I'm blue da ba dee da ba daa - Oriflame The One



I'm blue da ba dee da ba daa..Se spomnite tega komada od Eiffel 65 ? Jaaa, kdo se ga pa ne :P No, in tako bo danes obarvana moja objavica o Oriflameovih izdelkih The One... čisto po morsko, plavo, mornarsko. O njihovih izdelkih sem pisala že v teh objavah - Klik(tekoče šminke) in Klik(lak za nohte)

Od Oriflame-a sem v testiranje prejela dva luštna lakca in pa senčilo za oči v stiku, vse troje znamke The One.






The ONE dolgo obstojen lak za nohte
" z visoko prekrivnostjo je sedaj na voljo v odtenkih, ki so jih navdihnili poletni trendi. V omejeni izdaji. Z Expert Gel tehnologijo za enakomerno prekrivnost in barvo, ki je odporna na krušenje in ne zbledi. Širok čopič za enostaven in natančen nanos."

Lakca sem prejela v dveh niansah oz. odtenkih, in sicer Mystic Aqua in pa Blue Azur. Drugače nisem ravno ljubiteljica plavkastih odtenkov, ampak Mystic aqua je res zelo lušten. 
Zdi pa se mi da tale Expert Gel tehnologija nima ravno nekega učinka, saj se lakec v odtenku Blue Azur nanaša zelo neenakomerno pa tudi prekrivnost je nekje srednja, zato je lakec potrebno nanesti najmanj dvakrat, da vidimo res tisti pravi odtenek. Ampak mene to nekako ne moti, saj sem tega že navajena. Medtem je pri odtenku Mystic Aqua prekrivnost večja in nanos res bolj enakomeren, čeprav sama kljub prekrivnosti lakec nanesem dvakrat, vedno, kakršnegakoli :) . Sta pa lakca resnično odporna na krušenje in prav tako ne bledita, tako kot pravijo tudi pri Oriflame-u.




The ONE Colour Unlimited senčilo v stiku

"Raznoliko, dolgo obstojno* in vodoodporno* senčilo veke, ki se zoperstavlja vsem elementom. Stik, enostaven za uporabo, primeren za obrobo ali senčenje oči. Masleno mehka tekstura, ki lepo razmaže in hitro posuši ter ohrani intenziven odtenek do 24 ur*."

Nad senčilom sem dejansko ostala odprtih ust. Perfektna pigmentacija, res presenetljiva mazljivost in čudovita tekstura. Vse skupaj združeno v enem izdelku, ki je kljub modri barvi postal moj favorit. Uporaba je čisto enostavna, senčenje pa prav tako. Sama sem uporabila čopič in se linije res lepo razmažejo in zabrišejo. Tako sem ustvarila tale enostaven, malce drzen make up look in senčilo uporabila tudi za ustnice :) Pa se obnese prav super. V kotičkih očesa in v sredini ustnic, sem uporabila highlighter in ga zabrisala...vse skupaj je v kombinaciji z Oriflameovim senčilom res izpadlo čudovito. Dosegla sem ravno takšen gradient kot sem ga želela. Iz svetle v temno. Sicer sem bila vedno mnenja, da na moje čokoladne oči, modri odtenki res ne sedejo, ampak tega bi se pa znala še navaditi,.






Punce, je katera že preizkusila kaj iz Oriflameove The One linije ? Morda celo isti izdelek ? Kako ste bile zadovoljne ? 

Jaz vam želim prečudovito nadaljevanje tedna, tiste ki pa ste že na morskem oddihu pa vam želim, da izkoristite in se naužijete vsega maximalno. Koš poljubčkov za vse ;**



Comments

  1. Waaa, modra! Obožujem jo! In še pristaja ti odlično. xx

    ReplyDelete
  2. Jaz ravno testiram to senčilo, sicer v drugem odtenku, ampak sem enako navdušena :) Res je TOP in tako enostaven za uporabo :)

    http://thebeautyofthebutterfly.blogspot.si/

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top