Visett: Haar-Stop Review

Najprej vam, drage moje Vanilce, izrekam dobrodošlico v poletje, ko nas bodo spet skoraj vsako jutro po obrazu pobožali topli sončni žarki. Meni osebno, najljubši letni čas, v katerem neizmerno uživam in ga izkoristim kolikor se le da :) Ker pa z poletjem večinoma vse punce tudi "odvržemo kožuhe", se nisem mogla upreti sodelovanju s spletno trgovinico METROSHOP.

Tokrat sem za vas preizkusila Visettovo negovalno peno za zaviranje rasti dlak "HAAR-STOP". Sama sem namreč že kar nekaj let zvesta britvicam in seveda se ne morem braniti izdelka, ki mi obljublja, da bom po britvici posegala kar 75 % manj :). Ja, teh 75% me je dobesedno kupilo( poleg vonja vanilije seveda, po katerem pena diši ), saj zveni dokaj realno in dosti bolj prepričljivo kot 100 ali pa 99%  kajne?

Visett_Haar-Stop_www.frenchvanilla.eu




Kaj pravijo pri Metroshopu?

HAAR-STOP negovalna pena za zaviranje rasti dlak ob redni vsakodnevni uporabi do 75 % upočasni rast dlak na telesu in obrazu, zahvaljujoč aktivni učinkovini rastlinskega izvora, poleg tega pa vam kožo prijetno navlaži in neguje.

Haar Stop je dermatološko testiran v podjetju Dermatest® z oceno ZELO DOBRO in je primeren za vse vrste dlačic in kože.


Kako HAAR - STOP deluje?

Aktivna učinkovina rastlinskega izvlečka (Gymnema Silvestre) prepreči delitev celic v dlačnem mešičku in tako zmanjša hitrost keratinizacije celic, ki dlako sestavljajo, ali drugače, rastlinski izvleček dlačici da »lažno« informacijo, da telo nima zadostnih potrebnih hranil, zato le te preidejo v stanje dremeža, zaspijo. Ker je učinkovina rastlinski izvleček se iz telesa izloči vsakih 24-48 ur, zato moramo za polni učinek visett Haar-Stop nanašati vsak dan. Po vsakem nanosu bo vaša koža izredno voljna in mehka. Pena je primerna tudi kot Afer Shave (po britju) za moške.

Ko z uporabo visett Harr-Stop popolnoma prenehamo, se dlačice iz dremeža počasi zbudijo.

Visett_Haar-Stop_www.frenchvanilla.eu



Kaj pa moja izkušnja?

Haar-Stop sem sama nekje kupila že enkrat prej, vendar sem glede britja nog kar malo lena, zato seveda učinka nisem opazila, saj ga nisem uporabljala vsaki dan, mi je pa vonj že takrat bil pisan na kožo in všeč mi je bil občutek po uporabi. 

Kasneje sem seveda dobila ponudbo, da bi izdelek testirala še enkrat in tokrat sem se samo za vas potrudila, brcnila lenitis stran in začela z vsakodnevno uporabo tega izdelka, in jooooj kako je bilo težko začet. No, zdaj je to že skoraj rutina :P . Izdelek lahko uporabljamo tudi kot losjon za telo, saj je koža po uporabi mehka, dišeča in navlažena. Pena je po videzu zelo podobna peni za britje, zato je potrebno pri nanosu paziti, da je ne iztisnemo preveč :D Meni se je namreč to par krat zgodilo in potem sem imela zraven že 10 minutno masažo nog :) 

Visett_Haar-Stop_www.frenchvanilla.eu

Trenutek resnice... Izdelek po vsakodnevni uporabi, res prične delovati, in tako sem sama  za to, da sem "brcnila lenitis" za britje vstran, v zameno prejela to, da lahko sedaj britvico uporabim na dva do tri dni. Spet podpiramo lenobo a ? :P Pri takšni vrsti, nimam jaz popolnoma nič proti.

Pri peni mi je zelo všeč tudi to, da kožo po britju pomiri in da ni agresivna ter da je primerna tako za noge , kot za roke in obraz. Moj dragi pa se strinja, da jo je super uporabljati tudi kot after shrave varjanto ( jaa, včasih ga uspem prepričati k testiranju mojih kozmetičnih izdelkov) :) No, pa se tudi on počasi ne bo rabil več tako redno brit :P (močno dvomim, da bi jo uspel uporabljati vsaki dan, tako da to verjetno ne bo šlo :P).

Visett_Haar-Stop_www.frenchvanilla.eu



Kje lahko kupim Haar-Stop?

Haar-Stop lahko trenutno za prijetno ceno dobiš v spletni trgovinici METROSHOP (KLIK), ki poleg kozmetičnih izdelkov ponuja še velik in pester nabor dekorja, daril, kozmetike, izdelkov za dom... Čisto super a ne ? Vse na enem mestu :) 

Haar-Stop_Visett_www.frenchvanilla.eu

Sestavine/Ingredients (INCI):
Aqua, Butane, Glycerin, C14-22 Alcohol, Cetearyl Isononanoate, Propylheptyl Caprylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Myristyl Myristate, Myristyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, C12-20 Alkyl Glucoside, Octyldodecanol, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Echium Plantagineum Seed Oil, Gymnema Sylvestre, Leaf Extract, Pentylene Glycol, Cardiospermum Halicacabum Flower / Leaf / Vine Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Sodium Acrylate / Acryloyldimethyltaurate/ Dimethylacrylamide Crosspolymer, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Allantoin, Bisabolol, Isobutane, Xanthan Gum, Parfum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Coumarin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide


Si se morda ti že srečala z kakšni podobnim izdelkom ? Ali imaš celo izkušnjo z uporabo tega ? Zelo vesela bom, če jo boš delila z nami.

Želim vam čudovit in lep večer, sonček pa do konca izkoristite maximalno <3

Pošiljam ti en zvrhan koš poljubčkov(če si pa sramežljive sorte, pa en nežen objemček :P )


Comments

  1. Bere se fajn, moram nasploh preizkusiti kakšen Visett produkt! :) (Natalija)

    ReplyDelete
  2. Oh sliši se res super izdelek. Sem že zadnjič prebrala nek review o teh Visett izdelkih pa jih nujno rabim se mi zdi. :)
    J.

    ReplyDelete
  3. O hudo! Samo za to sem jaz absolutno prelena :P. Grem raje na voskanje haha.

    ReplyDelete
  4. To se pa res sansjko sliši :D Samo sem verjetno tudi jaz malo prelena za to :D
    xx
    Sasha
    http://www.whatsashawears.com

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top