Review: Dtangler Miraculous

Ker je bil že skrajni čas, da menjam svojo krtačo za lase, sem bila oh in sploh navdušena ko sem na Salmi našla tale luksuzno elegantni set dveh krtač Dtangler Miraculous :D Set vsebuje dve profesionalni krtači za česanje las brez cukanja, in uničevanja konic. Se sliši preveč lepo, da bi bilo res, kajne ? 

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu



V spletni trgovini Salma je na voljo kar nekaj prekrasnih barv Dtanglerjevih setov, a jaz sem se odločila za tega v metalik vijolični barvi, saj mi je takoj padel v oči. Moji lasje so naravno valoviti in srednje gostote in včasih ponoči, ko spim pridejo k meni zlobni lasni škratje in mi zvozlajo lase, ki jih je zelo težko razčesati. No, vsaj bilo jih je. In ravno zaradi tega razloga sem se odločila oditi na lov za kakšno hudo krtačo. Najprej sem želela Tangle Teezer, a nekako sem se potem odločila za tole  različico. K moji odločitvi pa je pripomogel tudi praktično oblikovan ročaj krtače, ki se lepo prileže roki in omogoča enostavno česanje.

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu

Krtači sta res elegantni, saj se nahajata v čudoviti, luksuzni embalaži. Zahvaljujoč posebej razporejenim ščetinam, ki so različnih dolžin in izdelane iz posebej upogljivega materiala, je česanje las čisto enostavno. 

Zelo mi je všeč, da set vsebuje različico večje in manjše krtače, tako lahko imam eno lepo shranjeno v kopalnici, druga pa potuje naokoli z menoj, saj je zaradi svoje majhnosti primerna tudi za potovanja,  zanjo pa se najde prostor tudi v vsaki torbi. Morda pogrešam le še kakšen pokrovček na manjši krtači, da bi njenim ščetinam med nošenjem v torbici zagotovila večjo varnost. 

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu

Krtačo uporabljam skozi in moram reči, da se obnese super. Moji lasje jo obožujejo, saj se lahko na njo zanesejo tako v suhem, kot mokrem obdobju, saj tudi mokre lase razčeše brez cukanja in trganja. Moji lasje pa so po njeni uporabi bolj znosni in ukrotljivi. Torej, approved :D 

Da pa ne pozabim omeniti, sem pred časom nekaj podobnega vendar no - name, naročila na Ebayu, tudi za kar smešno ceno in se je temu primerno tudi obneslo. Učinka nobenega in mučenje z česanjem in cukanjem... Da ne omenjam, kako trde ščetine je imela :P 

Kje lahko najdem Dtangler Miracuolous set ? 

Jaz sem ga naročila v spletni trgovini na http://www.salma.si/dtangler/ za ceno 10,90€. 

Je kateri ta Dtangler krtača všeč ? Imaš morda izkušnje z tovrstnimi krtačami ? Deli z menoj, vsakega odzivčka sem vesela :)

Dtangler_Miraculous_www.frenchvanilla.eu


Comments

  1. Jaz ne morem brez teh krtač,super somi.Očistim si jo kar s staro zobno ščetko, čez čas,koje umazana. Mene nič ne cuka, ne trga las in celo mokre siupam počesati:),kar prej niti nisem.P.s tvoj novi logo bloga mi je zelooo všečč:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res so zakooon ja! :D Ooo, super ideja za čiščenje :D

      Hvala :**

      Delete

Post a Comment

back to top