Nabor darilc za valentinovo

Čez dobra dva tedna se bomo ponovno odeli v rdeče srčke, v trebuhu bomo začutili metuljčke in svojemu dragemu na uho šepnili nekaj lepega, iskrenega... čeprav to storimo vsak dan. Ali pa bi vsaj morali, saj čas nenehno brzi mimo nas in ta dan ni nič drugačen od ostalih. Le še bolj nas spomni na tiste, ki jih ljubimo, zraven pa nam na pladnju ponudi izgovor, da ponovno zavijemo v prodajalne in svojim dragim privoščimo nekaj, kar nas bo spominjalo na naju.

Ker sem sama prejšnja leta pozabila biti izvirna, ker so moje finančne težave bile ogromne in ker sem bila brez dela sem se tokrat odločila, da se pri izbiri darila za svojega fanta maksimalno potrudim, mu podarim nekaj neklišejskega, unikatnega in nekaj kar ga bo za vedno spominjalo na naju. Ker pa seveda o tem ne morem pisati, saj je fant moj redni bralec bloga(jaz pa hočem, da darilce ostane skrivnost), sem se odločila, da vam namesto vas samih poiščem ideje za valentinova darilca. In seveda ne kakršnakoli, vendar takšna "slovenska" izpod rok mladih ustvarjacev.




SWEETSTUFF.SI


Ko se prepletejo domišljija, kreativnost in pravljica – nastane nekaj lepega. Nekaj, česar končni produkt je lahko nekaj izjemno lepega in sladkega.



Spletna trgovinica z personaliziranimi izdelki(grafike, printi, foto kartice, voščilnice...), ki te z Andrejino domišljijo pošljejo v svet pravljic in sladkosti. Andreja se res maksimalno potrudi in ugodi vašim željam. Njeno delo pa bo vaši ljubezni zagotovo ogrelo še tako skrit kotiček srca. Dobre stvari se ne pozabijo. 

Kaj ponuja Sweet Stuff lahko preveriš na njihovem spletišču: http://sweetstuff.si




Lušten print "Ker te ljubim" SweetStuff.si, 10€


CLAY RITUAL IZ GLINA.SI


Naša glinena pravljica se je začela že 60 let nazaj, ko se je naš dedek Miha Avguštin odločil, da bo glina njegovo življenje!


Le kdo ne obožuje gline? Midva z dragim se ob večerih kar pogosto pockrljava z njo, zato z njo res ne moreš zgrešiti. Je naravna. Veganska. Ni testirana na živalih pa še neverjetno zdrava je. Sebi lahko podariš glineno masko, dragi pa stavim, da bi bil navdušen nad glineno dezodorantsko kremo. Sliši se super kajne?

Več izdelkov si lahko ogledaš v njihovi spletni trgovinici: www.glina.si


Clay Ritual maske za obraz, 5,95€ (vir fotografije: sugarloveblog.si)

SVICHKA.SI

Ustvarjajmo skupaj rahločutne trenutke ob soju SVICHK.


O ljubkih svichkah sem enkrat na blogu že pisala (klik za objavo), vendar me še sedaj ne pustijo ravnodušne. Izbrala sem jih za nabor valentinovih darilc, saj se mi zdijo zares romantično darilo. Če pa zraven dragemu nalijete še kozarec šampanjca in ga malce pocrkljate, pa so svichke recept za popoln večer. Svichka je veganska, ni testirana na živalih, narejena je v Prlekiji in je izdelana iz 100% sojinega voska. 

Pri Svichki ponujajo dve različni vrsti sveč. Svichke in ponovno dišeče svichke. 
Kakšna je razlika? "SVICHKE so mladostne, aromatične in izdelane iz sojinega voska. Z vinskimi PONOVNO DIŠEČIMI SVICHKAMI se naštetim dimenzijam pridružuje ponovna uporaba. Nadgrajene in ponovno uporabljene vinske steklenice nosijo zgodbo o identiteti, opojnosti, žlahtni svetlobi, enostavnosti, pristnosti in času. Našem času, ki ga moramo ceniti in doživljati v polnosti. Kakovost življenja se ne meri v količini vina, ki ga popijemo, in ne v številu svečk, ki jih prižgemo. Meri se v polnosti trenutkov, ki jim je bila priča posamezna vinska steklenica. Takrat, ko je bila vino, in zdaj, ko je PONOVNO DIŠEČA SVICHKA."

Ustvarjajmo skupaj rahločutne trenutke ob soju SVICHK.

Svichka, 6€

LUN IZDELKI


Ljubki copatki, torbice in toaletke izdelane po vaših željah. Več si lahko ogledate na njihovi Facebook strani: https://www.facebook.com/izdelkilun/


Ljubki personalizirani copatki (vir fotografije: rosetouchmakeup.blogger.com)

MOJA-MOJA.SI


Filozofija katere se držim je enostavna. Oblačila morajo biti nekaj posebnega, udobna in kvalitetno narejena. Hkrati pa z vsem srcem verjamem, da oblačila niso namenjena izložbam, saj zaživijo šele na ženski s karakterjem. Trudim se, da so cene čimbolj dostopne. Res se trudim. Hkrati pa se zavedam, da moram s tem kar delam tudi preživeti. 


Meni so kot čudovita ideja za darilo v oči padli njihovi emajlirani lončki z odbitimi in luštnimi potiski. S takšnim darilcem res ne moreš zgrešiti. Tako bosta lahko z dragim vsako jutro v stilu pila kavo in si izkazovala ljubezen. Vsak dan.


Lušten komplet emajliranih skodelic zanjo in zanj. 24,99€

Emajliran lonček "Samorogi obstajajo", 14,99€

Emajliran lonček z napisom "Z lune padla", 14,99€

BOX OF LOVE SLOVENIA 


BOX OF LOVE predstavlja nov koncept dostave vrtnic preko nakupa v spletni trgovini, v kateri lahko izberete želeni šopek vrtnic in ga skupaj z vašim sporočilom pošljete vam dragi osebi. Vsak šopek vrtnic je lepo in previdno zapakiran v estetsko oblikovane, minimalistične škatle, ki se kasneje lahko uporabijo za shranjevanje različnih stvari.

Vrtnice. Tipično darilo, ki bi ga lahko privoščili svoji boljši polovici za valentinovo kajne? Vendar so le-te shranjene v prekrasni embalaži, ki jo lahko kasneje uporabite tudi za shranjevanje različnih stvari. Podarjenim vrtnicam pa lahko dodate tudi osebno sporočilo in tako svojemu dragemu poveste svoja najgloblja čustva, ki jih gojite do njega. Luštno kajne?

Različne velikosti, barve in cene vrtnic si lahko ogledate tukaj: http://boxoflove-slovenia.si

Vrtnice Box of Love Slovenia (cene so zelo različne, glede na velikost in barvo vrtnic)

 SWEET-PLANS


V Ljubljani ustanovljena znamka Sweet Plans je najbolj srčkan prostor, kjer se besedici FUNKY & CHIC srečata s planerčki.

Je tvoja boljša polovica razigrana? Nagajiva? Sproščena? A ji tu in tam kakšna informacija uide? Potem ji za boljšo organziranost privošči luštkan funky planerček.

Vse planerje si lahko ogledaš na https://sweet-plans.com

Funky planerčki, 21,90€


Bi morda tudi ti dodala kakšno svojo idejo? Ali izpostavila kakšnega ustvarjalca ali mladega podjetnika? Podpora je neprecenljiva zato #kupujemslovensko.



Comments

  1. Aaaaaa, Moja-moja! Kako so kjut <3 Morem mojemu prišepnit, da letos bi pa lahko praznovala valentinovo, hihi ;)
    Same super ideje, sploh, ker so slovenske! Super zapis=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Midva praznujeva valentinovo že zato, ker imama ravno na ta dan obletnico :P Hehe, tako da ja. Ne škodi, hehe. Šalčke pa ne vem če nebom nabavila :P Hvala <3

      Delete

Post a Comment

back to top