Popular Posts

Makeup Revolution PRO HD Luxe

Toliko časa že prijateljicam in bralkam obljubljam oceno te palete senčil za oči, da pa je sedaj res že čas, da jo delim z vami. Prejela sem jo nekje dva meseca nazaj in od takrat je v moji redni uporabi. Seveda za dneve, ko je moj make up bolj dovršen in poln. Ponavadi, vsakodnevno za v službo uporabim le puder, highlighter, maskaro in vosek za obrvi. Senčke pa uporabljam bolj za večerne priložnosti in vikende. Če želiš izvedeti zakaj mi je paletka prirasla k srcu in kje jo lahko dobiš... Beri dalje. Na koncu objave sem zate pridobila celo kodo za popust, da boš paletko prejela še ceneje. :P 

PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.eu

Kot lahko vidite na fotografiji, je paletka kar velika, nahaja se v plastični embalaži črne barve z visokim sijajem. Pretty much elegant. Kljub svoji velikosti, pa jo zaradi svoje tanke priročnosti spravimo tudi v torbico... in zaradi priročnega ogledalca, ki se skriva v notranjosti je lahko super za na pot. Ampak videz in to... to se itak vidi kajne. Stavim, da moje bralke bolj zanima kaj se nahaja v samem središču, glede na to da mene paletka ni pustila ravnodušne in da me je s svojimi shimmer oz. svetlečimi odtenki, kupila. Ja, ona mene :P

Paleta senčil vsebuje prekrasne tople odtenke, ki se za jesensko vzdušje in vreme spodobijo. Paleta je čudovita mešanica svetlečih in matte odtenkov. Slednjih odtenkov je 7, medtem ko je svetlečih kar 28. Vsega skupaj pa je to 35 luštnih senčk, kar se meni zdi čisto fabulous. 

PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.eu


No, to pa še ni vse, kar mi je padlo v oči. Ko sem namreč poskušala narediti swatch, me je pigmentacija paletke pustila odprtih ust. Zaradi tega bi pričakovala, da se senčke težko zabrisujejo, so pudraste in imaš čez čas nošenja senčko namesto na veki, pod očmi. Ampak hvalabogu temu ni tako. S pigmentacijo se lahko kosa tudi sama obstojnost, odtenki pa se tudi čisto lahko in enostavno zabrisujejo. Naj omenim še luštna in odštekana imena odtenkov, ki jih lahko vidite pripisane v swatchih. In naj me koklja brcne... to je moja prva paletka senčil za oči, ki je sposobna prekriti tudi tattoo. To lahko vidiš tudi pri swatchih saj sem namenoma šla z njimi tudi čez tattoo. Aja... pa ne pozabi na koncu objave na kodo za popust, ki so jo za moje bralke z mano prijazno za to objavo delili iz www.ličila.si.


Makeup Revolution London_PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.eu


Makeup Revolution London_PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.eu


Makeup Revolution London_PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.euMakeup Revolution London_PRO HD_LUXE_www.frenchvnailla.eu


No tako, pa smo prišli do konca objave. Vse, ki ste med objavo švignile mimo tega iz kje paletka je, naj še enkrat povem, da jo lahko dobite na www.ličila.si. Cena palete se meni zdi več kot ugodna, saj za 19,99€ prejmeš kar 35 prečudovitih senčk in če malo skalkuliramo vse skupaj... kje pa dobiš eno samo senčko za 0,57 €? Plus  tega, tako pigmentirano in obstojno? Tako da v razmislek, če kolebate ali bi ali ne bi. Sem pa za vas pri spletni trgovinici uredila tudi promo kodo za popust in boste lahko tokrat do 31.10.2017 dobile paletko z BREZPLAČNO POŠTNINO. Pri naročilu v okence za promo kodo vnesi TINAFSH in tako ti bo poštar kar brezplačno dostavil paketek.


Kako se paletka zdi tebi? Bi jo preizkusila? In katera paletka od Makeup Revolution misliš, da bi me še navdušila? Aja... pa ali bi morda želela videti kakšen pink october makeup ustvarjen z to paletko?

Imejte se lepo, veliko se smejte in uživajte v vsakem trenutku. <3

10 comments

 1. Mene Makeup Revolution senčke še niso prepričale (so mi bila bolj všeč njihova rdečila), ampak tale pa ne zgleda slabo!

  ReplyDelete
 2. V svoji zbirki imam eno Makeup Revolution paletko in sem z njo zelo zadovoljna, zato mi je tale, polna čudovitih odtenkov zelo zanimiva! ❤ (Upam, da tole bere Božiček! :))

  ReplyDelete
 3. Uuu izgleda super! :) Imam tudi eno podobno paletko od Makeup Revolution in sem zelo zadovoljna, je pa res da sem ze izbrala tistih nekaj top senck, ki jih bom najbrz kar hitro porabila :)

  ReplyDelete
 4. Nevertheless, individuals who have not converted yet could possibly be not clear concerning the idea and might be asking yourself exactly what all of the fuss is concerning. feg eyelash serum

  ReplyDelete
 5. On the off chance that you enable your inward beauty to sparkle you will be more joyful and more advantageous, enabling you to accomplish your definitive objective of drawing in the ideal man!Cosmetica

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. In actuality our exceptionally nature as people is beautiful and for some beauty is shown easily while others have to complete a bit to give it a chance to appear. site

  ReplyDelete
 8. Examples of these products are lipstick,angelina jolie beauty products make-up lip gloss and anti-aging cream. These are some of the best products you should take note of for you to attain beauty in any way.

  ReplyDelete
 9. You can recognize the season of notable occasions through Drew Barrymore Skin Cream the fashion articulation of its character.

  ReplyDelete
 10. To the extent it worried about the beautifying agents "hypo" signifies "not exactly", and hypoallergenic implies the item causes a hypersensitive response scarcer than different ones.lash extensions manufacturer

  ReplyDelete

Tina French Vanilla. Powered by Blogger.