ZYMZO Box - Date perfumes before marrying them!

Pozdravljene drage moje Vanilčice :) Ker je logično in splošno znano, da rade vse prav lepo dišimo, vam bom tokrat predstavila škatlico, ki je na naše tržišče prišla pred kratkim in je slovenskega porekla v njej pa se tokrat namesto dekorativne in raznorazne kozmetike, skrivajo parfumčki. To je prvi pri nas, ZYMZO BOX.

"Date perfumes before marrying them!"





Kako ZYMZO Box deluje ?  

Čisto enostavno. To je podobno, kot če si naročena na kakšno revijo, ki jo prejemaš mesečno. Škatlico z 1, 2 ali 3 parfumi - odvisno od izbire paketa ki si ga zbereš, ti poštar vsaki mesec prinese naravnost k tebi na dom. Prav tako so pri Zymzo-tu poskrbeli tako za ženske kot tudi za naše moške, saj so na voljo tudi paketi parfumov za moške, ki so res lepo pakirani in meni kričijo po super darilu za prijatelja, fanta ali znanca. 


Kaj pravijo pri ZYMZO ?

Spoznavajte nove, različne premium svetovne dišave vsak mesec in se nato odločite za svoje najljubše, kot vam ustreza! Menjali jih boste lahko tudi glede na letni čas in del dneva. In še to: nikoli več vam ne bo potrebno kupovati parfumov, Zymzo box THE TRIPLE X bo dovolj za ves mesec, vse do naslednjega paketa, ob tem pa boste mesečno spoznali kar tri nove premium dišave! Če pa ste večji potrošnik parfumov ali vam je posamezni Zymzo premium parfum tako zelo všeč, si ga boste kmalu lahko v našem Zymzo shopu naročili po odlični ceni, glede na vašo zvestobo. Pozor: člani, ki so z nami vsaj 4,6 ali 12 mesecev, prejemajo 100 ml parfume po svoji želji tudi do 80% ceneje! 

Premium parfumi Zymzo so nadgrajene recepture SVETOVNIH DIŠAV.







Kaj pa pravim jaz  ?

Sama sem prejela seveda ženske parfumčke, in to kar tisti paket z TREMI :) . Škatlico sem komaj pričakovala, saj sta mi ideja in koncept zelo zelo všeč, in mislim, da bi se lahko obnesla. Kombinacija črne in pink barve je namreč balzam za moje oči. Škatlica dobi torej en velik plus kar se tiče estetskega videza in same škatlice ter videza parfumov. Zunanja embalaža mi deluje kar kvalitetno in priročno. Notranja embalaža parfumov pa mi je najprej delovala plastično, no saj delno je, a le pršilo in pokrovček. Spodnji del je namreč steklen, črne barve, ki ga krasijo napisi z imeni parfumov in se meni zdijo kar simpatični. 



Sama sem prejela vonje z imeni Pearl, Love in  Zymzo. Moje mnenje glede o vonjih parfumov je pač laično, oz, amatersko :) Rada pa imam bolj nežne, sladkaste in rožaste vonje. Tile parfumi imajo prvi par sekund zelo močan vonj, sem bila kar malo šokirana, ampak kmalu preidejo v tisti pravi vonj, ki potem ostane na nas. Glede obstojnosti, lahko rečem da je zadovoljiva(zvečer sem ga za testiranje uporabila na majici, pa mi je zjutraj še kar malce dišala), meni se namreč ni težko pošpricat 2-3 krat na dan, ker zelo rada dišim, tudi sama sebi :) 

Pearl - Dišava je takšna poletna, nežna, asocira me na rože in mi da s samim vonjem občutek, kot da sem ravno prišla izpod tuša. Ne diši mi ceneno, in vonj mi je nekako blizu, zelo znan.

Love - Ta parfum me je odkrito, najprej spomnil na bolnišnico, ampak vonj po parih sekundah postane tisti pravi :) Diši malo močneje od zgoraj omenjenega. Moj dragi je pripomnil, da je ful sladki, ampak meni se ne zdi :P

Zymzo - Vonj se mi zdi živahen, cvetličen in prijeten. Mislim, da mi je od vseh treh najbolj všeč :) In se je glede obstojnosti obnesel celo malce boljše kot ostala dva. 

Joj... zdaj počasi več nič  ne bom vonjala, ker jih vonjam že predolgo. Nosnice mi niso prav nič hvaležne  :)



Note ki so v parfumih vam zaenkrat ne morem napisati, saj Zymzo še do septembra aktivno spreminja spletno stran in jo izboljšuje. Upam, da nam bo potem na voljo več informacij. 

Zraven v embalaži pa prejmemo tudi listek z zahvalo za naročilo, na katerem pa so napisane tudi sestavine, ki se od parfuma do parfuma razlikujejo. Parfumi so po certifikatih kakovosti CE, in niso testirani na živalih.

V prvih Zymzo paketkih, ki so bili odposlani imajo nekateri parfmučki  težave z pumpicami, saj le ta zaskoči in jo je potrebno izvleči. Tako smo lahko izvedeli v vlogu od blogerke CherryColors. Teh težav sicer pri meni še ni zaznati, je pa bila težava v tem da je pri strani embalaže parfumčka le-ta puščala, a pri Zymzotu ti nemudoma pošljejo nov parfumček, če jim sporočiš kaj je bilo narobe.

Kot sem že rekla sta mi sama ideja in koncept zelo všeč, komaj čakam, da vse gre bolj v pogon in da septembra odprejo tudi trgovinico, kjer bo možno naročiti tudi full size parfumčke. Sama bom zaenkrat z naročnino še malce počakala, da vidim kako bodo vse skupaj uredili. Potem pa dvomim, da se bom lahko uprla :) 


Kolikšna je cena paketov naročnine na ZYMZO Box ?

Na voljo imamo kar tri pakete, in sicer :

- The Humble One
Vsebuje EN parfum, 2,2ml
Cena : 4,95 € eurov /mesečno

- The Shy Duet
Vsebuje DVA parfuma, vsakega po 2,2ml
Cena: 7,95 €/mesečno

- The Triple X
Vsebuje TRI parfume, vsakega po 2,2ml
Cena: 9,95 €/mesečno

Imajo pa trenutno tudi akcijo, kjer prvi ZYMZO Box ob sklenitvi naročnine, dobiš BREZPLAČNO. Poštnina pri njih je pa itak brezplačna po vsem svetu :) Če pa ti zadeva slučajno ne odgovarja, pa lahko naročnino tudi enostavno prekineš. Čist simpl :D

Zymzo škatlico lahko naročiš tukaj KLIK in parfumčke preizkusiš tudi sama.

Pa ti, že poznaš to novost na našem trgu ? Kako ti je všeč ? Bi jo želela preizkusiti ? :)



Comments

back to top