False lashes: Eylure Kimberley N.118

Pozdravljene drage moje Vanilce, upam, da vaš dan poteka kar se da sproščeno, kljub slabemu vremenu in temu, da je seveda ponedeljek, začetek delavnika in bojda najbolj nepriljubljen dan v tednu . No jaz pa mislim, da je zdaj pa res že čas, da začnem z testiranjem nekaterih izdelkov, ki smo jih lepotne blogerke prejele na blogerskem meetingu SummerMBeauty(KLIK) - vsi vemo, da jih ni bilo malo, in da ste oz. boste imele nekaj od tega tudi moje bralke kajne ? :P 

Za to objavo sem za testiranje izbrala umetne trepalnice znamke Eylure iz, meni najljubše, slovenske spletne trgovinice www.ličila.si, ki je bila tudi ena izmed mnogih sponzorjev zgoraj omenjenega dogodka.


Ličila.si_Eylure_KimberlejNo118_www.frenchvanilla.eu


Moram priznati, da moja tehnika nanašanja umetnih trepalnic ravno ne blesti, še vedno sem precej "šlampasta" in nerodna...  Prvič sem umetne trepalnice uspela nositi ravno na SummerMBeauty dogodku, pa tudi takrat je vse skupaj šlo v maloro, saj se mi je leva trepka na eni strani odlepila, celo večkrat... lepilo pa potem več ni prijelo.:D Moj strah pred nošenjem falsiejev je torej bil upravičen. No, kasneje sem jih šla v toaleto odstranit(zasačila me je tudi gospodična iz strežbe, sva se samo smejali)in na srečo sem v torbici posedovala maskaro, ki me je potem rešila pred njimi.. Se spomnite punce, kako sem tečnarila ? :P Hjoj. Potem sem itak na to prigodo čisto pozabila... potem doma pa sem  med celo goro kozmetike naletela na te prelepe Eylure umetne trepke model "Kimberley No.118", ki so me spet popeljale nazaj do prigode :P Ravno zaradi tega sem se potem odločila,da nad umetnimi trepalnicami še ne bom obupala...

Eylure umetne trepalnice - Kimberley N.118

Znamka Eylure ima sedež v Veliki Britaniji in je svetovno znana po svojih linijah umetnih trepalnic. Pri njih lahko najdete umetne trepalnice naravnega videza, pa tudi tiste bolj vpadljive, glamurozne in za posebne priložnosti. Med tem nudijo tudi različne izdelke za popolno in naravno lepoto obrvi. 

Trepalnice se nahajajo v lepo zasnovani embalaži, ki je privlačna za oko. Zraven trepalnic prejmemo tudi lepilo, ki pa zame ne učinkuje tako kot bi moralo, zato ga bom verjetno dokupila. Mi morda predlagaš ti, kakšno preverjeno iz tvojih izkušenj ? Mnenje bi mi prišo zelo prav.

Ko trepalnice vzamemo iz sekundarne embalaže, vidimo, da so lepo pripete na bel "podstavek" in priporočljivo je, da jih po vsaki uporabi namestimo tja nazaj, da ne izgubijo svoje oblike. 

Ličila.si_Eylure_KimberlejNo118_www.frenchvanilla.eu

Model trepalnic Kimberley mi je zelo všeč in mi deluje zelo naravno, ravno prav poudari obliko mojih oči, jim vlije malo življenja in odpre pogled. So mi pa trepalnice na vekah delovale kar malce težke... A to najverjetneje zato, ker jih nisem navajena nositi in se mi podobno zgodi včasih tudi pri kakšni poceni maskari, če je nanesem več slojev. Eylure trepalnice drugače veljajo za ultra lahke in nosljive, vsaj kolkor sem zasledila na spletu in pri drugih blogerkah. Seveda pa bi vsekakor zraven modela Kimberley želela preizkusiti še druge. Trenutno so mi v oči najbolj padli modeli "Enchanted - Grace",  "Naturals N.033 (adh)" in pa "Texture N.117 (adh)".  Katere pa so najbolj všeč tebi ? 




Kje pa jih lahko dobim, če me slučajno zamikajo ? 

Trenutno sem jih sama po zelo ugodni ceni 7,95€ zasledila le tukaj - > KLIK



Ličila.si_Eylure_KimberlejNo118_www.frenchvanilla.eu



Kako se ti zdijo ? Si jih že preizkusila ? Kakšne so tvoje izkušnje ? Vesela bom vsakega komentarja.

Če pa želiš biti na tekočem z vsem dogajanjem, mi ne pozabi slediti na Facebooku, Instagramu in Bloglovin'u.

Poljubčki pozdravčki :* In lep ponedeljek vam želim še naprej ! 

Comments

  1. Čudovite so! Ne bi rekla, da so umetne. 😍 :)

    ReplyDelete
  2. Wow <3 Čudovite trepalnice in zelo lepo ti pristajajo. Sama sem dobila od Eylure, ampak me niso najbolj prepričale. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ♡ Kaj je pa tebe pri njih zmotilo, da te niso prepričale ?

      Delete
  3. Izgledajo čudovite. Sama tudi bolj redko nosim umetne treplanice, ker sem prav tako slabo usposobljena za nanašanje. Najraje imam še kakšne individualne šopke, ki nikoli ne odpadejo :D. Te so mi všeč po obliki, ker so malo winged out. Tebi res lepo pašejo ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanašanje je res groza ja :D Ampak bi ga rada spilila, ker mi izgledajo kr všečno :D Se strinjam ja :D
      Hvala ♡

      Delete

Post a Comment

back to top