jaz sem kar pozabila fotografirat :). Tista Nivea fotka mi je všeč. Si se potrudila še s turbanom v tisti vročini :D. In mislim, da smo bile vse malo živčne na začetku - jaz sem tudi bila prvič na takem večjem srečanju blogerk. :)

    ReplyDelete
  3. waw superca si tole spisala! :) pa seveda hvala za omembo. res te je bilo lepo spoznat :)

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top