Golden Autumn StyleWe Wishlist

Ker tu in tam paše kakšna wishlista, sem se tokrat odločila, da si jo pripravim za malo večji budget in z modnimi dizajnerskimi kreacijami iz spletne trgovine StyleWe.com. 

StyleWe je online modna nakupovalna platforma, na kateri se predstavljajo neodvisni modni oblikovalci. Sami pravijo, da se zavezujejo k originalnosti, visoki kvaliteti in ekskluzivnim modnim produktom, ki jih lahko ponudijo svojim strankam.

 S sodelovanjem z vrhunskimi modnimi oblikovalci iz celega sveta v kombinaciji z visoko kakovostno proizvodnjo in digitalnim trženjem, spremenijo vsake sanje modnega oblikovalca, v resničnost. 


StyleWe spletna trgovina bolj kot samo k nakupovanju, stremi k povezovanju skupnosti strank in oblikovalcev. Skupnost namreč omogoča komunikacijo, izmenjavo zamisli in poznanstev. To pa ni le zagotovilo da oblikovalec dobi takojšnjo povratno informacijo za lansiranje in koncept novih izdelkov, vendar stranki omogoča tudi, da z njimi deli svoje izkušnje in modne sanje. 

Oblikovalci, združeni v StyleWe nam ponujajo veliko različnih modnih in unikatnih stilov, platforma pa jim omogoča, da rastejo in se razvijajo v svoje lastne blagovne znamke, ki so dostopne tudi nam, navadnim smrtnikom. Menijo namreč tudi, da dizajnerska oblačila, ne bi smela biti samo za slavne in bogate, oni jih želijo približati prav vsem. 

Sama sem njihovo trgovinico z veseljem pregledala in moram reči, da mi je v oči padlo kar nekaj kosov, ki bi jih takoj oblekla. 

Tokrat so na moji wishlisti pristali čudoviti casual jesenski modni kosi za vsak dan. Izbrala sem lepe in enostavne črne skinny hlače, torbico v zlati barvi, sivi plašč in pulover v katerega sem se dobesedno zaljubila! Meni je zares zares zares prečudovit in že resno razmišljam o nakupu. Joj, samo poglej ga! Topshit :D 




No, ker pa sem zadnji mesec tudi zelo športno aktivna (razlog zakaj me zjutraj pogrešate na facebooku) sem se odločila, da naredim tudi wishlisto oz. listo želja za športna oblačila, ki jih prav tako najdete na StyleWe. Tako sem se odločila za prekrasen nevsakdanji športni modrček z napisom Fitness Guru, jopico s sivim gradientom in majico ter hlače z istim motivom oz. potiskom. Mogoče bi to celo lahko izkoristila kot za motivacijo pri treningih, saj so mi oblačila zelo všeč. 
in na Twitterju: https://twitter.com/stylewe

Comments

  1. O waw, same super stvari <3 Bi jih takoj imela, hihi. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama so tak ponavadi iste stvari všeč :P podobn okus :D

      Delete
  2. Zlata torbica je super. :) Meni so poslali eno v baby blue barvi in sem res navdušena nad njo, super kvaliteta. :)
    j. ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je tudi fuuul všeč.. Si že predstavljam kako bi pasala zraven tiste moje hude zlate šminke :P hiih. Reees ? Zakoooon :D

      Delete
  3. I love the bag it looks absolutely gorgeous and that coat looks beautiful too! X

    ReplyDelete
  4. Tale siv plašč izgleda res lep in popoln za zimo. Stran zgleda res super in všeč mi je njen koncept. Super post.

    Leja

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top