Bosih nog naokrog

Drage moje! Lepo pozdravljene ponovno na mojem blogu, na katerem se je zadnji mesec zaradi vseh ostalih obveznosti dogajalo bolj malo... No, bo pa zato sedaj slajše :D Novo okolje, več motivacije in ustvarjalnosti.

Danes sem za vas pripravila revolucionarno, za nekatere čudno in hkrati bizarno objavo. Predstavila vam bom novost na našem trgu, ki me je resnično popeljala nazaj v otroštvo in vzbudila prelepe, nostalgične občutke, ko smo še vsepovsod okoli najraje tekali bosi. Sama se spomnim, da sem bila najsrečnejša, ko sem svoje takrat male nogice osvobodila čevljev in jih prepustila krasnemu občutku, ki me je spreletel ob stiku bosih nog z mehko, nežno travo....

No, se vam že sanja o čem govorim ? JA! O KUSA japonkah iz umetne trave, ki ti dajo tisti občutek iz otroštva - "bosih nog naokrog".

KUSA_japonke_FrenchVanilla_www.frenchvanilla.eu




Kaj o japonkah pravijo pri KUSA?

Japonke KUSA so se rodile konec leta 2011 v Avstraliji in so izdelane iz umetne trave, ki je zelo naravnega videza. Japonke so izdelane iz vzdržljivega Syn-Turf materiala. Japonke zagotavljajo udobje vaših nog, saj se zaradi oblikovanih inovativnih vložkov oblikujejo v loku vašega stopala in vam tako omogočajo občutek, kako bosi hodite naokrog. Trakovi japonk so narejeni iz gladke plastike, podplat pa je penasto trpežen. KUSA vam ponuja šest modelov japonk, in sicer v črni barvi, modri, oranžni, rumeni, roza in zeleni s prozornimi traki ter rožico med prsti. Vse japonke so izdelane iz enakih materialov.

KUSA_japonke_FrenchVanilla_www.frenchvanilla.eu

KUSA_japonke_FrenchVanilla_www.frenchvanilla.eu

KUSA_japonke_FrenchVanilla_www.frenchvanilla.eu

KUSA_japonke_FrenchVanilla_www.frenchvanilla.eu

Moje mnenje..

Preden sem jih dobila, jih je moj dragi zasledil na facebooku in zdele so se mu blazno zanimive, vpadljive in bizarne.Celo naročiti jih je hotel, pa sem rekla "jooooj no, kaj boš s tem, to ja čudno izgleda, te bodo ljudje nonstop gledali, ko jih boš nosil"...A veste tisti pregovor"zarečenega kruha se največ poje?"Hja...Pa je potem minilo nekaj časa in sem na njih naletela tudi sama...Začeli so me zanimati in bolj kot sem brala, da je občutek resnično tak, kot da hodiš bos po travi, bolj me je imelo da bi probala...Zato sem se tokrat sama odločila kontaktirati podjetje, saj sem obenem želela biti tudi prva beauty blogerka, ki bi jih preizkusila :P 

Najprej mi ni šlo v glavo, kako ti lahko SINTETIČNA UMETNA TRAVA, da takšen občutek, ker je pač SINTETIČA in priznam, da sem bila zelo skeptična, ko sem jih prejela. Ampak... vse to se je spremenilo v naslednjih parih sekundah, ko sem si jih obula. Prav zares ne znam opisati tega občutka, ko si jih natakneš gor. Sem jih pol kar obuvala in sezuvala, ker mi je ta občuteeeeek tako nor! Čeprav na videz izgledajo zelo masivno in trdo, je občutek mehkobe zaradi trave neizmeren in fantastičen. In ne, ne pretiravam niti malo. Imam občutek, da bi lahko z njimi šla celo na Triglav, tako so prijetne, mehke in udobne. Najbolj pa me je presenetilo to, da kljub temu, da je trava na japonkah sintetična se v noge sploh ne potiš, tudi v največji vročini ne. 

Sama bi takšne japonke najbolj priporočala  ljudem, ki imajo težave s ploskim stopalom pa nimajo prav velikih možnosti, da bi lahko hodili bosi naokoli. 

Same japonke so po mojem mnenju izdelane zelo kvalitetno, izgledajo morda res smešno, bizarno in ujamejo prenekatere poglede, a kljub temu mislim, da so vredne nošenja, še posebej če prisegate na udobje. Sama jih obujem za kakšno pijačko, sprehod... Super je ko lahko hodiš po cesti, mivki, kamenjih, makadamu, zemlji...A vedno imaš pod sabo travo in ta super občutek :)

Kje si jih lahko pogledam ? In morda celo naročim?

Japonke KUSA imajo prav svojo pravo, pravcato SPLETNO TRGOVINICO, in to celo pri nas v Mariboru. Najdeš pa jo na tem linku -> http://kusashoes.eu/japonke-kusa-shoes  
Cena vseh modelov japonk pa je ne glede na barvo in model ista. Japonke stanejo le 34,90 €, kar odtehta tisti super občutek in udobje.










Comments

  1. Haha zadnjič ravno sem zasledila te japonke in se mi zdijo res smešne :D. Na srečo imam možnost veliko hodit po travi, drugače bi si jih čez čas tudi jaz verjetno želela omisliti, haha.
    J. ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz imam možnost hoditi bosa, ampak imam z čebeljimi piki, steklom... ostalimi žužki, slabe izkušnje in več ne maram kar tako hodit bosa, te japonke so pa super rešitev za tale moj problemček :) So pa res smešne ja :P hehe

      Delete

Post a Comment

back to top