Small organizing of Walk-in closet.

A veš tisti stalni nered in navlaka v skritih kotičkih tvojega domovanja, hiše, stanovanja? Ja, točno to.

Ne morem verjeti koliko nepotrebnih stvari in oblačil se lahko nabere v enem letu. In ne morem verjeti, kako lahko takšen nered in navlaka vplivajo na tvoje počutje in produktivnost. Ko se ti kar zamegli pred očmi, vedno, ko greš mimo in pogledaš tja. Ampak enkrat je dovolj! Enkrat se vzameš v roke in si rečeš zakaj v bistvu potrebuješ toliko stvari, ki nevede negativno vplivajo na tvoje življenje.

Zakaj potrebuješ tisoč in eno obleko za tri različne priložnosti? Zakaj potrebuješ sto in en šal, da je tvoj outfit popoln? Zakaj še vedno kopičiš tista oblačila, ki jih nisi oblekla že 5 let? Pa saj za doma so super. Ampak ne! Tudi za doma jih še nikoli nisi imela oblečenih. Vrzi stran. 




Ja, tako sem storila jaz. Garderoba, ki jo imama zraven spalnice, je bila polna takvih in onakvih stvari, v bistvu je kar hitro dobila vzdevek "podstrešje", ker je izgledala ravno tako. Kup krame in neuporabnih stvari.

Omaro sva z dragim imela itak v spalnici, tako, da v garderobo sploh nisva zahajala (razen ko je kdo od naju seveda tja moral odložiti kaj neuporabnega, haha)... bila je le odlagališče za navlako. Čeprav sem se vedno tako navduševala nad temi walk-in ameriškimi garderobami, je preteklo kar en čas, da sem se spravila skupaj in začela razmišljati kako bi lahko vse skupaj bolje organizirala in pospravila, ter se zaradi tega počutila bolje.


Ker sem imela v glavi tisoč in eno sliko, kako bi moralo vse skupaj izgledati pa sem vseeno vedela, da itak finančno ne zmorem trenutno narediti neke oh in sploh drastične spremembe. V garderobo sem vložila malce več kot 70€ za obe strani garderobe, mojo in partnerjevo, ki pa je na spodnjih fotografijah ni. V ceno sta vključeni obe "knjižni" polici iz JYSK-a (obe 50€), stojalo za čevlje iz NKD-ja (6€), kaveljčki za obešanje iz Lidla(3€), škatle in organizatorji 14€) , ter dve dekorativni fotografiji iz Pepcota (2€).

Da ne bom dolgovezila, vam kar pokažem slikice prej/potem... pa presodite sami. Sprememba sicer ni velika, sem pa jaz spet dobre volje. :P 

PREJ




                                                             POTEM








Kako pa imaš ti organizirane svoje stvari? Si bolj hrčkaste narave? Ali imaš rada, da je vsega manj? Pokaži, morda se mi porodi še kakšna ideja, jaz itak vse skupaj vedno nadgrajujem, hehe :P

Za na konec pa še vprašanje ali bi te morda zanimala še objava o mojem ustvarjalnem kotičku, ki krasi del spalnice? 

Lepo se imejte drage moje vanilčice in prijeten teden vam želim. Ciao. <3



Comments

back to top