Nadomestni fant, ki ti priskoči na pomoč, ko pride na obisk tečna teta iz Krvavca

Pozdravljene drage moje! Tokrat vam bom v objavi predstavila mojega novega zelo ustrežljivega fanta, fanta ki se ne zna pritoževati, fanta, ki te zna presenetiti in fanta, ki pozvoni na vrata točno takrat ko ga najbolj potrebuješ in te pride rešiti pred tisto tečno teto iz Krvavca, ki vsaki mesec pride nepovabljena na obisk, haha.  
No, šalo na stran... tale naš super "fant" je v resnici ena taka čudovita "škatlica" oziroma mesečna storitev, katere ideja se je rodila na zelniku zelo znane slovenske vlogerke Tjaše Deu in njenega fanta. Hooray for that!

MeTime_www.frenchvanilla.eu


Danes bomo torej govorili o MeTime škatlici, ki nam bo vsaki mesec, vsaj tri dni pred menstruacijo olajšala to tečno obdobje. Tempo življenja je vedno hitrejši in ni vrag, da ti kdaj ne uide nakup vseh higienskih potrebščin za tvoje mesečno perilo. Meni se je namreč to zgodilo že kar nekajkrat in potem sem kot kura brez glave letala po stanovanju in iskala morda še kakšen "pozabljen" tampon. Če sreča ni bila na moji strani, pa sem morala seveda odvihrat v trgovino, če seveda ni bilo sredi noči :P

MeTime pa ne poskrbi samo za higienske potrebščine, ki jih v obdobju menstruacije potrebujemo, ampak nas tudi malce potolaži s kakšnim prigrizkom in presenečenjem, ter nas malo pocarta. Sama namreč znam v obdobju mesečnega perila biti prav jokava, cmerava, tečna, razdražljiva, napihnjena... in takrat je najboljše, da bežiš, kolikor te noge nesejo :P (spomnim se, ko sva z dragim šla kupovati koš za smeti, za naše novo stanovanje, in damn, kdo od normalnih ljudi se na parkirišču zjoka zaradi tega ker ne najde primernega koša za ločevanje v prvih dveh trgovinah ? Se je za vprašat a ne ? :P ) No, saj znam biti še kar znosna drugače...:P

MeTime_www.frenchvanilla.eu

Kaj pravijo pri MeTime ?

Ponujamo ti storitev mesečne dostave tamponov in vložkov. Sodelujemo z vsemi večjimi proizvajalci tamponov in vložkov, ki so na voljo v naših trgovinah. Z našo pomočjo skrbi, da bi v ključnem trenutku ostala brez vložkov ni več. Ker v času menstruacije RES ne rabimo dodatnih zapletov, kajne?  

Ker se zavedamo, da lahko po vložke pošlješ svojega fanta brezplačno, smo ti v pakete dodali še nekaj dodatkov, ki ti bodo olajšali čas menstruacije. Ti se bodo med paketi razlikovali, lahko pa ti obljubimo, da boš vedno prejela nekaj ČOKOLADNEGA ;)

Več pa si lahko seveda prebereš tukaj -> http://metime.si

MeTime_www.frenchvanilla.eu

Ob odprtju škatlice te na zgornji strani čaka čudovit opis vsega, kar se v škatlici nahaja.



Kaj sem prejela v poletni MeTime škatlici ?

Ker lahko izbiraš kakšne tampone in vložke želiš (znamki Jasmin in Always) sem se sama odločila za znamko Jasmin, in sicer za : 

10 tamponov Jasmin v normalni velikosti
5 nočnih podaljšanih vložkov Jasmin super sensitive
5 ščitnikov perila Jasmin in
5 jasmin tamponov v velikosti Super Plus

Za razvajanje in sladkanje pa sem prejela  zelo okusen domači jabolčni čips in naravno pridelanih slovenskih jabolk(foodko.si), namesto čokolade(ki bi se lahko v poletnih dneh v škatlici stopila) pa slastne mentolove bonbončke z limono in medom. Poskrbeli pa so tudi za naše potenje v vročih dneh in zraven priložili majhen priročen deodorant, ki je čisto super in ga lahko brez problema skupaj v družbi z kakšnim tamponom ali vložkom, spraviš v torbico. Seveda pa niso pozabili tudi na sprostitev...posebej v ta namen so priložili FUL NORO DIŠEČE čajne svečke z vonjem ananasa in ingverja(jooooj kako je dišalo iz škatle, že preden sem jo odprla), da pa je sprostitev res tista prava, niso pozabili niti na masko za obraz in tudi ne na čaj! In to čisto pravi angleški jutranji čaj. Sama obožujem čaje, zato sem ga bila zelo zelo vesela. O, pa da ne pozabim še na dve elastiki oz. gumici za lase, ki le-teh ne lomita. Jaz ju že veselo uporabljam... pa seveda vedno pridejo prav, ker jih skozi nekje izgubim. Nikoli jih ni preveč :D


MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

MeTime_www.frenchvanilla.eu

Katere storitve nudijo pri MeTime, in koliko posamezna storitev stane?

Izbiraš lahko med TREMI oz. sedaj kar ŠTIRIMI različnimi paketi:

NADOMESTNI FANT (7,90 €), ki ti prinese samo tampone/vložke in kakšno malenkost, PREMIUM (13,90 €), v katerem dobiš še vsaj 4 dodatke poleg tamponov in vložkov ter ULTIMATE(16,90 €), ki je enak premium paketu - razlika je le, da lahko izbereš do 40 tamponov/vložkov.
Poskrbljeno pa je tudi za tiste ki namesto vložkov in tamponov uporabljate menstrualne skodelice ali pa si želite samo daril, za vas pa je primeren tako paket:
SAMO DARILA za 11,90 € na mesec.

Seveda vam ni potrebno skleniti naročnine, škatlico lahko naročite tudi za vsak mesec posebej, a naročnina vam prinese dodatne popuste.

Za vas drage moje bralke, pa imam tudi kodo za popust, s katero lahko svoji škatlici oz. naročnini, ob koncu obrazca za naročilo, znižaš ceno za 10%. Koda: French Vanilla

Pa ti ? Imaš morda izkušnje z MeTime škatlico ? Kako se ti zdi ? 


Poljubčki vsem :*



Comments

  1. Waw, vsebina te škatlice mi je nekoliko bolj všečna od vsebine prejšnjih. Precej zanimivo, bi se pa najbolj razveselila čajev, maske (ki zgleda zelo mamljiva) ter bombončkov, super bi bila tudi čokolada!xx

    ReplyDelete
  2. Meni je to ful zanimiva podjetniška ideja in ji ploskam:)

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top